Agriturismo i Bucine i Toscana

Campitello Farmhouse

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Afslapning og fred er garanteret i den store have og på solterrassen med liggestole og parasoller ved svømmebassinet. Vil du gerne være mere aktiv, så har du mulighed for at hoppe op på pedalerne eller svede lidt på tennisbanen. Men du kan også tage bilen og køre til områdets hyggelige byer eller shoppe i storbyen Arezzo eller i det nærliggende outlet fro Prada.

Midt i Toscana

Her er du mellem Arnodalen og Chianti. Der er ca. 40 km til Siena, 50 km til Firenze og 30 km til Arezzo. Nærmeste by er Bucine (ca. to km) hvor du finder butikker, supermarkeder og spisesteder. På stedet kan du købe vin og olie og andre toscanske landprodukter.

Læs mere om Campitello Farmhouse

Pool, tennis og grill

I den store have der er omgivet af en frodig olivenlund, findes svømmebassin med liggestole og parasoller samt udsigt over vinmarkerne, tennisbane og grillområde. Ved husene er der også parkeringsplads og fælles vaskerum med vaskemaskine (mod betaling). Der udlejes desuden mountain-bikes (der er fire af dem).

8 lejligheder med privat terrasse

På gården findes otte lejligheder og en lille reception. Lejlighederne er flot møblerede i den traditionelle toscanske stil, dog er køkkener og badeværelse udstyrede som de i vore dage bør være. Hver opholdsstue råder over pejs. I haven er der havemøbler til hver lejlighed, så alle gæster kan gå ud af deres indgangsdør og nyde et glas vin eller et måltid under åben himmel.

Lejlighederne på Campitello Farmhouse

Toværelseslejlighed Ulivo med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 50 m². Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og pejs en suite med spisestue med udgang til egen terrasse, lille køkken, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Leccio med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 60 m². Det er et lille hus og består af opholdsstue med pejs og sofa samt spisebord, lille køkken, rummeligt soveværelse med dobbeltseng, rummeligt soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Både foran og bagved huset er der plads til bord og stole i den store have.

Treværelseslejlighed Ippocastano med 6 sovepladser

ligger på første sal og er ca. 80 m². Lejligheden består af spisekøkken med opvaskemaskine, opholdsstue med pejs og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. I haven er der eget bord og stole.

Treværelseslejlighed Quercia med 6 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 95 m². Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, enorm opholdsstue med pejs og dobbelt sovesofa samt spisebord, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Både foran og bagved lejligheden er der plads i haven til bord og stole.

Fireværelseslejlighed Vigneto med 7 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 85 m². Lejligheden består af køkken med opvaskemaskine, opholdsstue med pejs og sovesofa samt spisebord, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Boligen råder desuden over egen stor terrasse med bord og stole. Der er udgang fra stuen til terrassen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Campitello Farmhouse

Læs personlige anmeldelser af Campitello Farmhouse som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Campitello Farmhouse. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Campitello Farmhouse

Super dejlig ophold på Campitello

Vi har haft en skøn uge i Toscana, hvor værten har været været meget imødekommen og behjælpelig lige fra vores ankomst til vi tog afsted igen.
Lejligheden var okay - ikke noget prangende. Poolen var bare dejlig.

Alt ialt vore bedste anbefalinger til Campitello

Læs mere

Bedømmelse af Campitello Farmhouse

Dejligt landligt, med dejlig ro, god pool og sød vært

Læs mere

Dejligt udeområde

Vi boede i Villa Ulivi, 2 voksne og 2 børn. Alt i alt, var det okay. Vi betalte næsten 900kr pr nat, dernæst mener jeg det var 40euro for rengøring, 25 euro for en babyseng og city tax. Noget overrasket over, at man skal betale for en babyseng - især så meget.

Indvendigt var vi ikke så begejstrede over. Det er meget gamle møbler og en mærkelig lugt, ikke særligt børnevenligt hellere (Til et barn som kun kan kravle). Dog er der meget rent.

Udvendigt har den lejlighed, en mega fed terrasse med udsigt over marker og pool. Poolen er også rigtigt fin, en smule kold, men meget ren og velholdt

Læs mere

hyggeligt, men slidt

Ét hyggeligt sted med gode værter. Der var ro og en superfin lille pool, hvor man sagtens kunne tage baner. Vi syntes dog at det hus vi havde var meget slidt, i særdeleshed køkkenet

Læs mere

Stille

Det er en meget stille og fredfyldt på "gård". I de 12 dage vi var der, var der kun andre gæster i week end. Vi følte os godt tilpas, lejligheder var god og rummelig, en dejlig stor terresse, med udsigt over vinmarkerne.
Det var svært at finde, vores GBS var stået af. Der var en lokal ung mand der kørte foran os de sidste km.
Verden forærede os rødvin og olivenolie af egen avl. Begge dele var fremravende.

Læs mere

Dejligt sted med dejlig pool område

Campitello ligger ude midt i bakkerne og der er en smuk udsigt fra poolen. Lejlighederne er store og forholdsvis veludstyrede. Vi havde forventet en bedre tennisbane, men det var nu for varmt til at spille, så vi prøvede den ikke. Jeg synes ikke man skal reklamere med denne tennisbane, da den ikke kan spilles på af bare nogenlunde gode spillere. Vores vaskemaskine lækkede vand og fik sikringerne til at springe under hele opholdet. Trods reparatør og meget velvilje fra de søde værter, vaskede vi op i hånden hele ugen. Jeg spekulerer på om stedet generelt er lidt undervedligeholdt, men poolområdet og hele parken omkring boligerne var meget fine og rene. Den nærmeste by Bucine er funktionel, men ganske ucharmerende.

Læs mere
 
search map