Anmeldelser af Podere Torremozza

 
Podere Torremozza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Torremozza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borselli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Torremozza

Læs personlige anmeldelser af Podere Torremozza som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Torremozza. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Ry boede på Podere Torremozza i Borselli fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Området var nok lidt for øde til os og turen fra huset og op til byen af 2 km meget stejl markvej, gjorde at vi ikke bare lige tog afsted. Det gjorde også at det at handle ind var en større operation, hvor man var nød til at køre ca 12 km hvis man skulle have et størrre udvalg. Stedet var helt ok - meget hyggeligt og rent og pænt. Der var ikke andre end os, så vi havde det helt for os selv, men man skal nok være en stor naturelsker der trænger til meget fred og ro for virkelig at påskønne stedet og børn ville kede sig ihjel, hvis ikke det var for poolen.

Vi har ikke set os godt nok for - næste gang vil vi nok lige ringe til jer før vi beslutter ...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og familie fra Risskov boede på Podere Torremozza i Borselli fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Podere Torremozza i Borselli er enestående smukt beliggende. Værterne er ekstraordinært opmærksomme og servicen er i top. Her er den ro der ellers kan være svær at finde, et enkelt jagerfly kan muligvis flyve forbi en gang i ugens løb. Ellers er det kun naturens lyde der krydrer den behagelige tilværelse.
Der er fra huset og hele grunden en fantastisk 360 udsigt over mere eller mindre opdyrkede egeskove, marker og olivenlunde. De store overdækkede terrasse og de fine fælleslokaler giver mulighed for samvær og hygge også uden for lejlighederne. Stueetagen er udstyret med musikanlæg, italiensk kaffemaskine mm. til fri afbenyttelse. Der er noget over at nyde en friskbrygget espresso med udsigt til uspoleret toskansk landskab. Hele det omgivende landskab er meget rustikt, kun ”vejen” til huset med enkelte sidestier bryder helheden. At adgangsvejen er primitiv er i sandhed ikke nogen overdrivelse.
Huset er smagfuldt restaureret i god og nydelig stand - lejlighederne det samme. Køkkenhjørnerne er små og dårligt udrustede selv efter italienske forhold. Servicen er uovertruffen og hjælpsomheden enorm. Med meget besværlig adgang til indkøb kunne man forfalde til, at ønske sig et større køleskab og en ovn. Det vil også være en god ide, hvis man kunne bestille brød til levering, når en af ejerne alligevel kommer ved 9 tiden. Besøg på selv de nærmeste og udmærkede restauranter kræver ubetinget bil og en pga. adgangsvejen pinligt ædru og rutineret chauffør. Der blev fredag aften serveret et traditionelt og dejligt måltid, tilberedt af ejerne selv over åben ild. Det var et herligt indslag der gerne måtte have været nogle flere af i ugens løb.

