Hotel i Buonconvento i Toscana

Podere Salicotto

 
Podere Salicotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Salicotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Podere Salicotto er en hyggeligt, lille bed & breakfast med en smuk beliggenhed i den del af Toscana, som hedder "Val d’Orcia" (Crete Senesi), ca. 30 minutter med bil syd for Siena. Udover de ovennævnte, charmerende træk ved stedet, producerer de også deres egen vin. Her kan du virkelig komme ned i gear og nyde tilværelsen. De bløde bakker og marker som omgiver dig, skifter i forskellige grønne nuancer, og der råder en nærmest magisk fornemmelse. Du skal vide, at det er et "voksensted", hvor man ikke accepterer børn under 13 år.

Det er let at forelske sig i Podere Salicotto

En af de ting, som mange sætter pris på, når de holder ferie og som i vore dage er blevet en luksus, er, at man ikke behøver at holde øje med klokken. Det har man taget til sig her på Podere Salicotto. Har tager du dagen, som den kommer, og det er helt ok ikke at foretage dig noget overhovedet. Da vi spurgte Silvia, hvorfor det havde valgt netop dette sted, svarede hun: "Vi opdagede Podere Salicotto en sensommeraften for 17 år siden, og for at citere et udsagn af John Belushi i filmen "Blues Brothers: "Vi så lyset!" Man kan sige, at det var en umiddelbar forelskelse". Silvia antydede også, at det er nemt at blive lidt afhængig af stedet!

Gæstfrihed er deres filosofi og livsstil

For Silvia og Paolo har venlighed stor betydning, og det kommer du som gæst til at sætte pris på, for det medvirker til, at du får et dejligt ferieophold her. Til husene hører en have og en overdækket terrasse, hvor der serveres en smagfuld morgenmadsbuffet bestående af lokale produkter, økologisk marmelade, yoghurt, hjemmebag, juice, kaffe, med mere. Efter morgenmaden, som serveres mellem kl. 09.00 og kl. 10.30, kan du enten begive dig ud på spændende eventyr eller slappe af i en af solsengene ved poolen. Det er en saltvandspool, hvorfra du har panoramaudsigt over landskabet. Det perfekte sted at slappe af.

Hesteridning, yoga, fotokurser eller bådture

Du har en lang række af aktiviteter, som du give dig i kast med, når du føler frisk og udhvilet. Du kan f.eks. gå nogle smukke vandreture eller cykle rundt i de skønne landskaber. Har du ikke din egen cykel med, kan du (i god tid inden) bede Silvia og Paolo om at hjælpe dig med at arrangere dette. Det gør de hellere end gerne. Der er også mulighed for at opleve omgivelserne fra hesteryg, da der findes en stald ca. 600 meter væk. Er du mere til rolige aktiviteter, kan du deltage i yoga eller tage med på en bådtur. Du kan endda deltage i fotokurser, hvis du har lyst til at lære nye ting og opdage nye områder ... som sagt, her er et væld af forskellige aktiviteter og for mere information, tips og råd, så grib fat i Silvia og Paolo, som vil fortælle dig mere.

Læs mere om Podere Salicotto

Madlavning oste- og vinsmagning er altid populært

Det er svært at holde ferie i Toscana, uden det kommer til at handle om mad og vin, og det samme gælder her på Podere Salicotto, som har sin egen vinkælder. Vinsmagningen med gårdens sommelier, samt en vintur, hvor du besøger flere små producenter i løbet af 2-4 timer, foregår på forespørgsel og med et minimum på 2 personer.

Har du længe gået og drømt om at lære, hvordan man tilbereder toskanske specialiteter, har du muligheden nu. Madlavningen sker i Silvia og Paolos private hjem, og kurset varer ca. 2 timer og 30 minutter. Hvad I tilbereder afhænger af årstiden, men det som skal fremtrylles er både en aperitif, antipasto, primo, secondo og dolce - dvs. hele herligheden. Vinen skal betales ekstra, og du kan vælge mellem de mange vine i gårdens vinkælder, hvor du bl.a. finder Brunello fra Montalcino. Der er ingen bar i gængs forstand, men i opholdsstuen er der et køleskab med blandede drikkevarer, en såkaldt honesty-bar, hvor du skriver op, hvad du har taget, og betaler efterfølgende.

Arranger et grillparty

Der findes ikke nogen restaurant på stedet, men skulle du selv ønske at stå for madlavningen og længes efter en god, grillet bøf, kan du mod ekstra betaling benytte den fælles grill. Prisen på 15 Euro om dagen pr. værelse, inkluderer i så fald porcelæn, bestik, egenproduceret olivenolie og en flaske af husets rødvin. Et par gange om ugen (på forespørgsel og ved minimum 8 deltagere) arrangerer Silvia og Paolo middag hjemme hos dem selv. Så er du interesseret i dette, så lad dem det vide i god tid. Det samme gælder massage, som du også kan bestille, altså for dig, der vil endnu længere ned i gear.

