Anmeldelser af Mercure Tirrenia Green Park
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God ferie, som dog ikke levede helt op til forventningen

Byen Calambrone er en lidt støvet og crowded by, hvor der ligger meget skidt og affald i gaderne og ikke en hyggelig italiensk og toscansk kystby.
Der er ikke rigtig nogle udflugtsmål og seværdigheder tæt på, udover Pisa, som dog var en super oplevelse.
På ressortet, der er 4 stjernet, havde vi bestilt en junior-suite, og havde derfor en forventning om en eller anden form for eksklusivitet, men vi oplevede juniorsuiten som slidt og med mangelfuld rengøring ved ankomst. Placeringen var lige ved et indgangsparti, så vores udsigt fra terrassen var primært indgangspartiet og de gæster der gik ind og ud.
Da vi bestiller ferien opfatter vi ud fra beskrivelsen, at resortet har egen privat strand, og at parasol og liggestole medfølger i prisen. Det viser sig at den private strand er et samarbejde med en anden udbyder og at parasol og 2 liggestole koster 20 euro pr. dag. På stranden ligger der mange cigaretskod i sandet, hvilket ikke er lækkert, når børnene leger og graver i sandet.
Det kunne være en stor fordel, hvis man ved bestillingen blev oplyst om, at resortet råder over en parkeringskælder og hvis man kunne booke en parkeringsplads på forhånd, så man ikke ankommer efter mange timers kørsel og lander i kaos i forhold til parkering, for herefter at finde ud af, at man kan booke en plads i parkeringskælderen.
Personalet på resortet var venlige og hjælpsomme, men det kniber lidt med sprogegenskaberne fsva. engelsk og tysk.
Fantastisk pool og poolområde og god service og betjening i poolbaren.

Calambrone som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Keld, tak for din anmeldelse. Jeg håber, at I havde en god ferie til Toscana og fik nydt Italien i fulde drag. Vi sætter stor pris på jeres feedback, og dine forslag til forbedringer har jeg også taget videre internt herinde. Ved samme lejlighed vil jeg også gøre opmærksom på at med hensyn til strandservicen, så skriver vi således i hotelbeskrivelsen på hjemmesiden "Glem ikke at hotellet har en privat strand, ca. 600 m væk (....) Her har du 1 parasol og 2 ligestole til rådighed (mod gebyr)" - men hvis du har forslag til en bedre præcisering af dette, så tager jeg gerne imod din feedback. Tak for denne gang, og god sommer. Mange hilsner, Cathleen

Mercure Tirrenia Green Park
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Mercure Tirrenia Green Park
Juniorsuite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Mercure Tirrenia Green Park
 
search map