Anmeldelser af Podere Torricella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Torricella

Læs personlige anmeldelser af Podere Torricella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Torricella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk hus i smukke rolige omgivelser

Her er fred og smukke omgivelser. Vi lejede lejligheden Giorasole og var virkelig imponerede over standarden, store flotte rum, køkkenudstyret og ikke mindst over hvor rent der var. Der er 5 km. til nærmeste by, og man skal være indstillet på at køre rundt, huset ligger isoleret. Roen sænker sig om aftenen, kun cikader - om morgenen høres fårene som græsser på de nærliggende marker - ellers dyb ro.
Super lækker pool. Værten taler ret godt engelsk og er meget behjælpelig med destinationer for besøg, han lavede desuden et mad/grill arrangement fredag aften som kan anbefales.
Vi kommer igen.

Buonconvento som feriedestination

Man kan se byen Montalchino fra huset - den er klart et besøg værd, ligesom Siena er inden for rækkevidde.

Podere Torricella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Torricella
Fireværelseslejligheden Girasole med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fantastisk ejendom i et herligt miljø på landet

Vi var to voksne og to børn (9, 11) som havdee lejet lejligheden Girasole en uge i juli. Lejligheden var rummelig og luftig i smukke omgivelser, nogle få kilometer uden for byen Buonconvento. Sympatisk værtspar som tilbød en udemærket madlavningsløsning og havde gode tips til udflugtsmål. Værten tilbød os desuden sin svigermors ragu som var fantastisk! Ikke alle lejlighederne var nooket da vi var der så der var god plads omkring den meget fine pool. Lejligheden var vel udstyret til egen madlavning.

Buonconvento som feriedestination

Der er en god COOP ca. 7 km. væk i Buonconvento til indkøb.
Cafe Da Capo serverede en god espresso.
Vi fik verdens bedste pizza på La antica mura, som præsident Obama besøgte da han var i området i maj. Udflugtsmål som Siena, Montepulciano og Pienza ligger i overkommelig afstand.

Podere Torricella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Torricella
Fireværelseslejligheden Girasole med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map