Villa i Buti i Toscana

Casa La Pergola

 
Casa La Pergola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Pergola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa La Pergola ligger i de grønne olivenlunde og skovklædte bakker, der omgiver Buti by.

Ved huset finder du en stor terrasse med pergola samt bord og stole, hvorfra man kan se ud over landskabet og byen. Her kan man tilbringe sine aftener i fred og ro efter en vandmassage under træerne - ved siden af huset er der nemlig et stort kar med vandmassage fyldt med friskt vand fra en lokal kilde med kurvandsegenskaber.

Læs mere om Casa La Pergola

Huset er blevet fornemt restaureret og bærer et rustikt præg, så man har en oplevelse af at være gæst hos en lokal, velhavende bonde fra '60-erne. De gamle cotto-gulve er blevet restaureret, lofterne bæres af de karakteristiske træbjælker og de fleste vægge er blevet malet og pyntet efter traditionens forskrifter.

De øde omgivelser (1½ km til byen) til trods er man ikke helt efterladt til sig selv, da husets søde ejer, Caterina, gerne står til rådighed for at vise sine olivenlunde og andre aktiviteter i omegnen frem. Hun taler engelsk og er uddannet inden for filosofi, men hun har valgt at gå i andre retninger end undervisning, og det er hun stolt af!

Hus med 5 sovepladser (ca. 130 m²):
- Huset er fordelt på to etager med opholdsrum i stuen og soverum på første sal. Stueetagen består således af køkken, spisestue malet med trompe l'oeil, opholdsstue med pejs og badeværelse med toilet og bruser.

På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse/toilet, soveværelse med to enkeltsenge (som kan samles til dobbeltseng) og udgang til balkon med panoramisk udsigt, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map