Hotel i Calambrone i Toscana

Mercure Tirrenia Green Park

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Langs med den toskanske kyst, mellem badebyerne Tirrenia, med sin 10 km. lange sandstrand, og Livorno, ligger området Calambrone, hvor du finder en skøn sandstrand. Derudover er her et fint udvalg af madsteder, restauranter og pizzariaer. I disse omgivelser ligger Mercure Tirrenia Green Park (tidligare under navnet Green Park Resort), et velpasset resort med flere bekvemmeligheder. Dette er et sted, hvor du kan koble af, og samtidig har du et godt udgangspunkt hvad angår både sol, bad og spændende udflugter i Toscana.

Fyld dagene med skønne sol- og badestunder

I den skyggefulde have findes et stort, fint poolområde, som er udstyret med en pool for voksne, en pool for børn, liggestole og parasoller, som er perfekte for dig, som vil slikke sol ved poolkanten. Fra Mercure Tirrenia Green Park kan du hurtigt komme til den smukke strand, og det tager kun ca. 10 min. (500 m.) at traske derned. For at komme dertil skal du krydse kystvejen, som i højsæsonen kan være livligt trafikkeret. Dette er dog ikke noget, du lægger mærke til inde på hotellets område. Glem ikke at hotellet har en privat strand, ca. 600 m. væk, som holder åbent i højsæsonen (1-6 til 30-9). Her har du 1 parasol og 2 liggestolle til rådighed (mod gebyr).

Strandliv, wellness, sport og golf på Mercure Tirrenia Green Park

Hvis du en dag får lyst til at variere dig lidt og udforske flere strande, kan du begive dig til Tirrena, som har en lang, skøn strand, og som ligger ca. 3-4 km. nord for Calambrone. Når eller hvis du får brug for at tage en pause fra solbadningen fylde dine dage med lidt flere aktiviteter, findes der selvfølgelig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport eller løb langs med stranden, men du kan også spille tennis, da der findes på to baner inde på området. Og i nærheden af hotellet, ca. 3 km. væk, har du to golfbaner, en med 9 huller og en med 18 huller, samt en rideskole.

Vel hjemme igen kan du besøge hotellets wellness, hvor du har en indendørs pool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, brusere, fitness og mulighed for at få forskellige behandlinger. Nogle aktiviteter er på stedet mod betaling.

Oplev noget af det bedste, Toscana har at byde på

Selvom du på Mercure Tirrenia Green Park har mulighed for at fylde dine dage med sol og bad, kan det anbefales at udforske mere af den skønne region. Pisa, som er et must, mindst en gang i livet, ligger ca. 22 km. væk. Her kan du, foruden at beundre de smukke bygninger, slentre rundt i hyggelige smågader og spise godt på nogle af byens lokale trattoriaer. Men der er meget mere at udforske, som ikke ligger så langt væk, nemlig de små, søde byer Calci, Buti og Vinci (nord for Pisa) eller de vidunderlige, historiske byer Volterra (71 km.) med sin helt mageløse udsigt og San Gimignano (94 km.) med sine tinder og tårne.

Lad smagsløgene få sin del

På Mercure Tirrenia Green Park spiser du godt, og du kan få alle dagens måltider her, hvis du ønsker det. Le Ginestre, sådan hedder restauranten, serverer et typisk toskansk køkken i form af buffet med smage fra Middelhavet, og her er både mad og drikke af en god kvalitet. Hvis du har lyst til en aperitif inden maden eller en behagelig avec efter, kan du begive dig til en af de to barer, som kan tilbyde dig det meste. Ude ved kysten står der ofte fisk og skaldyr på menuen, men Toscana er måske mest kendt for sine lækre kødretter. Så hvis du længes efter et "ægte", toskansk køkken, bør du begive dig lidt ind i landet. Du behøver ikke at tage langt for at spise godt, men invester gerne en biltur på ca. en halv time i det.

