Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den smukke Follonicabugt med sin fine strand og herlige bademuligheder ligger cirka en halv time borte. Andre populære områder og byer er Punta Ala, Castiglione della Pescaia og øen Elba.
Området er kendt siden lang tid tilbage, da etruskerne var her, specielt ved Velulonia og Populia, da historien satte sine spor.

Bevæger du dig ind i landet, når du inden for en til to timers kørsel til landsbyer og byer som Pienza, Montepulciano og Siena. Kør du nordpå kan du besøge Pisa, Lucca og Fienze. Med andre ord et perfekt sted for dig som vil kombinere kultur og natur med skønne sol- og badeøjeblikke.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

By fra den tidlige middelalder

Den lille by har en lang historie, endda tilbage til tidlig middealder, da den var ejet af biskoppen af Roselle. Efter at have byttet ejere eroberes byen under 1300-tallet til slut af Replublikken Siena. Foruden for sin panoramiske beliggenhed med grønne omgivelser, byder byen på middelalderlige mure, kirke og kloster.

Her findes bekvemmeligheder som apotek, post, bank, bageri, supermarkeder, restauranter. For et større udbud kan du tage til Grosseto, som har alt mellem himmdel og jord. Grosseto ligger 30 km syd for Caldana. For strandliv med fisk og skaldyrsrestauranter har du Follonica ca. 24 km væk.

Læs mere om Caldana

At komme hertil


Du kan vælge at flyve til Pisa eller Firenze, men eftersom du befinder dig i Maremma, er det lige så nemt at flyve til Rom. Herfra kan du komme videre med lejebil. Alternativt kan du køre hertil med egen bil. At være uden bil kan være noget besværligt, selv med de lokale busser mellem de forskellige byer og landsbyer.

Skjul teksten
 
 
search map