Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Fattoria Pieve a Salti

 
Fattoria Pieve a Salti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Pieve a Salti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Buonconvento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pieve a Salti er en veritabel institution inden for økologisk landbrug i Italien, hvor økologi ellers ikke har vundet nær samme udbredelse som i Skandinavien. I 1996 overgik produktionen til økologi, og i dag dyrkes der grøntsager, korn (af hvilken en del bliver brugt til at fremstille pasta), frugt og olivenolie på en del af de 700 hektarer.

Over årene har de også indrettet nogle af gårdens mange bygninger til at modtage gæster, og det samme gælder jordene, hvor du nu finder adskillige muligheder for behageligt tidsfordriv. I dag byder Pieve a Salti således på hotelværelser på dagsbasis, lejligheder på ugebasis, udendørs svømmebassin, indendørs svømmebassin, restaurant, skønhedscenter, konferencesal, rideskole og tennisbane.

Læs mere om Fattoria Pieve a Salti

Gården er koncentreret omkring to bygningskomplekser. Podere Caprili, hvor der er konferencesal, restaurant, tennisbane og udendørs svømmebassin, og den oprindelige landsby ved kirken, hvor der er lejligheder, hotelværelser, reception, indendørs svømmebassin og skønhedscenter. Pieve a Salti byder for resten også på mountain bikes, fiskedamme og internet-point. Der er 1,3 km imellem de to komplekser.

Alt dette ligger i det smukkest tænkelige landskab mellem Siena og Montalcino, hvor bakkerne ikke er stejle men bløde, og hvor du ser langt til fjerne byer og bjerge på klare dage. Tre kilometer fra Podere Caprili ligger den henrivende middelalderby Buonconvento, hvor der for resten også er togstation.

Skjul teksten
 
 
search map