Anmeldelser af La Querciola

 
La Querciola er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Querciola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Querciola

Læs personlige anmeldelser af La Querciola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Querciola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Claus og familie fra Vejle boede på La Querciola i Camaiore fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi havde en rigtig dejlig tur til La Querciola, et af de bedste steder vi har været i mange år, dejligt hus, meget rent og ordentligt, alt fungeret.
I kan godt fremhæve den fantastiske resturant overfor, god og lækkert ita. Mad til fornuftige penge og et super værtspar.

Eneste ulempe var madrassen i forældre soveværelset , den er ikke for dansker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Familien Andersen fra Odense boede på La Querciola i Camaiore fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi havde en dejlig uge i Camaiore.
Vores lejlighed var super. Virkede helt nyistandsat. Vi var ikke helt klar på prisen for at benytte aircondition. Men de 7 euro er prisen pr. dag. Vi kan ikke italiensk og familien kan ikke engelsk, så desværre kunne vi ikke kommunikere med dem.
Dejligt roligt sted

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lotte og familie fra Åbyhøj boede på La Querciola i Camaiore fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Stedet var fantastisk - dejligt roligt og utrolig smukt. Billederne på hjemmesiden lyver bestemt ikke - tværtimod er det endnu flottere og hyggeligere i virkeligheden. Vi har nu et par gange brugt jeres hjememside til at booke i Italien, og det er en fornøjelse - nemt, let og troværdig...og meget informativ og nærværende/personlig. Der er en klar følelse af at I selv har besøgt stederne.

En dejlig lokal restaurant ligger 25 m fra lejligheden, med en stille vej imellem. Og det er ganske rigtigt at ikke mange turister finder helt derop - man skal kunne klare hårnålesving for at nå stedet.

Gode faciliteter - og utrolig velinstandsat. Alt i alt en vidunderlig oplevelse. Det par bemærkninger vil vi dog gerne komme med:
- der var ikke så meget som et lille stk. toiletpapir på toiletterne da vi kom. Der kunne godt være 1 rulle pr. toilet ved ankomst (men det gav os kontakt med nabofamilien (lejere), som gjorde at vi fik et nyt bekendskab skabt med en tysk familie).
- sengene var MEGET bløde. De kunne med stor fordel udskriftes med boksmadrasser. Jeg har lidt rygproblemer, som normalt ikke påvirkes af fremmede senge, men det gik helt galt på disse senge. Og så er det en fordel med 2-delte dobbeltsenge/madrasser, da forskellig vægt kan give urolig nattesøvn!
- og så kunne der med stor fordel være en informationsmappe i lejligheden med diverse informationer på engelsk/tysk, for os der ikke kan italiensk - når nu ejerne, som ellers var meget imødekommende og informative da vi kom (hele familien gik med rundt) - ikke kan et eneste ord engelsk (eller andet end italiensk). Deres barnebarn (e.lign.), Giacomo, var der dog lørdag da vi kom, og han kunne engelsk (16 år)....men ham så vi ikke mere i ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map