Anmeldelser af La Ragnaia

 
La Ragnaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Ragnaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Ragnaia

Læs personlige anmeldelser af La Ragnaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Ragnaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og familien fra København V boede på La Ragnaia i Bucine fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Huset levede i høj grad op til vores forventninger, og vi kan kun anbefale det varmt.

La Ragnaia er en lille perle med en fantastisk beliggenhed, og det at der er to andre lejligheder plus værtsparret er slet ikke noget problem. Man har sin egen lille grønne plet og møder kun de andre gæster ved poolen, hvor der er plads nok.

I selve San Pancrazio, hvor La Ragnaia ligger, er der stort set intet. Et tip er derfor den nærliggende lille by Ambra med et par restauranter og det mest charmerende torv med en café med internetadgang.

I forbindelse med indkøb har den sydligere Monte San Savino flere muligheder end den nordlige Bucine. Til de helt store indkøb kan vi anbefale Coop i byen Montevarchi (de har ALT og holder ikke siesta). Både Siena, Firenze (tag evt. toget fra Bucine), Arezzo og Montalcino er gode forslag til endagsudflugter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Leif og familie fra Helsingør boede på La Ragnaia i Bucine fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Det var en kanon tur. Vejret var godt og Toscana er jo altid godt. Men vingården, som vi boede på, var formidabel. Et utrolig sødt værtspar, en super lejlighed med en dejlig forhave og en god swimming-pool til ungerne. Og så midt i hjertet af Toscana - og langt ude på landet.

En aften vi kom hjem, mødte vi en flok vildsvin med unger. Det var et skønt syn, og senere på aftenen hørte vi dem gå og tage for sig af retterne i vingårdens urtehave.

Jeg vil ikke nævne stedet - for så risikerer vi, det er udsolgt til næste gang, vi skal derned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map