Agriturismo i Camaiore i Toscana

La Querciola

 
La Querciola er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Querciola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke mange turister, der finder frem til denne lille flække i bakkerne mellem Lucca og strandene ved Lido di Camaiore (19 km til førstnævnte, 23 til sidstnævnte). Her er da heller ikke andet end en håndfuld huse, frisk luft, gode muligheder for spadsere ture i skovene og en restaurant på den modsatte side af vejen.

På La Querciola bor familien i tre generationer og hygger sig med landsbrugsarbejdet (prøv at spørge, om du kan smage den limoncello, som bedstefar selv laver på sine hjemmedyrkede citroner - på italiensk, for de taler ikke andet heroppe). I den store have neden for de flotte stenhuse ligger et 12 x 6 meter stort svømmebassin (dybde 150 cm) mellem oliventræerne, ferskentræerne og citrontræerne, som gæsterne ikke skal dele med ejerne, de har nemlig deres eget i en anden del af haven. Ved bassinet er der liggestole, borde, stole og parasoller, hvis du foretrækker at sidde, spise eller bare ligge hernede i stedet for ved din lejlighed. Restauranten ligger lige på den anden side af gaden. De to lejligheder deles om en vaskemaskine, og de har begge mulighed for aircondition (mod betaling af tillæg).

Læs mere om La Querciola

Treværelseslejligheden Ibisco med 4 sovepladser
- Lejligheden er 70 m² stor og ligger i to plan med indgang i høj stueetage. Her finder vi spisekøkken med komfur med fire gasblus, ovn og køleskab, stue med satellitfjernsyn, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Du kommer op på første sal ad en smal vindeltrappe (eller for den sags skyld ad en opmuret trappe udefra), og her er der et soveværelse med dobbeltseng, hvorfra der er udgang til terrasse med bord, stole og toilet. Denne lejligheds møblement ligger en tand under Mirtos i kvalitet. Fra terrassen er der desuden adgang til endnu et toilet.

Fireværelseslejligheden Mirto med 6 sovepladser
- Lejligheden er 95 m² stor og ligger i et plan med indgang fra første sal. Her finder vi en stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og satellitfjernsyn samt udgang til veranda (ca. 4 x 3 meter) med bord og stole, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med bruser og toilet samt et badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map