Feriebolig i Calambrone i Toscana

Resort Regina del Mare

 
Resort Regina del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Resort Regina del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calambrone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Resort Regina del Mare ligger langs vejen mellem Tirrenia og Livorno og lige ud til stranden i Calambrone.

Oprindeligt kaldtes dette kompleks Villa Rosa Maltoni og var - som mange andre i nærheden - en koloni for skoleelever, der strømmende hertil i sommermånederne. Både denne samt de nærliggende bygninger blev tegnet i årene 1925-26 og opført mellem 1932 og 1934. De bærer tydeligt præg af tidens futuristiske byggestil, hvor klassiske former disponeres asymmetrisk i forhold til hinanden. Arkitekternes arbejde og opfindsomhed blev glemt i den sidste halvdel af 1900-tallet, da hele området snarere lignede en bombarderet by end et sted for afslapning og solbadning. De sidste små ti år har kommunen dog fokuseret på at genetablere disse badeanstalter og de fleste af dem fremstår i dag som for 100 år siden. Facaderne er blevet renoveret og malet med de farver som arkitekterne valgte dengang... derfor den kraftige og iøjnefaldende orangefarve, som bygningen har i dag.

Læs mere om Resort Regina del Mare

Når du kører ind til Resort Regina del Mare finder du parkeringsplads med det samme til højre. Til venstre er der reception hvor check-in sker. Bagved receptionen er der en lav bygning formet som en halvcirkel, kaldet Esedra, hvor alle hotelværelserne og de etværelseslejligheder med hems er placeret. Overfor denne lave bygning er der et stort åbent areal der vender ud imod resten af komplekset, hvor der er restaurant med champagnerie og udendørs terrasse, svømmebassin med børnepool og en række andre lejligheder af forskellig størrelse (to- og treværelseslejligheder). Ved denne bygning er der også et højt vandtårn designet af De Chirico, som var ven af arkitekten Angiolo Mazzoni del Grande.

Mellem bygningerne og den gode strand er der en tæt, busket skov som er fredet og som hører under San Rossore Naturpark. Disse 50 meter busk er vigtige for at holde på de sanddynger der er mellem havet og bygningerne og som standser den naturlige erosion af kysten. Fra selve boligerne til stranden er der dog to stier.Tæt på buskene og vendt mod bygningerne findes også et legeområdet, hvor der arrangeres miniklub for børn i skoleferierne. Skulle vejret svigte et par timer eller en dag, så er der både en stor sal i midten af bygningen Esedra og et ret stort teater i bygningen ovenfor. Teatret benyttes nu og da også til større konferencer og særlige forestillinger.

Lejlighederne er rummelige og nyindrettede. Der er højt til loftet og generelt god plads i alle værelserne. De råder alle over aircondition og fjernsyn.

Lejlighederne på Resort Regina del Mare

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejlighederne ligger i bygningerne ved restauranten enten i forhøjet stueetage eller på første, anden eller tredje sal. De består alle af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Resort Regina del Mare

Læs personlige anmeldelser af Resort Regina del Mare som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Resort Regina del Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Resort Regina del Mare

Læs mere
 
search map