Anmeldelser af Cascinale Solaio Alto

 
Cascinale Solaio Alto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cascinale Solaio Alto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cascinale Solaio Alto

Læs personlige anmeldelser af Cascinale Solaio Alto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cascinale Solaio Alto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Klaus og familien fra Bagsværd boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 23. august til d. 6. september 2008.

Vores ønske med rejsen var at slappe af og opleve det toscanske område af Italien, og vi fik på mange måder opfyldt alle ønsker. Vi var ikke helt forberedt på varmen (35 grader), men det gik nu fint nok. Der er masser af muligheder fra Buti. Vi var i Lucca et par gange, da byen var enormt hyggelig, og selvfølgelig skulle Firenze og Pisa også opleves.

Vi havde allerede besluttet hjemmefra at vi skulle spise ude så godt som hver dag. Køkkenet i lejligheden er ok til hurtig mad, men lever absolut ikke op til dansk standard. Spisestedet "La Grotta" i Buti kan varmt anbefales.

Vi havde børn med på henholdsvis 3 og 4 år, og Casinale Solaio Alto kan varmt anbefales til børnefamilier. Hele området er afspærret, så det var egentlig kun ved poolen at vi skulle være opmærksomme. Franka (husejeren) og hendes datter og barnebarn var der meget, og brugte en del krudt på at underholde børnene også. Vi fik også en fin velkomst med pizza og drikkevarer.

Vi havde 14 dage, og det var vi glade for. (Køre)turen er for lang til kun 1 uge. Vi har i øvrigt kun ros til In-Italia, det er ikke sidste gang vi benytter jer.

Tak for en god tur!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Anne Marie og rejsefæller fra Snekkersten boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 9. til d. 16. august 2008.

En gammel gård, ja - men omgivelserne idylliske - poolområdet bag ved huset perfekt. MEN - og der er et par store "menner" - indretningen af huset til ferielejligheder er ikke særlig vellykket - køkkenet i den lejlighed, vi boede i var nærmest ikke eksisterende - for at komme i køleskabet, fik vi drejet på gashanerne, så en time efter vores ankomst kunne jeg have risikeret at blæse hele huset i luften pga. udsevet gas. Der var stort set ingen køkkenudstyr - for at få vand til kaffe/te måtte vi kogen det i en gryde, og herefter øse det op med en kande - hverken en vandkeddel eller en el-keddel - stor mangel. Vi opgav simpelt hen at lave mad med de for hånden værende remedier, hvilket betød, at der måtte spises ude hver dag - det var ikke meningen, da vi tog hjemmefra. Men heldigvis ikke dyrere end det kunne lade sig gøre. Til andre gæster: Prøv bare den lokale i det store hvide telt - kan ses fra huset - det er spøjst - simpelt, men i orden og til helt OK priser. systemet er meget specielt, men man kan komme igennem til flere af de ansatte på engelsk. Rengøringen var simpelt hen under al kritik - badeværelset var OK gjort rent, men resten af huset var møgbeskidt -millimetertykke lag af både støv og spindelvæv var ikke OK - også en grund til at vi ikke ønskede at kokkerere for meget i huset - i det hele taget var det godt, at vejret fordrede udendørs opholde de fleste af døgnets timer. Men dejligt område tæt på alle de florentinske/chiantiske herligheder, og vi kommer helt sikkert tilbage, men nok i et andet feriehus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bjarne og familie fra Nyborg boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Vi havde en fantastisk uge i huset, som var præcis som vi havde forestillet os. En skøn lille lejlighed, restaureret i Toscansk stil. I lejligheden var præcis hvad vi havde brug for og ikke mere. Poolen var ren, dejlig afkølende vandtemperatur i forhold til den meget varme middagssol og med gode solvogne/stole til os alle 4. Huset ligger for sig selv oppe ad bjerget - midt i olivenplantagen - ren Toscansk idyl - bedre fås det vist ikke. Lørdag blev vi modtaget af ejerens mor, som var ved at bage pizza til os i den udendørs ovn. Skønt at få maden serveret ovenpå en lang køretur. Derefter sørgede hun for friske pære til os fra plantagen pæretræer, serverede italiensk kaffe - små stærke kopper kaffe - helt super service, som der iøvrigt var masser af i løbet af ugen fra hendes side. Buti er en lille hyggelig by med et par rigtig gode restauranter. Ikke så mange butikker og ikke et sted hvor "de unge mennesker" har mulighed for at "hænge ud" om aftenen. Vi kommer helt sikkert tilbage til Toscana igen. En speciel tak til ejerens mor, som var en del af vores gode oplevelse i huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anni og familie fra Vejle boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi har for første gang prøvet at booke vores sommerferielejlighed gennem In-Italia, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi forsøger at finde lejlighed gennem jer. Kontakten har forløbet uden problemer og rejsebeskrivelsen var lige til at køre efter.

