Feriebolig i Calambrone i Toscana

Residence Solidago

Pool Pool Legeplads Terrasserne på første sal Fitness Wellnesscenter Stranden i Calambrone
 
Residence Solidago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Solidago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calambrone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det store feriecenter Residence Solidago ligger lige ud til stranden i Calambrone nær naturparken Parco Naturale di San Rossore Massaciuccoli. Beliggenheden er god, både for dem der vil dase på den gode sandstrand og for dem der vil kombinere badeferien med udflugter til byer som Pisa, Lucca, Volterra og Firenze.

Beliggenhed

Den nærmeste større by er badebyen Tirrenia, der ligger få kilometer væk og hvor man finder et stort udbud af restauranter, indkøbsmuligheder og andre forlystelser. Fra selve Calambrone er der rig mulighed for udflugter langs kysten og i til det klassiske Toscana. Transporten til og fra stedet er god, da Pisa lufthavn samt motorvejen A12 ligger i kort afstand herfra. Det betyder dog også, at man kan høre flyene, der letter og lander i Pisa med jævne mellemrum. Inden for overkommelig rækkevidde finder man også en 18-hullers golfbane og ved siden af Solidago ligger desuden et fitnesscenter med relax-afdeling, hvor der findes tyrkisk bad og sauna samt mulighed for spinning, aerobic og step.

Læs mere om Residence Solidago

Flot pool og nærhed til indkøb og strand

Man bliver ikke imponeret, når man for første gang træder ind fra gaden i den kedelige brede gang, hvor reception ligger. Receptionen virker lidt kold og ikke særlig imødekommende... men det er bare deres stil, som man kan fokusere på eller leve med. I vikeligheden er det den kedelige velkomst værd, for på den anden side af receptionen venter der meget godt. På stedet er der nemlig bar/isbar, restaurant, pizzeria, vaskeri og kiosk, så man ikke skal tage bilen hver gang, man ønsker sig en is, mangler lidt brød og friske grøntsager eller trænger til en sandwich. Desuden finder man et stort indhegnet område mellem den grønne græsplan og stranden, hvor der er anlagt et stort poolområde med bassin til både børn og voksne. Her er også anlagt terrasse med solstole, parasoller og siddepladser. Ved poolområde og i nogle områder af den fælles have er der mulighed for wi-fi internetforbindelse (mod betaling). Endelig kan man gå til stranden, der er nærmeste nabo. Det skal oplyses, at der hvert år sommeren igennem (især i slutningen af juli til midten af august måned) afholdes fester på stedet, som i varierende grad spiller høj musik en eller flere aftner om ugen til efter midnat.

Rummelige lejligheder med god udeplads

Lejlighederne ligger i stueetage eller på første sal; de er alle meget rummelige og moderne indrettet. De er udstyret med aircondition (mod betaling), TV, opvaskemaskine og udeareal med bord og stole (undtagen type A og type A4). Til hver lejligheden hører der privat parkering. Den nærliggende hovedvej skaber nogle støjgener, især for de lejligheder der ligger i hovedbygning. Af selvsamme grund har vi valgt ikke at formidle disse lejligheder. Fra de øvrige lejligheder, der ligger inde i anlægget, er der ikke betydelige støjgener fra vejen.

Lejlighederne på Residence Solidago

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser (stueetage med egen have)

Ligger i stueetage og har alle overdækket terrasse samt egen haveplads. Disse lejligheder vender ud mod græsplanen der fører til poolen og stranden. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Her er mulighed for en ekstra opredning og barneseng.

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser (1. sal med privat terrasse og havblik)

Ligger på første sal og har alle egen terrasse med kig til havet, der ligger som en blåfarvet stribe under horisonten. Disse lejligheder vender mod græsplanen, der fører til poolen og stranden. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Her er mulighed for en ekstra opredning og barneseng.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Solidago

Læs personlige anmeldelser af Residence Solidago som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Solidago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Solidago

Super 14 dage i syden

Vi er yderst tilfreds med det hele, det har været en stor fornøjelse at bo der 14 dage. Vi havde super vejr alle dage.

Læs mere

Fint sted til et par dage med sol og strand

Det er et fint hotel til et par dage med pool og strand. Stranden ligger lige ved hotellet, her kan man leje liggestole eller vælge at ligge i sandet.
Værelset var pænt, rent og enkelt.
Der var havudsigt fra altanen.
Der var en god lille butik med de mest nødvendige madvarer samt et godt pizzeria.
Der var en god legeplads for mindre børn, og der var flere pools.

