Villa i Buonconvento i Toscana

Villa Il Poggino

 
Villa Il Poggino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Poggino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store villa med moderne og stilren, toscansk indretning ligger med udsigt 360° ud over det smukke omgivende landskab med de bølgende bakker. Den nærmeste by er den billedskønne Buonconvento (ca. tre km) der har et fint, historisk centrum.

Trods villaens fredfyldte beliggenhed, finder man en restaurant i gåafstand. Foruden Buonconvento finder man i overkommelig afstand seværdige byer som Siena, med sit imponerende historiske centrum, og vinbyen Montalcino, med dens karakteristiske vinmarker.

Læs mere om Villa Il Poggino

Rundt om villaen er der god plads! Her finder man svømmebassinet (8 x 6 m, med en dybde på 1,50 m). Ved kanten er opstillet liggestole som man kan slænge sig i mens man nyder den vidunderlige udsigt til den omliggende natur. Omkring villaen er der opført terrasser, hvoraf én er indrettet som en loggia med havemøbler og udendørs pejs, hvor det er oplagt at indtage sine måltider.

Villa med 12/13 sovepladser:
- Villaen er stor og rummelig, fordelt på to etager. I stueetagen finder man en stor opholdsstue med åben pejs, sofahjørne, spiseplads ved langbord samt i forlængelse heraf stort "open-space" køkken i topklasse (med seks blus, ovn, grill, friture, vaskemaskine, køleskab og fryser). Endvidere finder man fjernsynsstue med satellit-tv, samt to soveværelser med dobbeltseng (i det ene værelse kan sengene skilles ad til to enkeltsenge) med hvert sit badeværelse. Der kan endvidere åbnes op for et enkeltværelse, det gamle pigekammer, også med eget badeværelse. Fra køkkenet træder man ud på den overdækkede terrasse hvor der er opstillet elegante borde og stole i smedejern, og derfra kan man gå videre ned på en flot solterrasse.

Man kommer op på første sal ad en indvendig marmortrappe der fører fra hjørnet af opholdsstuen til en korridor, hvorfra der er indgang til de øvrige fire soveværelser (alle med dobbeltseng og eget badeværelse), samt yderligere et lille køkken med blot fem blus, lille køleskab og opvaskemaskine. En udvendig trappe leder ned til haven. Villaen er udstyret med airconditionanlæg og internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map