Agriturismo i Bucine i Toscana

Tenuta Lupinari

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kører ad en lille toscansk grusvej og frem bag bakkerne og træerne dukker et borgtårn. Ved siden af paladset ligger det charmerende agriturismo, der drives af de herlige søstre, Antonella og Marianna som har arvet deres lidenskab for livet på landet fra deres far, der købte ejendommen da de var små.

Borgen er et mesterværk af arkitekten Gino Coppedé

Uanset dine arkitektoniske erfaringer er Villa Coppedé imponerende. Slottet er bygget af den berømte arkitekt Gino Coppedé, skaber at det elegante kvarter der bærer hans navn i Rom, som også har lagt navn til den arkitektoniske "Coppedé Stil". Salene og slottets ydre er malet af den berømte maler Galileo Chini.

Stort udsyn og opmærksomhed på kvaliteten i det enkle.

Forstil dig en lup der svæver over Toscana, der svæver over det rolige og smukke bakker ved Siena og Arezzo, her findes et lille slot i en park, omgivet af en lille samling stenhuse i den karakteristiske toscanske stil. Hovedrolleindehaveren i stedets historie er Antonio Pellegrino der var ejer af ejendommen og som i løbet af mange års arbejde med vin og olivenolie produktion fik restaureret den middelalderlige landsby, der over mange år var forfaldet, men som nu er en charmerende oase i de toscanske bakker. Hans arv til sine døtre, Antonella og Marianna var hans interesse og passion for vin og for kvaliteten i de små og enkle ting. De to døtre driver i dag vingården videre sammen med deres mor med stor passion og stolthed for deres vin og olivenolie og formår at skabe en familiær og nærværende stemning i nogle fantastiske omgivelser. Antonios drøm og arv var at skabe en gård der kunne fremhæve de traditionelle produkter fra området og samtidig præhuse gæster, ikke kun fra Italien, men fra hele verden. Vingården består idag af ca. 130 hektar skove, vinmarker og olivenlunde (ca. 2.600 træer), der producerer fremragende vin og olivenolie i høj kvalitet, Antonios drøm lever videre.

Poolen

Poolen (på 20 X 8 m.) ligger disket på ejendommen, ned til skov og olivenlunde.

Restauranten

I restauranten kan du nyde godt af det berømte italienske køkken, hvor gårdens kokke tilbereder retter med gårdens egne produkter, både traditionelle toscanske og generelt italienske retter. Restauranten er kun åben til middagsservering, undtaget onsdage og søndage. Desuden kan I spise ude på den herlige panoramaterrasse når årstiden og vejret tillader det, nyde både den dejlige mad og de herlige omgivelser. Hvis I derimod fortrækker at spise "Hjemme" i lejligheden skal I bare bestille aftenen før eller om morgen i receptionen. Menuen skifter dagligt og består af antipasto (forret), primo (forret nr. 2), secondo (hovedret) og dolci (dessert). Ved særlige lejligheder (påske, nytår, fødselsdagsmiddage) vil menuen blive udvidet til en buffet der byder på et bredt udbalg af typiske lokale retter afstemt af årstidens produkter. Deres søde køkken er også virkeligt godt, I skal især få smagt mor Angelas Tiramisu!! Til børnene bliver der lavet menuer der er afstemt deres ønsker. I tilfælde af allergier eller ved særlige anmodninger (vegerariske ønsker), er det også muligt at lave særlige menuer. Morgenmaden bliver serveres i den smukke stue på hovedgården fra kl. 8:30 til 10:30 og kan også indtages på terrassen. Morgenmaden er en typisk italiensk morgenmad der er til den søde side, hjemmelavede kager, yoghurt med forskellige morgenmadsprodukter, frisk frugt, friskbagt brød, hjemmelavet sytetøj men også skinke, ost, røræg og bacon. Ved bordet findes mælk (varm og kold), mokka kaffe, juise, te og vand. Espresso eller cappuccino serveres hvis ønskes Hvis man ikke har morgenmad inkluderet i opholdet er det muligt at tilkøbe hvis man ønsker det, man skal blot give besked aftenen før.

Læs mere om Tenuta Lupinari

Husets vine...

Man siger at den magiske balance i vinavl er mellem, jord, klima og mennesket.... og intet kunne være mere sandt! Jorden skal være egnet og Toscana, med sine bakker, rigee på mergel, kalksen, ler og silt er en af vindyrkningens vugger. Tenuta Lupinari, mellem provinserne Arezzo, Siena og Firenze, ligger lige i hjertet. Klimaet skal være solrigt, men ikke for varmt, lyse dage og kølige nætter, med en let vind så klimaet ikke bliver for fugtigt. I Tenuta Lupinari gør alt dette sig gældende. Mennesket skal tolke på alt dette, vinmarken kan ikke selv, den har brug for et hoved, der ved hvordan man kan helbrede uden af forgifte, styre produktionen for at fremhæve jordbundens særligt karakter. Drivkraften i det hele er hjertet, dedikationen og passionen. Vinhuset laver fire vine, to røde og to hvide. De røde bliver produceret på Sangiovese og Canaiolo og de hvide på Trebbiano og Malvasia, Alle druesorter der er typiske for Toscana.

Husets olivenolie...

olio extra vergine di oliva 15 hektar af ejendommen er dedikeret til olivenlunde og huser i alt 2.600 oliventræer. Sorterne er de vigtigst dyrkede i Toscana som lecithin, frantois, moraiolo, pendolino, og fra disse bliver olivenolien blandet for at afbalancere smagen og give en sart lysegrøn farve og en frugtagtig aroma, med en lidt bitter og krydret eftersmag. Høsten starter i november og hvis I har fornøjelsen af at besøge dem i denne periode kan I smage den helt friske olivenolie, der hvert år er anderledes, med forskellige dufte og aromaer. Bør smages på friskristet bruschetta!!

Madlavningskurser

Hvis I har lyst til at deltage i madlavningskurserne og lære nogle af hemmelighederne ved det toscanske køkken?? Tenuta Lupinari inviterer jer med i køkkenet i en eller flere dage så I kan lære at lave nogle af de lokale traditionelle retter, eller bare vælge den rigtige vin til maden? Fordyb jer i toscansk gastronomi i små grupper, kurserne afholdes på slottet (en helt unik oplevelse!) og varer ca. 3 timer og afsluttes med frokost eller aftensmad, med alle de retter som I har fremstillet sammen.

Lejligheder og værelse

For at holde en afslappet ferie med total ro og privatliv, er de ti lejligheder i Tenuta Lupinari en ideel kandidat takket være de store væresler (fra 80 til 250 kvm), indrettet med bløde farver, tidstypisk møblement for at skabe en elegant og klassisk atmosfære. Hver lejlighed har air-condition, køkken eller tekøkken og fladskærms-TV. Du kan også bestille et værelse, hvis du ønsker det, og kan så komme frem til enhver dag.

Læs om lejlighederne på Tenuta Lupinari

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Tenuta Lupinari

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Lupinari som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Lupinari. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Tenuta Lupinari

Super oplevelse

Vingården/slottet er fantastisk og et besøg værd, vi havde en super uge med god mad, vinsmagning m.m.
Alt i alt en super oplevelse !

Læs mere

Dejligt sted

Godt børnevenligt sted. Ligger på landet udenfor byen Bucine.

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta Lupinari

Læs mere
 
search map