Villa i Bucine i Toscana

Villa Casanova

 
Villa Casanova er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Casanova er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Casanova er, som nabovillaen Villa Cini, meget speciel på flere måder. På den ene side er det meget sjældent at opleve en så autentisk gammel villa, hvis opførsel går tilbage til 1600-tallet, der har tilhørt og er blevet brugt af velhavere som sommerhus, og som kun i meget begrænset omfang har ændret sig gennem den 20. århundrede.

Huset oser af stemning og af historiens vingeslag med gamle malerier og et tungt møblement af den type, som let overlever årtiernes gang. Nogle vil finde det charmerende, andre vil se det som tungt og nedslående. Hvor gedigent møblementet end er, så er det også slidt, hvilket også gælder badeværelserne og køkkenet. Villa Casanova er derfor ikke det rette valg for dem, som søger vore dages idealer for den lette, pastelfarvede romantik, som intet hold har i det historiske liv på landet, men for dem, der i stedet enten ser stort på den interne æstetik (i vore dages mest almindelige moderne form) , eller som værdsætter det autentiske indtryk.

Læs mere om Villa Casanova

Haven er stor, og udsigten over dal og bakker er flot og betagende. Villaen ligger for enden af en 700 meter lang privat allé, så her er ingen generende larm fra trafikken eller fra naboer, såfremt du da tager "den store pakke". Villa Casanova ligger nemlig kun 30 meter fra en anden villa, Villa Cini, med hvem den deler et 20 x 10 meter stort svømmebassin. Vi kan derfor primært anbefale dette sted til de rigtig store grupper, der således kan bo her op til 24 personer. Så store grupper vil sikkert også glæde sig over muligheden for at få en lokal husmor ud og lave mad; her er mulighed for faste menuer til mellem 22 og 28 euro pro persona (2013-priser), og det inkluderer også betjening.

Villa med 10 + 2 sovepladser (350 m²)
- Villaen ligger i to plan og består af entré, en enorm stue på 90 m² med pejs og billard, køkken (køleskab, komfur med fem gasblus og ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og kaffemaskine), stor gammel brændeopvarmet brød-/pizzaovn, tre soveværelser med to enkeltsenge hver, to soveværelser med dobbeltseng, tre badeværelser med bruser og toilet samt et badeværelse med bruser, badekar og toilet. Det er muligt at tilføje to opredninger mod betaling af tillæg. NB. Villaen kan ikke opvarmes (hvis vi da ser bort fra de to pejse og brødovnen).

Skjul teksten
 
 
search map