Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Podere Corticella

Pergola Gelso Pergola Gelso Pergola Gelso Gelso
 
Podere Corticella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Corticella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er mange årsager til at vælge Podere Corticella, men for de af os, som holder af et godt glas eller to (og vi taler hverken om vand eller cola!), er det nærliggende at nævne, at du kan se Montalcino herfra, og at Toscanas nok bedste ølbar (TNT) med et imponerende udvalg fra hele verden befinder sig lige nede af vejen. Nu vi er ved afstandene, kan vi ligeså godt nævne, at Buonconvento med supermarked, mange spisesteder og diverse indkøbsmuligheder ligger fire kilometer væk.

Det maleriske gamle bondehus er i dag opdelt i to velmøblerede og velholdte lejligheder, der hver har sin terrasse med bord og stole, mens de deles om resten af haven og det 10 x 5 meter store svømmebassin (110 - 140 cm dybt). Gården bærer præg af, at ejerne omhyggeligt vedligeholder såvel det indre som det ydre, og da deres søn bor i et lille hus ved siden af, er hjælpen aldrig langt væk, hvis der skulle opstå problemer. De to lejligheder har til fælles brug en vaskemaskine.

Læs mere om Podere Corticella

Treværelseslejligheden Pergola med 4 sovepladser
- Lejligheden ligger fordelt på stueetage og første etage. Den består af stue med pejs, køkken med fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet samt et soveværelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en privat pergola (kom i anden halvdel af september, så sidder du under modne drueklaser!) med bord og stole, som du kommer ud på fra stuen.
Treværelseslejligheden Gelso med 4 sovepladser
- Lejligheden ligger fordelt på stueetage og første etage. Den består af stue med pejs, køkken med fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har en privat terrasse med bord og stole, som du kommer ud på fra stuen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Podere Corticella

Læs personlige anmeldelser af Podere Corticella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Corticella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt sted i Toscana

Rigtig dejlig lejlighed. Stue/køkken og eget vaskerum i stuen, 2 badeværelser og værelser på første sal. Fint sat i stand, med gode senge og ok køkkenudstyr. OBS: der er ikke tv som beskrevet.
Kæmpe terrasse med pavillion, så der er skygge/sol hele dagen, dog kun med udsigt til deres egen lille vinmark.
Skønt poolområde/have med fine havemøbler. Der findes ingen bruser ved poolen.
Søde og hjælpsomme værter, der bor ved siden af stedet.
Rolige omgivelser og hyggelig by.
Turistskat er ca. 25 euro for 4 personer.

Læs mere

Miloslav og rejsepartner fra Hillerød boede på Podere Corticella i Buonconvento fra d. 10. til d. 17. april 2010.

Jeg kan svare ganske kort. Vi har været meget glade for at være i Toscana. Skøn natur og hav af grønne farver. Måske var vi for tidligt på den, for nogle dage var der koldt. Men vi oplevede også 26 graders varme.

Boligerne var helt OK, standarten oversteg vores forventninger. Der kan dog opstå problemer med varmeafregningen. Alle 3 steder hvor vi boede var det en fælles gasmåler for varme, varmt vand og gas til komfur. Man skal kun betale for varme og det er derfor ikke muligt at se, hvor stor andel af gasforbruget går til varme. Vi mødte storsind de 2 første steder [Borgo Poneta og Podere Corticella], hvor man slet ikke forlangte penge for varmen da man skønnede et meget lille forbrug. I Poppi følte vi os snydt, for der skønnede man et urimeligt stort varmeforbrug. Og da receptionisten ikke kunne ret meget engelsk, var det ikke muligt at foklare vores syn på sagen. Denne eneste negative oplevelse har dog på ingen måde påvirket vores dejlige oplevelse af Toscana.

Læs mere
 
search map