Agriturismo i Bucine i Toscana

Agriturismo Le Mura

 
Agriturismo Le Mura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Mura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Mura ligger 400 meter over havet mellem Ambra-dalens bakker omkring tre km fra Bucine hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder. Du bor her ret centralt i Toscana, da der er omkring 25 km til Arezzo, 35 km til Siena og 55 km til Firenze.

Her på gården produceres en glimrende olivenolie og en udmærket rødvin (Chianti D.O.C.). Stemningen er bondsk, men ikke uden komfort. Ud over det flotte svømmebassin på 7 x 14 meter er der en lille reception, hvor du kan smage og købe gårdens egne produkter. Du finder desuden parkeringsplads, fælles grill og vaskemaskine til fri benyttelse. Her kan børnene løbe frit omkring, mens du nyder et glas vin eller går en tur med dem mellem vinmarkerne og træerne.

Læs mere om Agriturismo Le Mura

Ejerne har indrettet boligerne så rustikt, som de selv synes, det bør være på landet. Her har du god plads indendørs og endnu bedre udendørs. De gamle bondehuse med de større lejligheder, hvor gæsterne indlogeres, ligger på et udsigtsted. De tre toværelseslejligheder er resultatet af renovering af hønsehusene, og til trods for at de ikke har samme udsigt fra døren, råder de alle over egen haveplads med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Le Mura

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Mura

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Mura som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Mura. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Agriturismo Le Mura

Vi havde en skøn ferie i Le Mura. Dejlig lejlighed, lækker pool og fantastiske omgivelser. Med to vegetarer i familien måtte vi takke nej til tilbudet om mad den dag, vi ankom, men da vi blev inviteret igen onsdag, fik vi at vide, at det var "no problem". Og jeg skal lige love for, at der blev disket op for pigerne med lækre vegetarretter, så de rødmede. Vi andre fik en demonstration af det toscanske køkken, når det er bedst - med tilhørende vine og charmerende, humorfyldt betjening af Sara og hendes brødre. -Og det hele var gratis! Vi kan bestemt anbefale Le Mura som udgangspunkt for en ferie i Toscana.

Læs mere

Jens og rejsefælle fra Nærum boede på Agriturismo Le Mura i Bucine fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Vi har besøgt Le Mura fra 28. juli til 4. august 2012. - Vi gør det aldrig mere i sommermånederne - det var alt for varmt, men trods varmen havde vi en helt vidunderlig uge - Toscana er uforlignelig ! og Le Mura, der ligger fredeligt med en pragtfuld udsigt, glemmer vi aldrig. Vi har rejst ganske meget og vi har aldrig mødt så gæstfrie værter som på Le Mura. Vi blev budt velkommen med en flaske af vingårdens egen produktion og ikke nok med det, så blev vi inviteret til at spise aftensmad søndag aften. Vi sagde ja tak, selv om vi knap nok viste, hvad det indebar. Det viste sig at være en invitation i ordets bedste betydning. Vi kom og fik en 4 retters vidunderlig menu med vin ad libitum, kaffe m.m. og forventede at afregne, når vi rejste, Men nej, det var på "Husets regning". Onsdag aften var der igen et stort arrangement i Le Mura's restaurant med ikke mindre end 7 retters menu og ligeledes med vin ad libitum, kaffe og "en lille en" og vi deltog til særpris. Vor datter med familie, der holdt ferie i nærheden, blev også inviteret med til særpris. Deres 2 børn (4 og 9 år) var gratis. Vi mødte en enestående venlighed og hjælpsomhed og vi kan varmt anbefale stedet."

Læs mere

Jens og Inge Marie fra Gistrup boede på Agriturismo Le Mura i Bucine fra d. 23. til d. 27. september 2011.

Vi oplevede opholdet på Le Mura meget positivt. En meget imødekommende og hjælpsom værtinde. Dejlig og rummelig lejlighed. Vi ankom samme dag som de sidste druer blev høstet og overværede at brygget blev sat over. Vi oplevede en stor gæstfrihed og villighed til at kommunikere med værten på trods af at vi stort set intet fælles sprog havde.
Stedet kan varmt anbefales.

Læs mere

Stig og Lone fra Ringsted boede på Agriturismo Le Mura i Bucine fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Stedet var vældig hyggeligt, menneskerne gjorde alt for, at vores ophold blev bedst muligt. Vi kan sagtens anbefale Le Mura til venner og familie. Bucine er en meget lille by uden de store oplevelser. Men, men, men, alt i alt en ferieoplevelse til 100%.

Jeres mail ugen før og nu, er super godt set. TAK.

Læs mere

Eva og familien fra Hvidovre boede på Agriturismo Le Mura i Bucine fra d. 14. til d. 22. juli 2010 og på Hotel Il Nido i Tellaro di Lerici fra d. 22. til d. 27. juli 2010.

Bucine: Fantastisk landsted, med hygge, flotte omgivelser og ideelt til udfordring af Toscana. Sara landssteds ejeren, var meget sympatisk og inviterede til middag om søndagen for alle gæsterne med mad baseret på hendes egne råvarer og selvfølgelig en masse af hendes vin.
Lejligheden havde en god størrelse, og alt i køkkeudstyr. Fri vaskemaskine var også udmærket. Eneste ulempe er at der i juli er ufattelig varmt og lejligheden vi boede i lå nede i en slags "dal", som gjorde at der ikke kunne laves gennemtræk og derfor blev der meget varmt, særligt om natten. Desuden var der rigtig mange myg. Men alt i alt et rigtig godt sted, centralt beliggende i Toscana.

Tellero: Udmærket strandhotel med flot beliggendehed, god morgenmad og udmærket privat strand, dog skal man gå mange trappetrin ned for at komme til stranden, så bentøjet bliver trænet. Lidt små værelser når man vælger dobbeltværelse og har en lille en med. Vores værelse var uden altan og derfor var det lidt upraktisk at hænge sine strandhåndklæder op.
Selve Tellero byen er lille men hyggelig og utrolig smuk. Mange gode restauranter med alt godt til ganen, lille købmand osv. Den havde alt hvad vi skulle bruge med en lille to-årig på ferien. Om aften kunne man gå ned til torvet hvor der var fyldt med børn og familier og hvor der ikke kørte biler.

Læs mere

Tine og familie fra Greve boede på Agriturismo Le Mura i Bucine fra d. 1. til d. 8. august 2009.

Vores 2 uge i sommerferien gik til Bucine. Lejligheden var meget perfekt til
4 voksne. Den ligger smukt ude på landet, så her er ingen støj fra trafik.
Dog skal man være opmærksom på, at man kan høre næsten alt fra nabo lejligheden. Specielt når det var 4 unge mennesker med et lille barn, som sjældent var tilfreds med tilværelsen. Ejerne af stedet var meget søde.
Søndag aften inviterede de alle til mad. Det var rigtigt hyggeligt og næsten som om vi var en stor italiensk familie. (vi blev meget mætte). Stedet og Bucine ligger centralt på alt i Toscana, der er ikke langt til motorvejen (den kan hverken ses eller høres), hvorfra man kan kører til alle de spændende byer.
Igen har vi været meget tilfreds med In-Italia. Jeg er sikker på at turen går til Italien igen til næste sommer og vi ender altid med at finde det vi ønsker gennem jer.

Læs mere
 
search map