Feriebolig i Calambrone i Toscana

Le Terrazze della Regina

 
Le Terrazze della Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Terrazze della Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calambrone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Resort Regina del Mare, som ligger lige ud til vandet mellem Tirrenia og Livorno, findes en række lejligheder der har meget gode terrasser og balkoner.

Disse specificerede lejligheder har adgang til samme faciliteter som de øvrige lejligheder på stedet: svømmebassin med børnebassin, legeplads med miniklub, parkeringsplads, restaurant med champagnerie samt den gode sandstrand.

Læs mere om Le Terrazze della Regina

I skolernes sommerferie arrangeres underholdning, især for børn, i form af dagsaktiviterer i et indhegnet område ved stranden og let underholdning om aftenen. Trods det at der ikke tales skandinaviske sprog på stedet, nyder de fleste børn at lege med børn fra andre øvrige europæiske lande. Om aftenen er der nu og da underholdning af den mere afdæmpede slags- altså ingen disco-dans natten igennem.

Lejlighederne råder alle over aircondition, fjernsyn, et veludstyret køkken og udgang til egen terrasse eller balkon med bord og stole samt havudsigt enten direkte eller fra side.

Læs om lejlighederne på Le Terrazze della Regina

Skjul teksten
 
 
search map