Anmeldelser af Villa La Volpaia

 
Villa La Volpaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Volpaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Volpaia

Læs personlige anmeldelser af Villa La Volpaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Volpaia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og rejsefæller fra Billund boede på Villa La Volpaia i Buti fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

• Vi har været meget tilfredse med jeres hjemmeside og generelle service- og informationsniveau – vi vil helt klart kunne anbefale jer til andre.
• Villa La Volpaia er et dejligt hus, med et dejligt udemiljø (terrasse og swimmingpool) og en flot udsigt (som dog efter vores opfattelse skæmmes af, at det er over tæt beboede områder – men det er jo en smagssag).
• Tilkørselsforholdene var en negativ overraskelse, værre end forventet – og dette trods jeres beskrivelse (der måske på sin vis bagatelliserer vejforholdene). Det trækker noget ned, også fordi ”konerne” absolut ikke ville køre selv. Jeg kunne forestille mig, at andre ville have samme problem. I bør ændre jeres beskrivelse, så det tydeligt fremgår, at forholdene både kræver en rutineret chauffør og ikke kun kan være et problem for ”meget lavtliggende biler” – vores nye Passat er almindelig højde (ikke sænket), og den fik et par kraftige slag i undervognen, og nogle ridser på frontspoileren, trods forsigtig kørsel.
• Bortset herfra fungerede alt fint under vores ophold, også til 2 familier. Dog var det ikke tilfredsstillende, at pool’en ikke som lovet blev rengjort onsdag og fredag – den var noget ”snasket” til sidst. I den absolutte småtingsafdeling kan også nævnes, at det virker nærigt at udlevere så små håndklæder i så dårlig kvalitet til så store nordboere - men vi fik da tørret os?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ritha og rejsekammerater fra Brabrand boede på Villa La Volpaia i Buti fra d. 23. til d. 30. juni 2007.

Vi var 9 personer som havde lejet La Volpaia i Buti i uge 26, 2007 4 af os kørte i 2 VW-transportere med medbragte motorcykler, resten fløj derned. Det kunne lade sig gøre at køre op til huset i de store biler, men det kræver en rutineret chauffør. Vejen derop er meget smal og nogle steder meget stejl, men når man først er kommet op bliver besværet rigelig opvejet af det dejlige hus med den flotteste udsigt man kan tænke sig. Huset er kæmpestort og smukt møbleret og der er rigelig plads til 9 personer. Vi opholdt os dog mest på den dejlige terrasse og ved poolen. Køkkenet levede dog ikke helt op til standarden på resten af huset. Tag et par gode knive med, en skrællekniv og en ostehøvl. Der er heller ikke kaffemaskine og så manglede der grydeskeer, piskeris og paletkniv. Der var 2 små håndklæder pr. person. Det synes vi var lige i underkanten, men vi havde selv medbragt nogle og der var vaskemaskine, så det gik. Området dernede var et perfekt udgangspunkt for motorcykelture, så de blev brugt flittigt. Vi havde lidt besvær med at finde et supermarked nede i byen, men fandt dog et på torvet efter at have ledt længe og spurgt flere mennesker. Vi var kommet i siestaen, som varede fra kl. 14 til 17,30, og der var ingen skilte eller andet der indikerede at der var en butik. Vi fik hjælp af den flinke legetøjshandler ved siden af, som fulgte os derhen og bad dem om at åbne. De havde et udmærket vareudvalg, men ikke fersk kød. Vil man købe stort ind, skal man til de store supermarkeder der ligger lidt uden for byen. Vi var alle 9 meget begejstede for stedet og kunne sagtens finde på at leje det samme hus igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map