Villa i Buti i Toscana

Villa La Volpaia

 
Villa La Volpaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Volpaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er der tætte skove, store olivenlunde, figentræer og ikke mindst fred og ro.

Pool med kildevand


Denne gamle villa er indrettet til feriebolig for turister, der ønsker at bo i stemningsfulde omgivelser og gerne vil kombinere tradition med komfort. Ved huset er der nemlig en stor stenterrasse med et langt, smalt svømmebassin (11 x 3 meter med en dybde fra 35 til 170 cm) - grundens form tillader ikke et bredere bassin. Bassinet duer derfor ikke til vandpolo, men det er til gengæld lækkert til en frisk dukkert og til afslapning, da det fyldes med kildevand med kurbadsegenskaber.

Læs mere om Villa La Volpaia

Vejen op til huset nede fra Buti (1½ km) er stejl og snørklet, og meget lavtliggende og tungtlastede biler kan muligvis ikke køre herop, da vejen er ujævn; den sidste del er ikke asfalteret, men køreturen herop er besværet værd. Trods de øde omgivelser er du dog ikke helt efterladt til dig selv, da den søde ejer, Caterina, gerne står til rådighed for at vise sine olivenlunde og andre aktiviteter i omegnen frem. Hun taler engelsk og er uddannet inden for filosofi, men hun har valgt at gå i andre retninger end undervisning, og det er hun stolt af!

Villa med 8/9 sovepladser (ca. 350 m²):


- Huset er fordelt på to etager og er indrettet i arte povera-stil med antikke møbler i massivt træ. Sengene er ligeledes originale og det hele emmer af autencitet. I lofterne kan man se de karakteristiske og originale træbjælker, mens gulvene - som er i cotto-fliser - er af nyere dato.

Stueetagen består af en flot indgang, et stort køkken (ovn, gasblus, køleskab med frostboks, opvaskemaskine og vaskemaskine), to store opholdsstuer en suite med hver sin spisestue, hvor der i begge rum er en gammel pejs (disse er dog blændet af sikkerhedsmæssige årsager) og fra den ene stue finder man desuden et gæstetoilet. Fra stueetagen har man også adgang til terrassen, som er delvist overdækket med pergola, hvorpå der findes et bord og stole.

En trappe fører op til første sal, hvor man kommer ind i en enorm stue med to store vinduer hvorfra der er udsigt over dalen og byen. Fra stuen er der adgang til to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en opredning, et soveværelse med to enkeltsenge og privat lille badeværelse med toilet og bruser samt et stort badeværelse med karbad og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map