Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Fattoria Sant'Antonio

 
Fattoria Sant'Antonio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Sant'Antonio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byder Orcia-dalen på Toscanas smukkeste landskab? Det er naturligvis et spørgsmål om smag, men ingen kan nægte, at udsigten over de blide frodige bakker syd for Siena udgør en oplagt kandidat til titlen. På en sådan bakke ligger Fattoria Sant'Antonio, som Tiziana og Lorenzo købte for få år siden for derpå at istandsætte fra kælder til kvist. I dag bor og arbejder de her med deres tre børn - Katja, Gabriele og Rebecca - for ikke at forglemme deres to selskabelige hunde.

Udpræget ro og udsigt fra poolen
Her er udpræget fred og ro, kun fuglene - og de andre dyr, som lægger deres vej forbi - afbryder stilheden, og panoramaet over bakker og dale er betagende. Kort fra gården ligger svømmebassinet, det befinder sig lidt højere oppe, så udsigten herfra er omend endnu smukkere, og du har god lejlighed til at nyde den fra en af liggestolene.

Læs mere om Fattoria Sant'Antonio

Vingårde i området
Her er for resten ikke mange kilometer i luftlinje til de nærmeste vingårde, der producerer Brunello di Montalcino, for lige hvor grusvejen til Fattoria Sant'Antonio begynder, dér går landevejen op til Montalcino på den anden side.

Indretningen
Lejlighederne er velholdte og godt møblerede, de har alle bord og stole tæt ved deres indgang, og deres køkkenhjørner er udstyret med fire gasblus, køleskab og ovn. Der er gratis adgang til trådløs internetforbindelse i alle lejlighederne. Tiziana serverer hver dag morgenmad. Den er, som næsten alt andet her på gården, inkluderet i prisen. De sidste 3600 meter går ad grusvej af ganske hæderlig kvalitet.

Toværelseslejligheden Acqua med 2/4 sovepladser
- ligger i stueetagen og er 65 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og god hems med dobbeltsovesofa (NB. lejligheden må benyttes af maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn på indtil 10 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne.

Toværelseslejligheden Aria med 2/3 sovepladser
- ligger i stueetagen og er 65 m² stor. Denne lejlighed vender mod Montalcino. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, sovesofa og mindre hems med halvandenmands-sovesofa (NB. lejligheden må benyttes af maksimalt tre personer), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne og denne lejlighed har udeplads lige ved indgangen.

Treværelseslejligheden Terra med 4 sovepladser
- ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 96 m² stor. I stueetagen finder du stue med sovesofa og spisekøkken, mens førstesalen byder på et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Der er fluenet for vinduerne. Gæsterne kan bruge terrassen, hvor der serveres morgenmad (når den er overstået).

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Podere Torricella

Buonconvento, Toscana

Podere La Casa

Montalcino, Toscana

Populært i Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

search map