Anmeldelser af B&B Casa del Sole

 
B&B Casa del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Casa del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Casa del Sole

Læs personlige anmeldelser af B&B Casa del Sole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Casa del Sole. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin, Per og deres børn fra Herlev boede på B&B Casa del Sole i Camaiore fra d. 16. til d. 25. juli 2008.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Camaiore hos Roberto.
Et fantastisk sted som ligger som det sidste hus på en meget snæver vej, som på nogle steder stiger 15% . Men det er det hele værd. Et pragtfuldt sted.
Meget hyggeligt med forskellige niveauer i "haven" hvor vi kunne sidde og spise vores mad som vi selv lavede i et godt køkken. (husk viskestykke).
Roberto er meget sød og hvælpsom og taler godt engelsk hvis man ikke taler italiensk. Camaiore er en rigtig hyggelig by " hvis man ikke kommer der i siestaen" med mange små butiker. Der er ikke langt til havet. Roberto sagte til os at hvis vi havde lyst kunne vi køre til den vingård hvor han handler.
Det er en dagstur men er det hele værd.
Vi har været meget tilfredse med opholdet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette fra Århus V boede på B&B Casa del Sole i Camaiore fra d. 1. til d. 5. juli 2008.

Vi havde en rigtig god ferie. Casa del Sole er det hyggeligste sted vi nogensinden har boet. Der er en skøn atmosfære og Roberto (vores vært) fik os til at føle os meget velkommen. Han er kunster og hele stedet bærer præg af dette, både inde og ude. Men på en meget fantastisk måde. Selvom Camaiore er en skøn lille by med meget få turister og et fint udbud af spisesteder er det dog et must at have bil med. Dette giver også mulighed for at besøge de mange dejlige byen i nærheden, bl.a. Pisa og Firenze.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map