Feriebolig i Buonconvento i Toscana

Podere Torricella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At bo i lejlighed med mulighed for at tilberede maden selv, er der mange, der sætter pris på, når de holder ferie. Er du derudover tæt på en hyggelig, lille by med butikker, bar og restaurant er det endnu bedre. Præcis sådan er det med Podere Torricella, hvor du bor i rustikke lejligheder og kun har 7 km. til den lille by Buonconvento.

En pool med panoramaudsigt over markerne

Eftersom der kun findes fire lejligheder på Podere Torricella, bliver her aldrig overfyldt, hvilket kan være skønt, når det er tid til en sol- og badestund. Til den fine pool hører solstole og parasoller, men det bedste er den vidunderlige udsigt. Dette er stedet for dig, som vil ned i gear og bare nyde tilværelsen. Når det bliver tid til mad og drikke, er det bare med at slentre hjem til din lejlighed. Der kan du nyde maden under åben himmel, og efter siestaen kan du beslutte dig for, om du vil blive liggende, eller om du vil begive dig ud på eventyr.

Restauranter og butikker ligger tæt på Podere Torricella

For at handle mad og drikke ind, behøver du blot at begive dig 7 km. væk til Buonconvento. Her findes flere hyggelige restauranter, som serverer gode, lokale specialiteter, samt barer. Udover dette findes her tobaksbutikker, madbutikker, banker, benzinstation og et par små butikker. Specielt på Via Soccini liver den lille by op i sommerhalvåret. Skulle du savne noget, eller har du lyst til shopping, så kør mod nord i ca. 40 min. (36 km.) til Siena, som foruden sine smukke bygninger byder på et godt byliv og shoppingmuligheder.

Læs mere om Podere Torricella

Lad dig forføre af landskabets skønhed

Lige netop her, syd for Siena, udmærker landskabet sig, og markerne byder på en varierende farveskala, som strækker sig fra grønt til brunt og beige. Det står i smuk kontrast til den blå himmel og de hvide skyer. Her råder næsten en magisk atmosfære, specielt på de tidlige morgener, når morgendisen ligger som dyne over markerne, inden den forsvinder væk under solens stråler.

Området egner sig perfekt til lange, fantastiske gå- og cykelture. Alternativt kan du sætte dig i bilen og i roligt tempo køre op og ned ad bakkerne. Her findes nemlig flere pittoreske byer og landsbyer, som er et besøg værd. Vi kan anbefale en is i San Quirico d'Orcia, frokost i Pienza, som byder på fine udsigter fra højderne, eftermiddagskaffe i charmerende Montepulcianos historiske del og afslutningsvis en aperitif (findes også i alkoholfrie varianter som crodino) i hyggelige Montalcino.

Deltag i et madlavningskursus på din ferie

Har du længe gået og tænkt på at deltage i et madlavningskursus i Italien, har du nu chancen. På forespørgsel arrangeres kurser, men eftersom der er krav om et vist minimum antal deltagere, er det kun på forespørgsel. Er du interesseret, så sig til i god tid inden. Det gælder også, hvis du ønsker kokkeservice. Der er grillmuligheder på stedet, og det kan du tilkøbe ved ankomst.

Synlige tagbjælker og fine stengulve

Der findes kun 4 lejligheder på Podere Torricella, fordelt på to bygninger, og alle lejligheder har en fin standard. Girasole og Lavanda er det største på ca. 80 kvm., og har også et overdækket udendørs område med stole og et bord. Men alle lejligheder har udendørs siddepladser. Her kan du nyde din vin, samtidig med, at du kigger ud over landskabet. Alle har samme faciliteter, såsom Wi-Fi, aircondition (mod betaling), tv, vaskemaskine og badeværelse med bruser.

OBS Bor du her færre end 7 nætter, betales slutrengøring efter opholdet med 20 Euro per person!

Lejlighederne på Podere Torricella

Treværelseslejligheden Ginestra med 4 sovepladser

Lejligheden er på ca. 56 kvm. Stue med tekøkken (ovn, fire kogeplader, køleskab med fryseboks, kaffemaskine og espressomaskine), åben pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser. Denne lejlighed kan slås sammen med Papavero via en connecting door.

Treværelseslejligheden Papavero med 3 sovepladser

Lejligheden er på ca. 56 kvm. Stue med tekøkken (ovn, fire kogeplader, køleskab med fryseboks, kaffemaskine og espressomaskine), åben pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser. Denne lejlighed kan slås sammen med Ginestra via en connecting door.

Fireværelseslejligheden Girasole med 4 sovepladser

Lejligheden er på ca. 88 kvm. med egen indgang og møbleret, overdækket udendørs område. I stueetagen kommer du ind i en stue med tekøkken (ovn, 4 kogeplader, køleskab med fryseboks, kaffemaskine og espressomaskine), åben pejs, soveværelse med enkeltseng og WC. Trappe op til soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser.

Fireværelseslejligheden Lavanda med 4 sovepladser

Lejligheden er på ca. 88 kvm. med egen indgang og møbleret, overdækket udendørs område. I stueetagen kommer du ind i en stue med tekøkken (ovn, 4 kogeplader, køleskab med fryseboks, kaffemaskine og espressomaskine), åben pejs, soveværelse med enkeltseng og WC. Trappe op til soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Baccoleno

Asciano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map