Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Agriturismo San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold ferie på Agriturismo San Lorenzo, som ligger i de maleriske Crete Senesi-bakkerne på et udsigtpunkt ca. 5 km fra byen Buonconvento.

Ferielejligheder med adgang til fælles pool

Gården består af tre bygninger, af hvilke den ældste stammer fra det 18. århundrede. Der findes i alt 13 lejligheder med selvstændig indgang samt eget haveområde med bord og stole. Gæsterne er fælles om svømmebassinet (6 x 12 meter med dybde fra 80 til 180 cm) og det runde børnebassin, hvis dybde går fra 70 til 80 cm. Der findes endvidere legeplads og parkeringsplads.

Her bor du helt ude på landet

Gårdens ejere tilbyder vaskeriservice mod betaling. Gården nås ad en panoramisk grusvej, som alle køretøjer kan køre på med nedsat fart. Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter ligger i Buonconvento, ca. 5 km herfra.

Læs mere om Agriturismo San Lorenzo

Her bor I ude på landet

Gården nås vis en grusvej med en skøn panoramisk udsigt, som er offentlig, men med hastighedsbegrænsning. Da I bor landligt kan I tage på skønne vandreture, herlige cykelture eller se omgivelserne fra hesteryg. Der er adskillige ruter i området og hvis I ikke ikke selv har cykel med kan den lejes på forspørgsel, alt efter tilgængelighed. Der findes også bordtennis til hjemmeaktivitet, Mere information angående eks. ridning kan fås i receptionen der er behjælpelige med alt det du har brug for.

Se dig gerne omkring

Der er et væld af udflugtsmål at se og opleve i Toscana. Da I bor syd for Siena har I hele Crete Senesi liggende for jeres fødder, et vidunderligt område med smukke bølgende bakker der danner et patchwork af farver. Ud over Siena har I mulighed for at besøge Pienza, San Quirico d'Orcia, Montalcino og Montepulciano, bare for at nævne det mest oplagte.

Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter finder I i Buonconvento der ligger ca. 7 km væk. Ellers er der Cafe, bar og retaurant at finde i Ponte d'Arabia som ligger ca. 3,9 km. væk.

Ude men stadigt hjemme

Det bedste ved at bo i lejlighed er at man selv kan lave mad og man kan få flere af de hjemlige rutiner med på ferien. Lejlighederne er i en typisk lokal stil med en hel del træ og sten. Der er flere forskellige typer at vælge imellem. Der er vaskemuligheder på ejendommen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo San Lorenzo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo San Lorenzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo San Lorenzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo San Lorenzo

Fantastik naturomgivelser

Læs mere

Landlig idyl

Min kone og jeg tilbragte to uger i slut juli/start august på San Lorenzo. Stedet ligger helt uforstyrret på en bakketop for enden af en lang grussti. Vores lejlighed var ren og rummelig. Den var i bedre stand, end man normalt oplever i Sydeuropa, og det lille køkken fungerede rigtig fint. De udendørs faciliteter var også glimrende. Området er fantastisk med korte afstande til Montalcino, Montepulciano (vin) og Siena. Afstanden til Firenze er bestemt også overkommelig. Den nærmeste by, Buonconvento, har et supermarked og hyggelige caféer og restauranter. Der er ca. 10 minutter i bil. Værten, Mathilde, er meget venlig og hjælpsom. Vi forventer bestemt at komme tilbage.

Læs mere

Paradiset i Toscana

En bolig der giver dig stilhed, skønhed og ro udover alt andet. Med bølgende marker så langt øjet kan se, afbrudt af deres egne vinstokke byder San Lorenzo på den perfekte oplevelse for dem, der ønsker at se det smukkeste af Toscana. Mathilde, der driver San Lorenzo, er den perfekte værtinde. Poolen er placeret således, at man kan nyde solen hele dagen, en utrolig udsigt, og selvfølgelig den dejlige pool. Og med sin bolig ved siden af er en kop kaffe eller en kold øl aldrig mere end et minut væk. Gode fødevarebutikker ikke mere end et kvarter væk, magiske spadserture i området og middelalderlige landsbyer en halv time væk, hvilket gør denne bolig et paradis for dem der elsker Italien. Vi har brugt vores ferie der to å ri træk, og det bliver til mange flere år.

Læs mere

Ken og familien fra Kastrup boede på Agriturismo San Lorenzo i Buonconvento fra d. 21. til d. 28. august 2010 og på Villa del Papa i Lucca fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Det var en dejlig ferie begge steder.

Buonconvento var meget hyggeligt og helt autentisk. Skøn udsigt!! Matilde (ejer) var utrolig afslappet på særdeles positiv måde, hvilket gav plads til alt. Restauranten, som hun drev på steder, var meget lækker. Der var tale om faste menuer inkl. vin og vand og i øvrigt masser af mad. Meget velsmagende og Italiensk i øvrigt få skidt fra lejlighederne.

Lejligheden var spartansk, men manglede ikke noget. Der var bestemt rent og pænt. Byen, som lå et lille kvarters kørsel derfra, var charmerende selvom den var lille. Vi satte stor pris på at have muligheden for at "smutte" til en by så let.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo San Lorenzo

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo San Lorenzo

Læs mere
 
search map