Der er kun omkring ¾ times kørsel til Firenze. Dette er stedet til fordybelse og er vidunderligt roligt. Er man til fysiske aktiviteter er den meget stejle adgangsvej rigtig god motion. Herud over er der næppe noget der kan true. Sportsvogne, sænkningssæt, alufælge og lignende er ikke nogen fordel. Til sidst skal det nævnes, at hvis man har trang til fjernsyn, internet og boldspil, skal man nok vælge et andet sted.
Kort sagt: Dette er stedet for Firenzofile med smag for smukke og fredfyldte omgivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Tina og familie fra Holbæk boede på Podere Torremozza i Borselli fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Fantastisk sted! Vi var meget glade for kørevejledningen hertil, og her lidt glade for at køre i vores gamle bil på den noget hårde sidste vej dertil. Men det ville nu heller ikke passe så godt til stedet med en stor bred asfaltvej. Selve stedet er fantastisk smukt. Der er roligt og fredfyldt, og man er langt væk fra alting. Vi boede i lejligheden "La Civetta" som fint dækkede vores behov. Vi fik dog en lille overraskelse af nogle meget små aktive mus, som også var meget begejstrede for vores cantuccini (små sprøde småkager). Det var lidt svært at tage fra de dejlige omgivelser og poolen når vi skulle på udflugter, men der var jo også kulturelle oplevelser vi gerne ville opleve med børnene, så vi nåede både: Sienna, San Gimignano, Pisa, Lucca og Firenze samt et besøg med vinsmagning hos vinproducenten "Selvapiana" i Rufinadistriktet. Vores indkøb gjorde vi primært hos Coop i Pontassive, hvor der dejlig belejligt lå en bankautomat i centret lige over for supermarkedet. Efter anbefaling på In-italia's hjemmeside besøgte vi også Osteriaet i Pelago. Det var en suveræn oplevelse, meget autentisk mad og kanon beefteck fiorentina - det bedste stykke kød vi nogensinde har fået. På Podere Torremozza arrangerede ejerne og personalet fredag aften den hyggeligste aften med fællesspisning med de øvrige beboere. Der blev serveret en superlækker middag med gode vine og afspejlede alt det gode vi havde oplevet både på stedet og med personalet, som var utrolig servicemindede ud over det sædvanlige. Helt klart et sted vi bare må tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Caroline, Katrine, Frederik, Vibeke og Christian fra Tarm boede på Podere Torremozza i Borselli fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Vi har helt bestemt nydt vores ophold ved Podere Torremozza. Hvis man gerne vil have ro og fred uden alt for mange mennesker omkring sig er Podere Torremozza et godt sted at besøge.

Ved vores ankomst fik vi en varm og hjertelig modtagelse. Lejligheden var bare i orden - den var ligesom resten af ejendommen flot istandsat med respekt for det oprindelige. Suzanna, hendes familie og de få øvrige, der var tilknyttet stedet, var under hele vores ophold meget imødekommende og hjælpsomme. Hvis vi havde spørgsmål omkring området kunne flere af dem ligefrem være svære at få stoppet igen, når de først kom i gang med at fortælle om dette dejlige område af Italien.

Følgende råd står formentlig i hver eneste rejsebog om Toscana. Men det kan ikke gentages nok gange..........Hvis man om sommeren skal på tur til de større byer, så kom tidligt af sted om morgenen. Herved får man mulighed for at opleve byerne vågne, inden de bliver fyldt med alle de øvrige turister, og varmen sætter ind. Vi havde f.eks. en dejlig tur til Firenze, hvor vi en tidlig formiddag flere gange havde de små gader for os selv. Eftermiddagen kan man så nyde hjemme ved Podere Torremozza og den velholdte pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Tina og familie fra Lemming boede på Podere Torremozza i Borselli fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi har haft en vidunderlig tur. Vi boede i lejligheden, som hedder La Civetta. Vi var to voksne og to børn (14 og 16 år). Børnene sov på en slå ud sofa i køkkenet - fint nok.
Stedet var pragtfuldt, der er fred og ro og en vidunderlig udsigt hvor du end kigger hen. Lejligheden var fin - alt var iorden (der er dog ingen ovn, som der står i beskrivelsen). Hele huset er flot restaureret. Dejlig pool. Mulighed for at købe friske grøntsager på stedet. Man får dog lidt af en overraskelse, når man første gang kører ned af grusvejen til stedet. Vejen snor sig og er meget stejl - bilen må vist ikke være alt for bred! Men når man har kørt turen nogle gange, vender man sig til det.

Det er nemt, at komme til mange seværdigheder i området og meget tæt på bla. Firenze. Toscana er et meget smukt område og har et dejligt klima. Der er ikke for varmt om aftenen og natten. Det er en god ide, at købe ind inden man ankommer til stedet, da man skal køre for at kunne købe ind. Der ligger en stor Coop i Pontesive - de modtager ikke Visa-kort.

Det har været nemt at booke hos In-italia via nettet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map