Anmeldelser af Montebelli Country Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Montebelli Country Resort

Læs personlige anmeldelser af Montebelli Country Resort som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Montebelli Country Resort. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappende og gæstfrit i Toscana

Dette her er det perfekte sted at bo når du skal på rundrejse i Toscana, jeg vil anbefale én uge, selv om vi var der to. Sørg for at få værelserne i den nyere afdeling, lyse og rummelige væresler med AC og godt indeklima. Særg for at på en Jeeprundvisning af ejeren, så får du et godt overblik af området. Rigtigt gode behandlingsmuligheder i spaet. Vi værdsatte blandingen af mennesker fra forskellige lande samt at mange italienere boede på stedet. Et god udgangspunkt til mange fine byer og gode strande nær Follonica. Maden var mellemklasse, kunne godt bruge lidt flere krydderier. Man får dog rigeligt at spise for sine penge hvis man vælger halvpension. Der er lidt slidt omkring poolen men de har indrettet en bar og der er oftest roligt omkring den. Personalet kommer med ekstra snacks når du bestiller drikkevarer. Tag på "Broma"-udflugten, ejerne har lavet en afrikansk grillplads som tilbydes en gang om ugen, hyggeligt med grill og smuk udsigt over vinstokkene samt en lille labyrint.

Caldana som feriedestination

Tag til Suvereto, meget hyggelig by! Vi spiste en uforglemmelig lakridsis her :-) Toppede brostene og hyggelige butikker og restauranter på hvert et gadehjørne. Vær dog opmærksom på at der er VARMT i løbet af sommermånederne, planlæg jeres byudflugter til tidlig morgen eller om aftenen. Vi er interesseret i godt håndværk og besøgte også mikrobryggeriet Birra de Neri. God øl og et dejligt Agriturismo.

Montebelli Country Resort
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Montebelli Country Resort
Dobbeltværelse (deluxe)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map