Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bucine er en lille charmerende by beliggende mellem Firenze, Arezzo og Siena, hvis middelalderborg blev opført for at man kunne få kontrol over Ambra-dalen og give beskyttelse til den strategisk vigtige handelsrute mellem Valdarno og Siena. Byen er beliggende 207 m.o.h. og tæller ca. 9.000 indbyggere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Afslappende livsstil

Når man besøger Bucine er det besøget værd at bese maleriet: Madonna delle Grazie, der hænger til venstre for alteret i kirken Chiesa dei SS. Apollinare og borgen Galatrona. Under sit besøg i Bucine finder man hurtigt ud af hvorfor Toscana er kendt for sin gode og afslappende livsstil.

Læs mere om Bucine

Byfester

- I byen afholdes der årligt Festa di Primavera sidst i april, som er et gastronomisk arrangement, hvor der ud over at man kan smage forskellige retter, vil blive underholdt af teaterforestillinger, musikindslag og andre forestillinger.
- Midt i juli afholdes der Festa della vecchia battitura di grano i Bucine, hvor man fejrer de ældgamle tærskemetoder af hveden. Dette foregår med et optog af bl.a. gamle landbrugsmaskiner. Der er desuden mulighed for at smage lokale produkter og få et glas vin dertil.
- Medio september afholdes der Festa e Fiera San Salvatore, som er en række af mindre arrangementer til hæder og ære for blandt andet polentaen, vin og anonyme forfattere, afholdelse af turneringer i lokale kortspil, koncerter under åben himmel og dans på byens torve, m.m.
- Der afholdes desuden markedsdag hver onsdag i Bucine.

Skjul teksten
 
 
search map