Agriturismo i Borselli i Toscana

Podere Torremozza

 
Podere Torremozza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Torremozza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borselli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det pragtfulde toscanske landskab ca. 30 km fra Firenze ligger Podere Torremozza. Her bor man virkelig langt ude på landet, og man skal køre 2½ kilometer ad en ganske stejl grusvej for at komme frem. Da grunden desuden også er ganske niveaudelt, anbefaler ejeren ikke dette sted til børn under syv år.

Naturskønne omgivelser

Gården omgives af kastanieskove, olivenlunde og vinmarker. Roen og freden er her fuldkommen, vingårdene ligger tæt, og alt indbyder til tilbagelænet nydelse eller måske til vandreture afbrudt af et glas vin hist og her.

Læs mere om Podere Torremozza

Flot poolanlæg

Uden for finder vi et dejligt svømmebassin og flere terrasser og en veranda med borde og stole, således at gæsterne kan få den maksimale glæde af at opholde sig, spise og drikke ude. Ejeren, Suzanna, er englænder, men har de sidste par årtier boet og arbejdet i Toscana, så hun kan hjælpe sine gæster med så godt som alt, og hun har det endog rigtig godt med det!

Veludstyrede og stilrige lejligheder

Lejlighederne er smagfuldt indrettede med sans for detaljen uden at være overpyntede, som man ser visse steder. Køkkenhjørnerne er gedigne med fire blus, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel og brødrister (englændere tænker jo naturligt på te og toast...).

Læs om lejlighederne på Podere Torremozza

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Podere Torremozza

Læs personlige anmeldelser af Podere Torremozza som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Torremozza. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Podere Torremozza

Vi elsker Torremozza

Det er 3. gang vi holder ferie på Torremozza og vi er nu overbevist om, at det er et af de skønneste steder i Toscana.
Værterne er meget hjælpsomme og gæstfri og vi føler os hjemme.
Der er meget rent og pænt og lejlighederne er indrettet meget fint.
Udsigten fra hele huset og fra poolen er helt fantastisk smuk.
Når man kommer fra byen, er dette sted, det perfekte sted at finde ro.

Læs mere

perfekt afslappende ferie

Vi havde en pragtfuld uge og selvom Torremozza ligger lagt ude på landet så var det perfekt selv med 3 børn. Vi hyggede os ved poolen - gik tur hver dag op til Borselli (3 km. hver vej) det går meget op ad på vejen op men selvfølgelig ned af på vejen hjem ;-). Der er ingenting i Borselli og så dog. Vi drak en kaffe - spiste en is i baren/supermarkedet.

Læs mere

Det smukkeste og mest romantiske landsted man kunne tænke sig

Min mand & jeg tog til stedet for at fejre vores bryllup en weekend med den nærmeste familie og venner.
Vi havde lejet hele stedet og også booket husets kokke til at lave bryllups middagen og morgenmaden til alle.
Stedet og værterne levede op til vores forventninger 100%. Podere Torremozza er er helt sikkert det smukkeste sted, med fine lejligheder, ubeskrivelig udsigt, søde værter og ikke mindste spændende mad. Det er helt sikkert et sted der bør opleves, om man er i bryllups humør eller ej :p . Vi kommer i hvert fald selv tilbage engang.

(Og ja grusvejen dertil er stejl, meeeen det kan nu sagtens lade sig gøre at køre dertil i stille og roligt tempo ;-) )

Læs mere

Fantastisk sted til dovne dage

Når vi endelig kommer ned til huset efter nogle kilometer på en meget dårlig skovvej, blev vi positivt overrasket. Vi blev taget godt imod af personalet og lejlighederne var udsøgte. Der var rent og pænt både inde og ude. Poolområdet var fint og blev flittigt brugt. Suzanna og Cheryl var meget imødekommende og hjælpsomme. Vi bestilte aftensmad to gange, det var hjemmelavet mad som var god, men forvent ikke store kulinariske oplevelser.

Læs mere

Fantastisk sted

Huset ligger helt for sig selv, et meget stille og roligt sted, hvis man er til "slappe af" ferie er dette lige stedet.
Der er dog hverken internet eller TV, og meget dårlig mobil dækning, vi haved en 3 telefon med den virkede ikke får man kom op på toppen af bjerget.
Når de skriver at vejen ned til huset er lille, så er det korrekt, og den er MEGET stejl, men ellers er alt meget fint og tilfredsstillende.

Læs mere

Skønt og roligt beliggende

Flot renoveret og smukt beliggende landsted. Lige som vi havde ønsket. Og en dejlig, stor pool, som blev renset hver morgen. Vi boede i lejlighed Castagno, som har 2 gode soveværelser, og som et ekstra plus - 2 badeværelser. Vejen til og fra Torremozza var let at finde, for der er god skiltning. Men jeg må sige, at vi var glade for vores Jeep, og den blev rigtig udfordret på den 2.5 km særdeles bumlede vej til og fra Torremozza !! Det skal man altså lige være parat til, for man kommer jo til at køre en del gange når man skal på tur eller ud at spise/handle ind - også om aftenen når det er helt mørkt..

Dejlige terrasser og mulighed for morgenmåltid (mod betaling). Fællesspisning om onsdagen (hvis nok tilslutning). Det var der desværre ikke i år, men man kan se i gæstebogen at det er noget der bliver sat pris på. Udvalg af køkkengrej i lejligheden er ringe, men medejeren Suzanne sagde, at vi bare kunne hente det vi skulle bruge i fælles køkkenet.

Der er både sengelinned, håndklæder og viskestykker, så det behøves man ikke at medbringe, og så er det et skønt at rengøring er med i lejemålet! Meget hyggelig fælles opholdsstue med mulighed for at lave sig en expresso eller kaffe latte (man lægger 1 Euro i en skål).

Der var dårlig netforbindelse selv med 4G.
Personalet på stedet (engelsk) er meget søde og imødekommende. Bestemt et besøg værd igen.

Læs mere
 
search map