Villa i Bucine i Toscana

Villa Cini

 
Villa Cini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Cini er noget ud over det sædvanlige, og det skal forstås både positivt og negativt. På den ene side er det meget sjældent at opleve et så autentisk udtryk for en gammel villa, der har tilhørt og er blevet brugt af velhavere som sommerhus, og som kun i meget begrænset omfang har ændret sig gennem det 20. århundrede.

Huset oser således formelig af stemning og af historiens vingeslag med en have, hvis maleriske forfald kan minde om billederne fra Viscontis filmatisering af Il Gattopardo. Indendøre mødes vi af gamle malerier, rustninger(!) og et tungt møblement af den type, som let overlever årtiernes gang. Nogle vil finde det charmerende, andre vil se det som tungt og nedslående. Hvor gedigent møblementet end er, så er det også slidt, hvilket også gælder badeværelserne og køkkenet. Villa Cini er derfor ikke det rette valg for dem, som søger vore dages idealer for den lette, pastelfarvede romantik, som intet hold har i det historiske liv på landet, men for dem, der i stedet enten ser stort på den interne æstetik, eller som værdsætter det autentiske indtryk.

Læs mere om Villa Cini

Haven er stor, og udsigten over dal og bakker er flot og betagende. Villaen ligger for enden af en 700 meter lang privat allé, så her er ingen generende larm fra trafikken eller fra naboer, såfremt du da tager "den store pakke". Villa Cini ligger nemlig kun 30 meter fra en anden villa, Villa Casanova, med hvem den deler et 20 x 10 meter stort svømmebassin. Vi kan derfor primært anbefale dette sted til de rigtig store grupper, der således kan bo her op til 24 personer. Så store grupper vil sikkert også glæde sig over muligheden for at få en lokal husmor ud og lave mad; her er mulighed for faste menuer til mellem 22 og 28 euro pro persona (2013-priser), og det inkluderer også betjening.

Villa med 10 + 2 sovepladser (600 m²)
- Villaen ligger i to plan og består af stor entré, flere stuer, køkken (to køleskabe, komfur med fire gasblus og ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og kaffemaskine), stor gammel brændeopvarmet brød-/pizzaovn, tre soveværelser med to enkeltsenge hver, to soveværelser med dobbeltseng, tre badeværelser med bruser og toilet samt et badeværelse med bruser, badekar og toilet. Det er muligt at tilføje to opredninger mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map