Hotellet ligger i et lidt slidt kvarter. Man skal være indstillet på larm fra diverse arrangementer ved poolen, og der er ikke så meget privatliv ved terrassen.
PS: Badehætte er obligatorisk ved poolen, kan købes på stedet til 2 EUR

Læs mere

Okay sted - med knap så fine omgivelser

Selve komplekset er fint med gode faciliteter - dog var der mangelfuld info vedr. disse, både på skrift og fra personalet. Ellers var stedet fint uden for mange regler. Lejligheden og den tilhørende altan var fin. Dog var badeværelset ikke helt okay. Omgivelserne uden for komplekset var ikke specielt gode. Der var intet byliv eller specielt godt udvalg i spisesteder. Stranden var heller ikke nogen god oplevelse - den var trist og nusset. Men heldigvis er Toscana super, og vi nød de mange gode muligheder for udflugter. Vil nok ikke vælge stedet her igen.
Positivt nok kunne vi tilkøbe internetadgang, hvilket In-Italia skrev ikke var muligt.

Læs mere

Niels og familie fra Ikast boede på Residence Solidago i Calambrone fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi mener at I skal gøre opmærksom på at der skal betales for at benytte Fitness området og at solvogne og stole på stranden skal lejes. Der bør også informeres om brug af badehætter i swimmingpoolen. Lidt mere servicemindede personale i receptionen og lidt mere rengøring på fællesarealerne. Dejlig ferieområde med dejlig nærhed til stranden og fint beliggende i forhold til Pisa, som er en fin og seværdig by.
Alt i alt en god ferie og vi vælger gerne in-Italia igen – tak for en god oplevelse og fortsat god sommer

Læs mere

Lars og familien fra Odense C boede på Residence Solidago i Calambrone fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi havde en vidundlig tur til Calambrone. Residence Solidago var et rigtigt godt feriested med en god lejlighed til os og børnene. Vi har ingen kritikpunkter på feriestedet, der havde gode, relativt nye fasciliteter, var pinligt rent og havde et rigtigt godt lille fitnesscenter. Der vil vi gerne anbefale andre at tage hen på ferie.

De omkringliggende byer var dejlige at besøge (undtaget Livorno, der var beskidt og kedeligt, men havde et stort og ganske interessant akvarium - det kunne børnene godt lide).

Læs mere

Morten og familien fra Frederikshavn boede på Residence Solidago i Calambrone fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Tak for velkomsten og jo tak, turen gik godt, sådan da.
Det var 10. gang vi var i Italien og desværre første gang, at vi med sikkerhed kan sige, at det sted skal vi ikke tilbage til. Området omkring Calambrone, er ganske enklelt for ucharmerende til, at vi ønsker at holde ferie der igen. Der er ikke tale om nogen egentlig by og der skal køres et pænt stykke, for at finde fornuftige handlemuligheder.

Selve Residence Solidago er et kapitel for sig. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, men det faldt ihvertfald ikke i vores smag. Der er pænt og rent alle steder, og der er et flot poolområde, men særligt charmerende er det altså ikke. Det minder mest af alt, om et gammelt sanatorium. Skiltningen på området bærer præg af, at det er et sted med mange regler og at der f.eks kun er reserveret en mindre antal parasoller ved poolen, til turister som os, giver indtryk af, at de faste beboere på stedet, egentlig helst er fri for turister.
Derudover skal man være forberedt på MEGET høj live-musik, fra baren, som ligger lige ved siden af. Det betød, at vi to aftener, måtte fortrække til lejligheden og lukke døren. Lidt øv, når nu vejret var godt.
Residence Solidago ligger forøvrigt placeret, så alle fly der er igang med indflyvningen til Pisa, flyver lavt og lige henover stedet, døgnet rundt, med en del støj til følge. ,
Så alt i alt, mener vi faktisk, at I ikke burder have stedet med i jeres udbud, når man nu tænker på, hvor mange andre dejlige steder der er .
Aircondition, som jeg betalte 40 euro for ved ankomsten, virkede kun halvdelen af tiden, på trods af 3 teknikerbesøg i løbet af ugen. Da jeg ved udtjekning gjorde op mærksom på, at jeg havde betalt for noget, som jeg ikke havde fået, fik jeg blot besked på, at jeg skulle skrive til dem når jeg kom hjem, for en evt. tilbagebetaling, kunne “the boss” kun tage stilling til.
Sprogkundskaber er noget helt for sig. Enten vil de ikke tale engelsk – eller også så kan de ikke.

Jeres service har der ikke været noget at udsætte på. Det eneste jeg vil sige er, at billederne på hjemmesiden, af Residence Solidago, giver et lidt for positivt indtryk af stedet, og det var jo i høj grad det, der fik os til at vælge stedet.

Læs mere
 
search map