Agriturismo i Bucine i Toscana

Campitello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Afslapning og fred er garanteret i den store have og på solterrassen med liggestole og parasoller ved svømmebassinet. Vil du gerne være mere aktiv, så har du mulighed for at hoppe op på pedalerne eller svede lidt på tennisbanen. Men du kan også tage bilen og køre til områdets hyggelige byer eller shoppe i storbyen Arezzo eller i det nærliggende outlet fro Prada.

Midt i Toscana

Her er du mellem Arnodalen og Chianti. Der er ca. 40 km til Siena, 50 km til Firenze og 30 km til Arezzo. Nærmeste by er Bucine (ca. to km) hvor du finder butikker, supermarkeder og spisesteder. På stedet kan du købe vin og olie og andre toscanske landprodukter.

Læs mere om Campitello

Pool, tennis og grill

I den store have der er omgivet af en frodig olivenlund, findes svømmebassin med liggestole og parasoller samt udsigt over vinmarkerne, tennisbane og grillområde. Ved husene er der også parkeringsplads og fælles vaskerum med vaskemaskine (mod betaling). Der udlejes desuden mountain-bikes (der er fire af dem).

8 lejligheder med privat terrasse

På gården findes otte lejligheder og en lille reception. Lejlighederne er flot møblerede i den traditionelle toscanske stil, dog er køkkener og badeværelse udstyrede som de i vore dage bør være. Hver opholdsstue råder over pejs. I haven er der havemøbler til hver lejlighed, så alle gæster kan gå ud af deres indgangsdør og nyde et glas vin eller et måltid under åben himmel.

Læs om lejlighederne på Campitello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

San Jacopo

Reggello, Toscana

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map