Agriturismo i Caldana i Toscana

Montebelli Country Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Montebelli Country Tesort er et populært sted, hvor det er nemt for familien at trives. Her kan du nemlig vælge bare at slappe af og nyde livet eller være aktiv med hesteridning, tennis, madlavningskurser m.m. Omgivelserne er desuden skønne og på en halv time med bil, kan du komme til den dejlige strand i Folloncina, hvor det skønne badevand venter dig samt restauranter med gode fisk- og skaldyrsretter.

En dejlig gård, hvor du vil trives

Det familiedrevne Montebelli Country Resort ligger i en stor "park" på ca 104 hektar, hvor du har store områder at bevæge dig rundt på, noget som fremfor alt de særligt de yngste gæster er glade for. Her er du altså langt væk fra stress og jag, og det er nemt at blive ét med naturen. Gården er opdelt i to, Agriturismo og Montebelli Country Hotel, hvor du finder receptionen, bar, SPA, tennis og stald. Det som er særligt positivt med gården er, at du trods det skønne område, kan aktivere dig som som du ønsker. Du kan tage på lange gåture, cykelture, eller tage med Silvia afsted på hesteryg, som tager dig med på en ridetur ud til de skønne olivenlunde. Du kan udfordre dit rejseselskab i et spil tennis eller følge børnene til legepladsen eller måske endda arrangere en fodboldturnering. Vi vil selvfølgelig gøre opmærksom på, at nogen aktiviteter kun kører i højsæsonen. Hvis du ikke har medbragt din egen vykel, så kan du på forespørgsel låne af af gårdens. Du kan tage en tur ud i baglandet på egen hånd eller deltage i en organiseret tur, som de laver nede på stedet. For priser, tidspunkter mm. skal du tage kontakt ved ankomst til hotellet til receptionen.

Udendørs pool og lækkert SPA område

På Montebelli Country Resort er der en lækker pool, hvor de er opstillet solsenge, så du kan ligge og slappe af under åben himmel. Som tilføjelse til dette er der en opvarmet indendørs pool, som du finder i gårdens SPA og Wellness. Hydromassage jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, relax-showers og forskellige behandlinger er alting noget, du kan tilkøbe her.

Læs mere om Montebelli Country Resort

Selv maden er en oplevelse

Det kan være ret rart ikke altid at være nødsaget til at tage bilen, når man vil ud og spise. På stedets egen restaurant kan du nyde lokale specialiteter og basic produkterne er både organiske og friske. Køkkenchefen Clarenxe går ikke på kompromis med kvalitet, og vi er overbevidste om, at du vil blive set godt efter og efterladt veltilfreds. Til middagen kan du nyde drikkevarer fra stedet, de producerer nemlig deres egen vin og olivenolie, du kan selvfølgelig få lov til at smage disse og købe med hjem, hvis du skulle have lyst til det. Der er rød og hvidvin samt grappa, og det er sjovt at vide, at vinene også har vundet adskillige priser. Og vi endda tilføje at restauranten også har en stjerne, Michelin cadeau. Hvis du selv har lyst til at gå i køkkenet, så kan du deltage i en af madlavningskursuserne på gården. Selv de yngste gæster kan få lov til at deltage, en sjov måde for familien at være sammen på. Vinsmagningen afholdes af Alessandro, som desuden er sommeliér.

Kombiner sol og badning med natur og kultur

Montebelli Country Resort er en indkvartering for dem, som vil udforske Toscanas "forskelligheder" og dét at regionen er mere end blot flot natur. I Toscana findes der masser af dejlige byer og landsbyer fyldt med historie, kultur og flot konstruktion. Indenfor for kort afstand kan man nå til f.eks. Pisa, Lucca, Pienxa, Montepulciano, Siena og Firenze på dagsture. På den anden side, hvis du kører vest på, kan du bade i Follonica-bugten, som tilbyder en lang sandstrand med klart vand. Vær' sikker på at besøge den hyggelige lille kystby Castiglionele della Pescaia og strandende i Punta Ala. I Punta Ala er der også et populær golfbane og en lækker havn.

Vælg det værelse, som passer bedst til dig

Der findes 45 værelser på Montebelli Country Resort, hvor ingen af dem ligner hinanden. Værelserne er enten beliggende i den nye del Country Hotel (hvor der er 24 værelser) eller i bygningen kaldet Agriturismo (21 værelser), fordi de er bygget under forskellige tidsperioder som adskiller sig i forhold til indretning og standard. Værelserne i den "nyere" afdeling er moderne og indrettede med varme farver. Her har du deluxe og suiter som er udstyrede med badekåber, badetøfler, kvalitetsmadrasser, parketgulv og har alle masser af opbevaringsplads. En mere klassisk-toscansk stil finder du i de værelser, som ligger i Agriturismo-delen. Her i den orginale bygning findes der 21 velindrettede værelser (classic og standard) som har rustikke detaljer og en lidt enklere indretning. Flere af de antikke møbler er arvegods. Alle værelser Wi-Fi, Sat-TV, safetybox og hårtørrer. De værelser, der hedder economy, classic og standard har en loftvifte og ingen minibar. Værelserne, der hedder deluxe samt suiterne har A/C og minibar.

Læs om værelserne på Montebelli Country Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Montebelli Country Resort

Læs personlige anmeldelser af Montebelli Country Resort som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Montebelli Country Resort. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappende og gæstfrit i Toscana

Dette her er det perfekte sted at bo når du skal på rundrejse i Toscana, jeg vil anbefale én uge, selv om vi var der to. Sørg for at få værelserne i den nyere afdeling, lyse og rummelige væresler med AC og godt indeklima. Særg for at på en Jeeprundvisning af ejeren, så får du et godt overblik af området. Rigtigt gode behandlingsmuligheder i spaet. Vi værdsatte blandingen af mennesker fra forskellige lande samt at mange italienere boede på stedet. Et god udgangspunkt til mange fine byer og gode strande nær Follonica. Maden var mellemklasse, kunne godt bruge lidt flere krydderier. Man får dog rigeligt at spise for sine penge hvis man vælger halvpension. Der er lidt slidt omkring poolen men de har indrettet en bar og der er oftest roligt omkring den. Personalet kommer med ekstra snacks når du bestiller drikkevarer. Tag på "Broma"-udflugten, ejerne har lavet en afrikansk grillplads som tilbydes en gang om ugen, hyggeligt med grill og smuk udsigt over vinstokkene samt en lille labyrint.

Læs mere
 
search map