Agriturismo i Buti i Toscana

Cascinale Solaio Alto

 
Cascinale Solaio Alto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cascinale Solaio Alto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejs mellem Pisa og Lucca ligger den gamle bondegård Solaio Alto uden for den lille by Buti. Her midt mellem olivenlundene og de grønne bakker kan man opleve det toscanske landskab i al sin skønhed og ro.

Bondegården er i dag opdelt i lejligheder af forskellig størrelse, der alle har egne satellitfjernsyn, havemøbler og parasol. Ved huset er der parkeringsplads, svømmebassin (5 x 12 meter) samt grill til brug for gæsterne.

Læs mere om Cascinale Solaio Alto

Fra huset er der en pragtfuld udsigt over de grønne dale og bakker, og da byen Buti ligger 1,6 kilometer herfra ad en lille vej, så er man tilpas i fred samtidig med at man kan gå fra og til centrum. De sidste 250 meter til huset er ganske stejle, men dog ikke mere end, at vores udsendte uden problemer kunne komme frem i en FIAT Punto (marts 2008).

Der er i alt 20 sovepladser på gården, idet de to treværelseslejligheder udgør seksværelseslejligheden: Ved at åbne en dør til den mellemliggende trappe, opstår den store lejlighed!

Skjul teksten
 
 
search map