Anmeldelser af Podere Corticella

 
Podere Corticella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Corticella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Corticella

Læs personlige anmeldelser af Podere Corticella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Corticella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt sted i Toscana

Rigtig dejlig lejlighed. Stue/køkken og eget vaskerum i stuen, 2 badeværelser og værelser på første sal. Fint sat i stand, med gode senge og ok køkkenudstyr. OBS: der er ikke tv som beskrevet.
Kæmpe terrasse med pavillion, så der er skygge/sol hele dagen, dog kun med udsigt til deres egen lille vinmark.
Skønt poolområde/have med fine havemøbler. Der findes ingen bruser ved poolen.
Søde og hjælpsomme værter, der bor ved siden af stedet.
Rolige omgivelser og hyggelig by.
Turistskat er ca. 25 euro for 4 personer.

Podere Corticella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Corticella
Treværelseslejligheden Gelso med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Miloslav og rejsepartner fra Hillerød boede på Podere Corticella i Buonconvento fra d. 10. til d. 17. april 2010.

Jeg kan svare ganske kort. Vi har været meget glade for at være i Toscana. Skøn natur og hav af grønne farver. Måske var vi for tidligt på den, for nogle dage var der koldt. Men vi oplevede også 26 graders varme.

Boligerne var helt OK, standarten oversteg vores forventninger. Der kan dog opstå problemer med varmeafregningen. Alle 3 steder hvor vi boede var det en fælles gasmåler for varme, varmt vand og gas til komfur. Man skal kun betale for varme og det er derfor ikke muligt at se, hvor stor andel af gasforbruget går til varme. Vi mødte storsind de 2 første steder [Borgo Poneta og Podere Corticella], hvor man slet ikke forlangte penge for varmen da man skønnede et meget lille forbrug. I Poppi følte vi os snydt, for der skønnede man et urimeligt stort varmeforbrug. Og da receptionisten ikke kunne ret meget engelsk, var det ikke muligt at foklare vores syn på sagen. Denne eneste negative oplevelse har dog på ingen måde påvirket vores dejlige oplevelse af Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map