Agriturismo i Bucine i Toscana

Prato al Sole

 
Prato al Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Prato al Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Prato al Sole ligger lige ved den gamle by San Pancrazio i Bucine kommune, 500 m over havet. Stedet ligger i kort køreafstand fra mange af de mest kendte seværdigheder i Toscana (f.eks. 38 km til Arezzo, 40 km til Cortona, 45 km til Siena, 73 km til Firenze).

I San Pancrazio er det muligt at få en espresso om morgenen og købe de mest nødvendige madvarer ind. I byens eneste bar sker der ikke ret meget om aftenen udover at de lokale spiller kort. Restauranter og spisesteder findes dog i kort køreafstand.

Læs mere om Prato al Sole

De unge ejere, Paolo og Sabrina, har fornemt restaureret dette hus, som blev alvorligt beskadiget under 2. Verdenskrig. Den ældste del af huset stammer oprindeligt fra omkring 1400-tallet, men der har været flere ombygninger siden. I dag er der 5 flotte rummelige lejligheder og et fælles rum til rådighed for alle gæsterne.

Prato al Sole byder desuden på svømmebassin med parasoller og liggestole, grill, vaskerum med fælles vaskemaskine, parkeringsplads og en flot udsigt over vinmarkerne, der strækker sig på bakkerne på den ene side af huset, imens man kan nyde udsigten over San Pancrazio på den anden.

Lejlighederne er restaureret i den traditionelle toskanske stil (træbjælker under loftet, terracotta-gulve, massive træmøbler). De er fornemt møblerede og udstyrede med alt, hvad der kan gøre et ferieophold behageligt for enhver familie. Køkkenet indeholder opvaskemaskine, ovn, køleskab og udstyret er i stål, glas og keramik (ingen plastik). Soveværelserne råder over 2 m lange senge med ortopædiske madrasser. Desuden er der satellitfjernsyn og selvstændigt varmeanlæg i hver lejlighed. Aircondition behøves ikke i sådan et gammelt stenhus!

Lejlighedernes gæster er alle velkomne til at benyttede havemøblerne ved huset og liggestolene ved svømmebassinet.

Skjul teksten
 
 
search map