Ferieboliger og hoteller i Camaiore

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gennem Camaiore gik Via Francigena, handels- og pilgrimsvejen der i Middelalderen forbandt Frankrig med Rom. I byens små gader føles fortiden stadig langt mere tilstedeværende end vore dages travlhed og jag. Du finder naturligvis alt til vore dages liv hørende af butikker, banker, apoteker med mere, men husene er for langt størstedelens vedkommende gamle, ofte meget gamle som fx Sankt Michaels Kirke på Piazza Diaz, et fornemt eksempel på romansk arkitektur. Kirken blev bygget i 925 og ødelagt under Anden Verdenskrig, men genopbygget sten for sten efter krigens afslutning.

Camaiore er et oplagt mål for en lille uforpligtende udflugt, hvor du ikke møder de store flokke besøgende, som præger byer som Lucca, Pisa, Firenze og så mange andre. Her kommer du for en lille spadseretur med et stop eller to på byens caféer og barer, mens du blot nyder roen og de smukke omgivelser. Og hvis du har mere energi at brænde af, så er der kort fra Camaiore til det righoldige system af vandrestier i bjergene, de såkaldte Alpi Apuane, over byen, hvor du kan vandre mellem klippetoppe og marmorbrud med udsigt til havet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map