Feriebolig i Calambrone i Toscana

Residence Solidago

Pool Pool Legeplads Terrasserne på første sal Fitness Wellnesscenter Stranden i Calambrone
 
Residence Solidago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Solidago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calambrone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det store feriecenter Residence Solidago ligger lige ud til stranden i Calambrone nær naturparken Parco Naturale di San Rossore Massaciuccoli. Beliggenheden er god, både for dem der vil dase på den gode sandstrand og for dem der vil kombinere badeferien med udflugter til byer som Pisa, Lucca, Volterra og Firenze.

Beliggenhed

Den nærmeste større by er badebyen Tirrenia, der ligger få kilometer væk og hvor man finder et stort udbud af restauranter, indkøbsmuligheder og andre forlystelser. Fra selve Calambrone er der rig mulighed for udflugter langs kysten og i til det klassiske Toscana. Transporten til og fra stedet er god, da Pisa lufthavn samt motorvejen A12 ligger i kort afstand herfra. Det betyder dog også, at man kan høre flyene, der letter og lander i Pisa med jævne mellemrum. Inden for overkommelig rækkevidde finder man også en 18-hullers golfbane og ved siden af Solidago ligger desuden et fitnesscenter med relax-afdeling, hvor der findes tyrkisk bad og sauna samt mulighed for spinning, aerobic og step.

Læs mere om Residence Solidago

Flot pool og nærhed til indkøb og strand

Man bliver ikke imponeret, når man for første gang træder ind fra gaden i den kedelige brede gang, hvor reception ligger. Receptionen virker lidt kold og ikke særlig imødekommende... men det er bare deres stil, som man kan fokusere på eller leve med. I vikeligheden er det den kedelige velkomst værd, for på den anden side af receptionen venter der meget godt. På stedet er der nemlig bar/isbar, restaurant, pizzeria, vaskeri og kiosk, så man ikke skal tage bilen hver gang, man ønsker sig en is, mangler lidt brød og friske grøntsager eller trænger til en sandwich. Desuden finder man et stort indhegnet område mellem den grønne græsplan og stranden, hvor der er anlagt et stort poolområde med bassin til både børn og voksne. Her er også anlagt terrasse med solstole, parasoller og siddepladser. Ved poolområde og i nogle områder af den fælles have er der mulighed for wi-fi internetforbindelse (mod betaling). Endelig kan man gå til stranden, der er nærmeste nabo. Det skal oplyses, at der hvert år sommeren igennem (især i slutningen af juli til midten af august måned) afholdes fester på stedet, som i varierende grad spiller høj musik en eller flere aftner om ugen til efter midnat.

Rummelige lejligheder med god udeplads

Lejlighederne ligger i stueetage eller på første sal; de er alle meget rummelige og moderne indrettet. De er udstyret med aircondition (mod betaling), TV, opvaskemaskine og udeareal med bord og stole (undtagen type A og type A4). Til hver lejligheden hører der privat parkering. Den nærliggende hovedvej skaber nogle støjgener, især for de lejligheder der ligger i hovedbygning. Af selvsamme grund har vi valgt ikke at formidle disse lejligheder. Fra de øvrige lejligheder, der ligger inde i anlægget, er der ikke betydelige støjgener fra vejen.

Lejlighederne på Residence Solidago

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser (stueetage med egen have)

Ligger i stueetage og har alle overdækket terrasse samt egen haveplads. Disse lejligheder vender ud mod græsplanen der fører til poolen og stranden. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Her er mulighed for en ekstra opredning og barneseng.

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser (1. sal med privat terrasse og havblik)

Ligger på første sal og har alle egen terrasse med kig til havet, der ligger som en blåfarvet stribe under horisonten. Disse lejligheder vender mod græsplanen, der fører til poolen og stranden. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Her er mulighed for en ekstra opredning og barneseng.

Skjul teksten
 
 
search map