Villa i Buti i Toscana

Casale Aspro

 
Casale Aspro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Aspro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casale Aspro ligger i fredelige og naturskønne omgivelser blandt olivenlunde på skråningerne ved Buti. Vejen op til huset er snørklet, smal og stejl, men det er besværet værd.

Casale Aspro er et gammelt bondehus, som er blevet restaureret og inderettet for at genskabe den stemning, byens bønder selv oplevede i disse stille højder. Trods de øde omgivelser er du ikke helt efterladt til dig selv, da den søde ejer, Caterina, gerne står til rådighed for at vise sine olivenlunde og andre aktiviteter i omegnen frem. Hun taler engelsk og er uddanet i filosofi, men har valgt at gå i andre retninger end undervisning, og det er hun stolt af !

Læs mere om Casale Aspro

Her er også svømmebassin på 14 x 5,5 meter (dybde 150 cm). Fra Buti er der knap 30 km til Pisa, 20 km til Lucca, 28 km til Montecatini Terme, 50 km til Volterra og 70 km til Firenze.

Hus med 8/9 sovepladser (160 m²)
- Huset er fordelt på to etager og rustikt indrettet med træbjælker i loftet og det originale cotto på de fleste gulve. I stueetagen finder vi et stort køkken med fire gasblus og ovn, spisestue en suite med opholdsstue med pejs, soveværelse med to enkeltsenge og et gæstetoilet.

På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser eller karbad samt endnu et gæstetoilet.

Skjul teksten
 
 
search map