Anmeldelser af Agriturismo San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo San Lorenzo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo San Lorenzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo San Lorenzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Paradiset i Toscana

En bolig der giver dig stilhed, skønhed og ro udover alt andet. Med bølgende marker så langt øjet kan se, afbrudt af deres egne vinstokke byder San Lorenzo på den perfekte oplevelse for dem, der ønsker at se det smukkeste af Toscana. Mathilde, der driver San Lorenzo, er den perfekte værtinde. Poolen er placeret således, at man kan nyde solen hele dagen, en utrolig udsigt, og selvfølgelig den dejlige pool. Og med sin bolig ved siden af er en kop kaffe eller en kold øl aldrig mere end et minut væk. Gode fødevarebutikker ikke mere end et kvarter væk, magiske spadserture i området og middelalderlige landsbyer en halv time væk, hvilket gør denne bolig et paradis for dem der elsker Italien. Vi har brugt vores ferie der to å ri træk, og det bliver til mange flere år.

Anbefaling til kommende gæster

Montalcino. Montepulciano. Pienza. Buonconvento. Siena.

Agriturismo San Lorenzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo San Lorenzo
Toværelseslejlighed n. 9 med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ken og familien fra Kastrup boede på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento fra d. 21. til d. 28. august 2010 og på Villa del Papa i Lucca fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Det var en dejlig ferie begge steder.

Buonconvento var meget hyggeligt og helt autentisk. Skøn udsigt!! Matilde (ejer) var utrolig afslappet på særdeles positiv måde, hvilket gav plads til alt. Restauranten, som hun drev på steder, var meget lækker. Der var tale om faste menuer inkl. vin og vand og i øvrigt masser af mad. Meget velsmagende og Italiensk i øvrigt få skidt fra lejlighederne.

Lejligheden var spartansk, men manglede ikke noget. Der var bestemt rent og pænt. Byen, som lå et lille kvarters kørsel derfra, var charmerende selvom den var lille. Vi satte stor pris på at have muligheden for at "smutte" til en by så let.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Agriturismo Podere Casetta

Monterotondo Marittimo, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map