Agriturismo i Camaiore i Toscana

B&B Casa del Sole

 
B&B Casa del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Casa del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I de maleriske grønne bakker med bjergene i baggrunden og havet i horisonten ligger dette statelige gamle stenhus, hvor der er indrettet seks værelser til udlejning på dagsbasis.

Billederne taler næsten for sig selv, men lad os alligevel prøve at give et par ord med på vejen. Her er otte kilometer til sandstranden (Lido di Camaiore) og 1,7 kilometer ind til den chamerende by Camaiore, hvor du finder mange restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. De sidste 1,1 km til huset går ad en meget smal vej, men heldigvis er alle de lokale yderst fleksible og flinke til at holde ind, når der kommer modadkørende.

Læs mere om B&B Casa del Sole

I haven finder du et svømmebassin på 11 x 4 meter og et udekøkken, således at også de gæster, der bor i værelser uden køkkenfaciliteter, kan lave mad selv. Ejerne bor i huset, og de serverer morgenmaden (inkluderet i prisen) i olivenlunden, når vejret tillader det, og ellers i stuen. Hvis man bor her en hel uge, følger der en gratis middag med, men det er også muligt at bestille middag mod betaling.

Værelserne og de fælles opholdsrum frembyder en fascinerende kombination af gammelt og nyt: Det er moderne, men traditionelt! Værelserne er alle udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, minibar og trådløs internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map