Plads til både par og familier

Der er i alt 148 værelser på Mercure Tirrenia Green Park, som er fordelt på seks forskellige bygninger: Hovedbygningen og fem toetagers bygninger, der ligger spredt rundt på grunden. Her kan du vælge imellem forskelige værelsestyperne som er dejligt og komfortabelt indrettede, med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, telefon og hårtørrer.

Læs mere om Mercure Tirrenia Green Park

Læs om værelserne på Mercure Tirrenia Green Park

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Mercure Tirrenia Green Park

Læs personlige anmeldelser af Mercure Tirrenia Green Park som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mercure Tirrenia Green Park. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Mercure Tirrenia Green Park

Bedømmelse af Mercure Tirrenia Green Park

Super lækre lejligheder, det store minus var den manglende altan.
Dejligt pool-område og meget hjælpsomt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Mercure Tirrenia Green Park

Læs mere

God ferie, som dog ikke levede helt op til forventningen

Byen Calambrone er en lidt støvet og crowded by, hvor der ligger meget skidt og affald i gaderne og ikke en hyggelig italiensk og toscansk kystby.
Der er ikke rigtig nogle udflugtsmål og seværdigheder tæt på, udover Pisa, som dog var en super oplevelse.
På ressortet, der er 4 stjernet, havde vi bestilt en junior-suite, og havde derfor en forventning om en eller anden form for eksklusivitet, men vi oplevede juniorsuiten som slidt og med mangelfuld rengøring ved ankomst. Placeringen var lige ved et indgangsparti, så vores udsigt fra terrassen var primært indgangspartiet og de gæster der gik ind og ud.
Da vi bestiller ferien opfatter vi ud fra beskrivelsen, at resortet har egen privat strand, og at parasol og liggestole medfølger i prisen. Det viser sig at den private strand er et samarbejde med en anden udbyder og at parasol og 2 liggestole koster 20 euro pr. dag. På stranden ligger der mange cigaretskod i sandet, hvilket ikke er lækkert, når børnene leger og graver i sandet.
Det kunne være en stor fordel, hvis man ved bestillingen blev oplyst om, at resortet råder over en parkeringskælder og hvis man kunne booke en parkeringsplads på forhånd, så man ikke ankommer efter mange timers kørsel og lander i kaos i forhold til parkering, for herefter at finde ud af, at man kan booke en plads i parkeringskælderen.
Personalet på resortet var venlige og hjælpsomme, men det kniber lidt med sprogegenskaberne fsva. engelsk og tysk.
Fantastisk pool og poolområde og god service og betjening i poolbaren.

Læs mere

Billederne og informationen om hotellet snyder en!

Følte os snydt på denne rejse, de fine billeder og informationen gjorde at vi troede vi skulle bo på et luksus-resort, men ikke. Gym som lovet fandtes ikke, ingen balkon på værelset. Dårlig service i receptionen, dårlige til at give information om restauranter og busser ind til de få restauranter der fandtes. Til de her dyre priser har vi boet meget bedre. Poolen & morgenmaden & stranden var det som var godt men området rundt omkring var trist og hotellet lå afsides fra udbud af restauranter etc. Wi-Fi ustabilt.

Læs mere

Et dejligt sted!

Vi havde en fremragende ferie og nød det rigtig meget. Poolen var ren og pæn, den er delt op på hotellet hvor den ene del er for voksne, par, osv. Den anden del er for børnefamilier og alle dem der ellers vil være der. Syntes det virker super godt og der er plads til alle. Rigtig god service. De havde dog glemt vores morgenmad den dag vi skulle afrejse, lidt ærgerligt.. Dog ellers godt sted. Nemt derfra med bus til eks. Livorno, Pisa, Tirrenia.

Læs mere

Fint og velplejet hotel

Skønt og velplejet hotel med venligt personale. Hele turen gik ud over forventningerne. Biludlejning var i top, og var det svært at finde frem til stedet da skiltning var dårligt!

Læs mere
 
search map