Med hensyn til ferieboligen var vi spændte på, hvad der mødte os. Og vi blev glædeligt overraskede - en mere end 200 år gammel landbolig beliggende på en stejl skråning med udsigt over dalen og Buti by ventede os. Ejendommen er holdt i gammel stil, f.eks. er flere døre tilsyneladende gamle stalddøre, der er blevet genbrugt. Gulve og vægge er skæve så man skulle tro det var løgn, ikke 2 tallerkner, knive, gafler eller håndklæder er ens, men charme - det har det.

Og det har værtinden også! Da vi ankom lørdag aften ved spisetid, var hun ved at tænde op i den udendørs ovn for at lave pizza, godt sodet til af ovnens røg tog hun gæstfrit imod os og viste rundt i huset og ved poolen. Senere på aftenen blev de 4 familier i huset kaldt sammen og den hjemmebagte pizza blev delt rundt. Dagen efter da vi slappede af ved poolen, kom hun rundt og serverede iskaffe til alle. Hun taler i øvrigt godt engelsk og vil gerne snakke og fortælle.

Man skal være opmærksom på, at stedet ligger lidt afsides, der er ca. 1,5 km. til Buti, som kun har mindre handelsmuligheder, men en aldeles glimrende restaurant, La Grotta, som absolut kan anbefales. Ellers kan man nå mange af de kendte byer indenfor rimelig køretid, Lucca, Pisa, Firenze m.v.

Nogle steder er Pinocchio parken i Collodi beskrevet som noget, man bør se, når man er i området. For os var det dog en stor skuffelse. Parken er bygget op omkring nogle moderne skulpturer af figurerne fra den originale historie om Pinocchio og ikke Walt Disneys udgave. Desuden er der nogle få og små karuseller a lá dem et omrejsende tivoli i Danmark ville have vækket begejstring med en gang for mange år siden. Karusellerne m.v. var kun bemandet af samlet en person, hvorfor det var svært at få dem prøvet. Betingelsen for at få glæde af parken er efter vor mening, at man kender den originale historie og/eller interesserer sig for kunst.

Til gengæld kan vi anbefale et besøg i Storico Giardino Garzoni, der ligger i samme by. En fantastisk flot have i flere terasser med tilhørende sommerfuglevoliere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Irene og familien fra Vedbæk boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Jo tak, vi havde en rigtig god ferie i Italien. Vi havde fået jer godt anbefalet og vi vil helt sikkert bruge jer igen. Jeres hjemmeside er rigtig god, det er nemt at kommunikere med jer og vi fik hurtig tilbagemelding. Vores udgangpunkt er at vi er en sammenbragt familie med 3 teenagebørn (13,14 og 15 år), som skulle finde et sted og en ferieform som kunne indfrie vores forskellige behov.
Toscana byder på mange oplevelser og ved at bo en uge i Pelago samt en uge i Buti kunne vi nå alle de områder, som havde vores interesse uden at skulle køre langt (Børn gider ikke tilbringe ferien i en bil). Vi valgte bevidst at bo med pool så børnene kunne boltre sig dagligt og vi kunne vælge at have dage, hvor vi bare blev "hjemme" med en god bog og hjemmelavet mad.
Teenage-børn er en udfordring, når familien skal på sommerferie, men i Toscana blev alle overraskede. Det skæve tårn i Pisa, Lucca, Sienna, San Gimignano, Firenze med mere byder på oplevelser for både drenge og piger, børn og voksne. Shopping, maden og isene er ligeledes et bonus.
Generelt er vores holdning, når man rejser ud, så er det for at være sammen om at opleve nye og spændende steder, blive inspireret, se andre måder at leve på, forstå de lokales kultur og historie. Udvide sin horizont og dermed lære sig selv og sin egen baggrund bedre at kende. Derfor er det svært at uddele ris og ros, da det jo afhænger meget af øjet, der ser det.
Begge steder blev vi mødt at meget gæstfrie værter, som var nemme at kommunikere med på engelsk. I Buti blev opholdet meget mere nærværende på grund at stedets størrelse, hvilket var særdeles charmerende. ....Poolen virkede ren nok men alle havde konstant hudkløe og kunne kun opholde sig der kortvarigt. Værtsfamilens egen familie med børn og børnebørn fra byen opholdt sig der, hvilket generede min partner. Jeg synes køkkenet var faldefærdigt, beskidt ovne og microovn, som jeg af samme grund ikke ville bruge. Udstyret hertil bar præg af tilfældighed og var lidt mangelfuld. Kedlen var livsfarlig at bruge idet håndtaget var knækket og det meddelte jeg ejerne. Microovnen anbragt ovenpå køleskabet, som blokerede for et af skabene. Emhætten var ved at falde ned....men til gengæld var der rigeligt med håndklæder.
Når man ankommer om lørdagen ville det være godt hvis man selv medbragte mad hjemmefra, da det er svært at handle om søndagen i Italien.

