Hotel i Calambrone i Toscana

Mercure Tirrenia Green Park

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Langs med den toskanske kyst, mellem badebyerne Tirrenia, med sin 10 km. lange sandstrand, og Livorno, ligger området Calambrone, hvor du finder en skøn sandstrand. Derudover er her et fint udvalg af madsteder, restauranter og pizzariaer. I disse omgivelser ligger Mercure Tirrenia Green Park (tidligare under navnet Green Park Resort), et velpasset resort med flere bekvemmeligheder. Dette er et sted, hvor du kan koble af, og samtidig har du et godt udgangspunkt hvad angår både sol, bad og spændende udflugter i Toscana.

Fyld dagene med skønne sol- og badestunder

I den skyggefulde have findes et stort, fint poolområde, som er udstyret med en pool for voksne, en pool for børn, liggestole og parasoller, som er perfekte for dig, som vil slikke sol ved poolkanten. Fra Mercure Tirrenia Green Park kan du hurtigt komme til den smukke strand, og det tager kun ca. 10 min. (500 m.) at traske derned. For at komme dertil skal du krydse kystvejen, som i højsæsonen kan være livligt trafikkeret. Dette er dog ikke noget, du lægger mærke til inde på hotellets område. Glem ikke at hotellet har en privat strand, ca. 600 m. væk, som holder åbent i højsæsonen (1-6 til 30-9). Her har du 1 parasol og 2 liggestolle til rådighed (mod gebyr).

Strandliv, wellness, sport og golf på Mercure Tirrenia Green Park

Hvis du en dag får lyst til at variere dig lidt og udforske flere strande, kan du begive dig til Tirrena, som har en lang, skøn strand, og som ligger ca. 3-4 km. nord for Calambrone. Når eller hvis du får brug for at tage en pause fra solbadningen fylde dine dage med lidt flere aktiviteter, findes der selvfølgelig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport eller løb langs med stranden, men du kan også spille tennis, da der findes på to baner inde på området. Og i nærheden af hotellet, ca. 3 km. væk, har du to golfbaner, en med 9 huller og en med 18 huller, samt en rideskole.

Vel hjemme igen kan du besøge hotellets wellness, hvor du har en indendørs pool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, brusere, fitness og mulighed for at få forskellige behandlinger. Nogle aktiviteter er på stedet mod betaling.

Oplev noget af det bedste, Toscana har at byde på

Selvom du på Mercure Tirrenia Green Park har mulighed for at fylde dine dage med sol og bad, kan det anbefales at udforske mere af den skønne region. Pisa, som er et must, mindst en gang i livet, ligger ca. 22 km. væk. Her kan du, foruden at beundre de smukke bygninger, slentre rundt i hyggelige smågader og spise godt på nogle af byens lokale trattoriaer. Men der er meget mere at udforske, som ikke ligger så langt væk, nemlig de små, søde byer Calci, Buti og Vinci (nord for Pisa) eller de vidunderlige, historiske byer Volterra (71 km.) med sin helt mageløse udsigt og San Gimignano (94 km.) med sine tinder og tårne.

Lad smagsløgene få sin del

På Mercure Tirrenia Green Park spiser du godt, og du kan få alle dagens måltider her, hvis du ønsker det. Le Ginestre, sådan hedder restauranten, serverer et typisk toskansk køkken i form af buffet med smage fra Middelhavet, og her er både mad og drikke af en god kvalitet. Hvis du har lyst til en aperitif inden maden eller en behagelig avec efter, kan du begive dig til en af de to barer, som kan tilbyde dig det meste. Ude ved kysten står der ofte fisk og skaldyr på menuen, men Toscana er måske mest kendt for sine lækre kødretter. Så hvis du længes efter et "ægte", toskansk køkken, bør du begive dig lidt ind i landet. Du behøver ikke at tage langt for at spise godt, men invester gerne en biltur på ca. en halv time i det.

Plads til både par og familier

Der er i alt 148 værelser på Mercure Tirrenia Green Park, som er fordelt på seks forskellige bygninger: Hovedbygningen og fem toetagers bygninger, der ligger spredt rundt på grunden. Her kan du vælge imellem forskelige værelsestyperne som er dejligt og komfortabelt indrettede, med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, telefon og hårtørrer.

Læs mere om Mercure Tirrenia Green Park

Læs om værelserne på Mercure Tirrenia Green Park

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map