Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Fattoria Sant'Antonio

 
Fattoria Sant'Antonio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Sant'Antonio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byder Orcia-dalen på Toscanas smukkeste landskab? Det er naturligvis et spørgsmål om smag, men ingen kan nægte, at udsigten over de blide frodige bakker syd for Siena udgør en oplagt kandidat til titlen. På en sådan bakke ligger Fattoria Sant'Antonio, som Tiziana og Lorenzo købte for få år siden for derpå at istandsætte fra kælder til kvist. I dag bor og arbejder de her med deres tre børn - Katja, Gabriele og Rebecca - for ikke at forglemme deres to selskabelige hunde.

Udpræget ro og udsigt fra poolen
Her er udpræget fred og ro, kun fuglene - og de andre dyr, som lægger deres vej forbi - afbryder stilheden, og panoramaet over bakker og dale er betagende. Kort fra gården ligger svømmebassinet, det befinder sig lidt højere oppe, så udsigten herfra er omend endnu smukkere, og du har god lejlighed til at nyde den fra en af liggestolene.

Læs mere om Fattoria Sant'Antonio

Vingårde i området
Her er for resten ikke mange kilometer i luftlinje til de nærmeste vingårde, der producerer Brunello di Montalcino, for lige hvor grusvejen til Fattoria Sant'Antonio begynder, dér går landevejen op til Montalcino på den anden side.

Indretningen
Lejlighederne er velholdte og godt møblerede, de har alle bord og stole tæt ved deres indgang, og deres køkkenhjørner er udstyret med fire gasblus, køleskab og ovn. Der er gratis adgang til trådløs internetforbindelse i alle lejlighederne. Tiziana serverer hver dag morgenmad. Den er, som næsten alt andet her på gården, inkluderet i prisen. De sidste 3600 meter går ad grusvej af ganske hæderlig kvalitet.

Toværelseslejligheden Acqua med 2/4 sovepladser
- ligger i stueetagen og er 65 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og god hems med dobbeltsovesofa (NB. lejligheden må benyttes af maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn på indtil 10 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne.

Toværelseslejligheden Aria med 2/3 sovepladser
- ligger i stueetagen og er 65 m² stor. Denne lejlighed vender mod Montalcino. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, sovesofa og mindre hems med halvandenmands-sovesofa (NB. lejligheden må benyttes af maksimalt tre personer), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne og denne lejlighed har udeplads lige ved indgangen.

Treværelseslejligheden Terra med 4 sovepladser
- ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 96 m² stor. I stueetagen finder du stue med sovesofa og spisekøkken, mens førstesalen byder på et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne. Gæsterne kan bruge terrassen, hvor der serveres morgenmad (når den er overstået).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Sant'Antonio

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Sant'Antonio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Sant'Antonio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Fattoria Sant'Antonio

Sublim udsigt

Et dejligt sted med en sublim udsigt til bl.a. D'Orsia dalen og Moltalsino fra lejligheden, terrassen og ikke mindst området ved poolen. Værtsparret taler rigtig godt engelsk og til dels tysk - det giver sine fordele. Den serverede morgenmad var utrolig lækker og for os herligt ikke at skulle tænke på (og vaske og efter). Grusvejen er 3,6 km lang, OK stand (sænkede biler har lidt udfordringer, men det går...). Fem af fem stjerner.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Sant'Antonio

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Sant'Antonio

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Sant'Antonio

Læs mere

Henrik og familie fra Silkeborg boede på Fattoria Sant'Antonio i Buonconvento fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Fattoria Sant' Antonio ligger et godt stykke ude af en meget kuperet grusvej…..men det er hele køreturen værd. Gården ligger meget naturskønt, i meget rolige omgivelser og med en fantastisk udsigt.
De to søstre og deres familier der bor på stedet, er utrolig gæstfrie og imødekommende. Man hører ikke meget til familierne, men opsøger man dem – for hjælp eller andet, er de der med al den hjæp man behøver. De planlagde blandt andet en tur for os til en vingård der producerer Brunellovine – en helt fantastisk tur, hvor alle inkl. børn nød det i fulde drag.
Der bliver hver morgen serveret en dejlig morgenmad med god kaffe til. Man er helt uforstyrret på gården, og børn kan lege på det store areal der hører til gården.
Vi savnede direkte udgang til en terrasse….. Det er et ekstra plus hvis man er vild med hunde, katte og myg….!!

Læs mere

Bjarne og familie fra Fredericia boede på Fattoria Sant'Antonio i Buonconvento fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Det var en rigtig god ferie hos Fattoria Sant'Antonio. Efter at have forceret grusvejen, som bestemt ikke bør afskrække, kom vi til noget af det mest flotte, hyggelige og rolige som vi nogensinde har besøgt.
Værtsparret var ekstremt hjælpsomme og flinke udover at de både talte tysk og engelsk. Vi havde to børn med på 12 og 9, og de satte stor pris på den dejlige pool, samt hundene og kattene, især de små frække kattekillinger. Efter mange år med ferie i Frankrig var det første gang vi prøvede Italien og det er bestemt ikke sidste gang vi har været her.
Det eneste minus var at vi ¨kun¨ havde bestilt en uge.
Information fra In-Italia var ligeledes helt i top, så alt i alt kun ros herfra.

Læs mere
 
search map