In-Italia's kommentar

Vi har rettet henvendelse til Cascinale Solaio Alto og bedt dem udbedre manglerne

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Ingrid og familie fra Rødovre boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 10. til d. 17. maj 2008.

Vi havde en rigtig dejlig tur. Jeg holdt min 60 års fødselsdag dernede og min datter og min veninde havde aftalt med værtinden og hendes datter, at de kom op til huset og lavede middag til os på dagen. Jeg vidste ikke noget om det, så det var en dejlig overraskelse med et ægte toscansk bondemåltid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
John og familien fra Silkeborg boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 26. april til d. 3. maj 2008.

Buti er en fin lille by, med et par gode restauranter og de mest nødvendige butikker. Opkørslen til ejendommen, hvor vi boede, var visse steder særdeles stejl. Selv veltrænede cykelryttere kan ikke cykle op hele vejen. Derfor kan gangbesværede heller ikke gå ned til Buti. For os andre var det til gengæld sjovt at gå ned gennem olivenlundene (vi fik at vide, at det måtte vi gerne), og så kunne turen ned til byen gøres på kun 10 min og op igen på 12-14 min. Stuelejlighederne, hvor vi boede, var ret mørke og kolde. Det er sikkert skønt, når det er højsommer, men knap så behageligt omkring 1 maj. Man kan dog varme rimeligt op. Jeg syntes også, at den ene lejlighed lugtede ret "spøjst", men det var ikke noget der generede andre. Værtinden på stedet taler udmærket engelsk og vil gerne hygge om sine gæster. Hun diskede bla. op med skøn pizza, små pandekager etc. Vi kommer næppe tilbage til stedet, men det skyldes nu primært, at jeg gerne vil længere ned mod Siena, næste gang vi skal afsted til Toscana - for det skal vi!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Tina, Palle Camilla og Catrine fra Lundby boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Vi har haft en dejlig ferie i Buti på Cascinale Solaio Alto. Det er et utroligt dejligt og roligt sted og meget børnevenligt. Værts familien er meget gæstfri. Ejerens mor Franca boede der nogle dage og vi nød virkelig hendes selskab. Hun lavede pizza med børnene i den store udendørs ovn. Hun taler et godt forståeligt engelsk. Buti er en meget hyggelig by, med gode billige spisesteder. En god ide er, at parkere ved Campi Sportivi når man skal ned i byen, da det ikke er nemt at finde p-pladser der. Og så er det hyggeligt at gå rundt og opleve byen til fods.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Camilla og hendes familie fra Aalsgaarde boede på Cascinale Solaio Alto i Buti fra d. 25. august til d. 8. september 2007.

Vi var afsted i 14 dage med to små børn på hhv. 4 mdr. og knap 2 år. Omgivelserne var vidunderlige og oplagte til børn. Ikke mindst fordi Franca og hendes familie stod klar til at hjælpe med hvad det end måtte være. Vi nød den ro og frihed, som præger stedet. Vi bagte pizza i den udendørs stenovn og nød aftnerne med den vidunderlige udsigt over bjergene. Udover de oplagte besøg i de omkringliggende byer, er kysten også værd af besøge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map