Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Podere Corticella

Pergola Gelso Pergola Gelso Pergola Gelso Gelso
 
Podere Corticella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Corticella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er mange årsager til at vælge Podere Corticella, men for de af os, som holder af et godt glas eller to (og vi taler hverken om vand eller cola!), er det nærliggende at nævne, at du kan se Montalcino herfra, og at Toscanas nok bedste ølbar (TNT) med et imponerende udvalg fra hele verden befinder sig lige nede af vejen. Nu vi er ved afstandene, kan vi ligeså godt nævne, at Buonconvento med supermarked, mange spisesteder og diverse indkøbsmuligheder ligger fire kilometer væk.

Det maleriske gamle bondehus er i dag opdelt i to velmøblerede og velholdte lejligheder, der hver har sin terrasse med bord og stole, mens de deles om resten af haven og det 10 x 5 meter store svømmebassin (110 - 140 cm dybt). Gården bærer præg af, at ejerne omhyggeligt vedligeholder såvel det indre som det ydre, og da deres søn bor i et lille hus ved siden af, er hjælpen aldrig langt væk, hvis der skulle opstå problemer. De to lejligheder har til fælles brug en vaskemaskine.

Læs mere om Podere Corticella

Treværelseslejligheden Pergola med 4 sovepladser
- Lejligheden ligger fordelt på stueetage og første etage. Den består af stue med pejs, køkken med fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en privat pergola (kom i anden halvdel af september, så sidder du under modne drueklaser!) med bord og stole, som du kommer ud på fra stuen.
Treværelseslejligheden Gelso med 4 sovepladser
- Lejligheden ligger fordelt på stueetage og første etage. Den består af stue med pejs, køkken med fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har en privat terrasse med bord og stole, som du kommer ud på fra stuen.

Skjul teksten
 
 
search map