Villa i Calci i Toscana

Villa Rosselmini

 
Villa Rosselmini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rosselmini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calci og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi er slet ikke i den rigtige del af Italien, og komplekset er da heller ikke så stor som i bogen, men når du står foran Villa Rosselmini, og når du går rundt i lejlighederne, så kommer du let til at tænke på "Il Gattopardo".

Det imposante villa fra syttenhundredetallet bebos af ejerne, og de må sandelig have god plads, mens haven står til både deres og gæsternes rådighed. I forskellige dele af det store kompleks er der nemlig gennem årene blevet indrettet lejligheder til udlejning, de ældste af dem besidder en helt særlig patineret charme med deres mange antikke møbler og deres stemning af historiens vingeslag. Disse lejligheder ligger i to annekser, der er groet ud fra hver sin side af villaen, og de ligger derfor tættest på såvel haven som svømmebassinet. Helt nyistandsat og funklende flot er derimod de to lejligheder i bygnngen Lo Stemma, der befinder sig et stenkast fra villaen.

Læs mere om Villa Rosselmini

De er teknisk set et tand bedre end de gamle lejligheder, men disses specielle stemning mister man så til gengæld. Svømmebassinet på 13 x 7 meter ligger lige uden for haven, det vil sige et sted mellem 200 og 100 meter fra lejlighederne. Maria har egen have, og ved Lo Stemma er der borde og stole, mens gæsterne i de fire mindre lejligheder har borde og stole til rådighed i haven foran villaen. Her er kun 400 meter ind til den lille hyggelige by Calci, hvor du finder diverse indkøbsmuligheder og tre spisesteder.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Santa Maria

Campagnatico

search map