Agriturismo i Buonconvento i Toscana

Agriturismo San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold ferie på Agriturismo San Lorenzo, som ligger i de maleriske Crete Senesi-bakkerne på et udsigtpunkt ca. 5 km fra byen Buonconvento.

Ferielejligheder med adgang til fælles pool

Gården består af tre bygninger, af hvilke den ældste stammer fra det 18. århundrede. Der findes i alt 13 lejligheder med selvstændig indgang samt eget haveområde med bord og stole. Gæsterne er fælles om svømmebassinet (6 x 12 meter med dybde fra 80 til 180 cm) og det runde børnebassin, hvis dybde går fra 70 til 80 cm. Der findes endvidere legeplads og parkeringsplads.

Her bor du helt ude på landet

Gårdens ejere tilbyder vaskeriservice mod betaling. Gården nås ad en panoramisk grusvej, som alle køretøjer kan køre på med nedsat fart. Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter ligger i Buonconvento, ca. 5 km herfra.

Læs mere om Agriturismo San Lorenzo

Her bor I ude på landet

Gården nås vis en grusvej med en skøn panoramisk udsigt, som er offentlig, men med hastighedsbegrænsning. Da I bor landligt kan I tage på skønne vandreture, herlige cykelture eller se omgivelserne fra hesteryg. Der er adskillige ruter i området og hvis I ikke ikke selv har cykel med kan den lejes på forspørgsel, alt efter tilgængelighed. Der findes også bordtennis til hjemmeaktivitet, Mere information angående eks. ridning kan fås i receptionen der er behjælpelige med alt det du har brug for.

Se dig gerne omkring

Der er et væld af udflugtsmål at se og opleve i Toscana. Da I bor syd for Siena har I hele Crete Senesi liggende for jeres fødder, et vidunderligt område med smukke bølgende bakker der danner et patchwork af farver. Ud over Siena har I mulighed for at besøge Pienza, San Quirico d'Orcia, Montalcino og Montepulciano, bare for at nævne det mest oplagte.

Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter finder I i Buonconvento der ligger ca. 7 km væk. Ellers er der Cafe, bar og retaurant at finde i Ponte d'Arabia som ligger ca. 3,9 km. væk.

Ude men stadigt hjemme

Det bedste ved at bo i lejlighed er at man selv kan lave mad og man kan få flere af de hjemlige rutiner med på ferien. Lejlighederne er i en typisk lokal stil med en hel del træ og sten. Der er flere forskellige typer at vælge imellem. Der er vaskemuligheder på ejendommen.

Læs om lejlighederne på Agriturismo San Lorenzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map