Agriturismo i Bucine i Toscana

Campitello Farmhouse

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Afslapning og fred er garanteret i den store have og på solterrassen med liggestole og parasoller ved svømmebassinet. Vil du gerne være mere aktiv, så har du mulighed for at hoppe op på pedalerne eller svede lidt på tennisbanen. Men du kan også tage bilen og køre til områdets hyggelige byer eller shoppe i storbyen Arezzo eller i det nærliggende outlet fro Prada.

Midt i Toscana

Her er du mellem Arnodalen og Chianti. Der er ca. 40 km til Siena, 50 km til Firenze og 30 km til Arezzo. Nærmeste by er Bucine (ca. to km) hvor du finder butikker, supermarkeder og spisesteder. På stedet kan du købe vin og olie og andre toscanske landprodukter.

Læs mere om Campitello Farmhouse

Pool, tennis og grill

I den store have der er omgivet af en frodig olivenlund, findes svømmebassin med liggestole og parasoller samt udsigt over vinmarkerne, tennisbane og grillområde. Ved husene er der også parkeringsplads og fælles vaskerum med vaskemaskine (mod betaling). Der udlejes desuden mountain-bikes (der er fire af dem).

8 lejligheder med privat terrasse

På gården findes otte lejligheder og en lille reception. Lejlighederne er flot møblerede i den traditionelle toscanske stil, dog er køkkener og badeværelse udstyrede som de i vore dage bør være. Hver opholdsstue råder over pejs. I haven er der havemøbler til hver lejlighed, så alle gæster kan gå ud af deres indgangsdør og nyde et glas vin eller et måltid under åben himmel.

Lejlighederne på Campitello Farmhouse

Toværelseslejlighed Ulivo med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og pejs en suite med spisestue med udgang til egen terrasse, lille køkken, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Leccio med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 60 m². Det er et lille hus og består af opholdsstue med pejs og sofa samt spisebord, lille køkken, rummeligt soveværelse med dobbeltseng, rummeligt soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Både foran og bagved huset er der plads til bord og stole i den store have.

Treværelseslejlighed Ippocastano med 6 sovepladser

ligger på første sal og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med opvaskemaskine, opholdsstue med pejs og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. I haven er der eget bord og stole.

Treværelseslejlighed Quercia med 6 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 95 m². Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, enorm opholdsstue med pejs og dobbelt sovesofa samt spisebord, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Både foran og bagved lejligheden er der plads i haven til bord og stole.

Fireværelseslejlighed Vigneto med 7 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 85 m². Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, opholdsstue med pejs og sovesofa samt spisebord, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Boligen råder desuden over egen stor terrasse med bord og stole. Der er udgang fra stuen til terrassen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map