Tid til at slentre rundt i hyggelige Buonconvento

Du befinder dig som sagt syd for Siena i et vidunderligt landskab, som skifter i brunt, grønt og gult. Det positive er, at trods sin landlige beliggenhed ligger Podere Salicotto ikke langt fra den hyggelige, lille middelalderby Buonconvento, ja faktisk er der kun ca. 3 km. Byens hyggelige, lille centrum, hvor du finder butikker, banker, benzintank, fødevarebutikker, barer, restauranter, pizzeria og caféer, er typisk toskansk, med smalle stræder og små pladser. Der er togstation i byen, hvilket er ekstra praktisk for dig, som vil lade bilen stå. Med tog kan du nå Siena på ca. 20 minutter, og Firenze på ca. 1 time og 45 minutter.

Rundt om dig har du flere små byer, som det kan anbefales at besøge, f.eks. Montepulciano, Montalcino, San Quirico d'Orcia og Pienza, og når du nu befinder dig her, så bør du ikke gå glip af vejen SP146, som går mellem Quirico og Pienza, og som er kendt for sin helt særlige skønhed. For et større udvalg kan du tage til Siena, som ligger ca. 33 km. væk. Her kan du nyde smukke bygninger, en rig historie og et stort udvalg af alt mellem himmel og jord.

Hvert værelse har sin egen betydning

Der er kun 6 værelser og 1 lejlighed (suite) på Podere Salicotto, hvilket skaber intimitet. De er alle charmerende indrettet i forskellige farvesammensætninger og i landlig, romantisk stil. Synlige loftsbjælker og stengulve bidrager til det rustikke udtryk. Alle værelser har faciliteter som aircondition, varme, Wi-Fi, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Lejligheden (suiten) har desuden et tekøkken og åben pejs. Da alle værelser er forskellige selv inden for samme kategori, følgende særskilte beskrivelser nedenfor.
Der er vaskeservice på stedet, mod afgift. De passer godt på miljøet, så der er ikke rengøring hver dag, men min. én gang om ugen. Obs! børn under 13 år accepteres ikke.

Belvedere:Denne suite ligger højest oppe i den renoverede lade, ganske få meter fra hovedbygningen. Det er et åbent rum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, en sovesofa og et privat badeværelse. Udsigten er vidunderlig med solopgang i øst og solnedgang i vest. Ca. 60 m².

Nanda: Dette er det eneste dobbeltværelse som ligger i stueplan. Det er stort og luftigt, og passer til dig, som ikke vil gå på trapper og gerne vil have dit eget udendørs område. Du har udsigt mod laden i nord, solnedgangen i vest og solopgangen i øst. Værelset har fået navn efter Paolos mor "Farmor Nanda", som var en herlig, stærk og positiv kvinde. Hendes farsbrød er værd at mindes. Ca 26 m².

Limoncino: Vidunderlige udsigter fra soveværelset over de sienesiske bakker i vest og over laden i nord samt poolen. Det intime soveværelse giver minder om værtsparrets sejlture rundt omkring i verden, da de har tapetseret væggene med kort. Den gule farve skal matche det tredje chakra; et symbol på solskin, videnskab og energi. Ca 20 m².

Ritina: Dette værelse ligger vendt mod øst, og det smukke landskab kan ikke undgå at vække følelser i dig. Værelset er tilegnet Silvias mor "Mamma Ritina", en helt særlig person med venlighed og ydmyghed i alt, hvad livet fører med sig, også de hårde tider. En person, der altid har et bredt smil og et generøst hjerte. Ca 21 m².

Celeste: Udsigten fra soveværelsesvinduet vendt mod syd er de belyste Montalcino-bakker kun ligger ca. 15 minutter væk med bil. I nordvest kan du skimte Sienas høje middelalderbygninger, som står smukt i den gyldne solnedgang. Den blå farve giver ro og hjælper ved meditation, og giver bedre søvn. Farven hører sammen med det femte chakra, og siges at få blodtrykket ned. Eftersom dette værelse ligger lige ved siden af Rosa, kan du leje dem begge, og på den måde får du plads til op til 4-5 personer. Ca 26 m².

Rosa: Udsigten fra soveværelsesvinduet mod vest er fascinerende, og landskabet graciøst. Her kan du se solen forsvinde bag horisonten. Rosa er den farve, som liver sindet op, og symboliserer åbenhed, at give, at tage og tilgive. Dette værelse ligger ved siden af Celeste. Ca 25 m².

Arancino: Fra dit værelse kan du nyde de majestætiske solnedgange i vest. I nord ser du laden, poolens grønne vand og bakkerne. Farven symboliserer indre harmoni og selvtillid. Sammen med det andet chakra symboliserer den også forståelse, visdom, balance og ambition. Dette er det største værelse, og det kan rumme en ekstraseng. Ca 26 m².

Værelserne på Podere Salicotto

Dobbeltværelse (Nanda)

Luftigt dobbeltværelse i stueplan med egen udendørsområde.

Dobbeltværelse (Limoncino/Ritina)

Dobbeltværelserne har begge en herlig udsigt over landskabet.

Dobbeltværelse (Celeste/Rosa/Arancio)

Disse tre værelser er fælles om den smukke udsigt. Celeste og Rosa ligger ved siden af hinanden.

Skjul teksten
 
 
search map