Agriturismo i Bucine i Toscana

Agriturismo Le Mura

 
Agriturismo Le Mura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Mura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bucine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Mura ligger 400 meter over havet mellem Ambra-dalens bakker omkring tre km fra Bucine hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder. Du bor her ret centralt i Toscana, da der er omkring 25 km til Arezzo, 35 km til Siena og 55 km til Firenze.

Her på gården produceres en glimrende olivenolie og en udmærket rødvin (Chianti D.O.C.). Stemningen er bondsk, men ikke uden komfort. Ud over det flotte svømmebassin på 7 x 14 meter er der en lille reception, hvor du kan smage og købe gårdens egne produkter. Du finder desuden parkeringsplads, fælles grill og vaskemaskine til fri benyttelse. Her kan børnene løbe frit omkring, mens du nyder et glas vin eller går en tur med dem mellem vinmarkerne og træerne.

Læs mere om Agriturismo Le Mura

Ejerne har indrettet boligerne så rustikt, som de selv synes, det bør være på landet. Her har du god plads indendørs og endnu bedre udendørs. De gamle bondehuse med de større lejligheder, hvor gæsterne indlogeres, ligger på et udsigtsted. De tre toværelseslejligheder er resultatet af renovering af hønsehusene, og til trods for at de ikke har samme udsigt fra døren, råder de alle over egen haveplads med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Le Mura

Skjul teksten
 
 
search map