Anmeldelser af Podere Varlunga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Varlunga

Læs personlige anmeldelser af Podere Varlunga som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Varlunga. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk

Huset er meget fint, rent og tjekket med klassiske møbler og masser af godt køkkenudstyr, fint vaskerum. Vi var to familier, som lejede huset sammen, og der var fin plads. Man kan dele sig op i hver sin lejlighed., da de har to soveværelser og badeværelser. Huset ligger omgærdet af fantastiske bjerge og med en milevid udsigt i et fredeligt og uforstyrret område uden naboer tæt på. Dejlig have med blomster og bordtennisbord samt pool, som ejerne kommer og tager sig af tidligt om morgenen. Vi savnede ingenting, måske lige lidt bedre køkkenknive.

Borgo alla Collina som feriedestination

Huset ligger uforstyrret med fire minutters gang fra byen, som har en cafe, en viktualiehandel og en legeplads for børn. De lokale er er både venlige og hjælpsomme. I nærheden ligger Poppi med et større udbud af butikker og mad samt gode restauranter og cafeer. Besøg Gamle Poppi og slottet! I Bibbiena finder man endnu flere fødevarebutikker og restauranter. Nær på Firenze, The Mall, Chainti (men dettil kører man på småveje gennem bjergene, så advarsel for køresyge, flere af os blev køresyge for første gang nogensinde).

Podere Varlunga
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Varlunga
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

En snert af paradis i Toscana.

Podere Varlunga er et fantastisk flot hus, området er lige så fantastisk og fredfyldt. Alt er 100% iorden her er alt hvad hjertet kan begærer. En meget flot anlagt pool, som er hævet over huset, så man også fra poolen kan nyde den fantastiske udsigt over dalen. Værtsparret er meget gæstfrie, de kom til huset samtidigt med os, (man skal lige kende nedkørslen til huset, den er lidt svær at finde) De havde endda velkomst gaver med til os, meget flot gjort. Ellers ser vi dem ikke før hjemrejsen, bortset fra at værten kommer hver morgen og renser poolen m.m. omkring kl 6.30, men man hører ham ikke. Stedet er ikke overrandt af turister, så det er den ægte varer man får her i Borgo allá Collina. Et godt tip til at spise en rigtig god middag i ægte toscanske omgivelser er en kro/restaurant i Poppi ca. 5 km , som heder Osteria il Porto Vitto fantastisk mad til og vin til meget rimelige penge . Også på vejen op til borgen ligger der et pizzaria som absolut også bør besøges, de har alt og så er det billigt. Alt i alt kan huset og området kun anbefales med 5 stjerner. Vi har flere gange brugt In Italia som vores rejsepartner og det virker bare, alt er 100% som det skal være fra In Italia, et selskab som har virkelig styr på tingene, og holder hvad der bliver lovet. In Italia kan med stor glæde anbefales, der er service fra først tilsidst.

Anbefaling til kommende gæster

I Poppi findes der mange rigtig gode spisesteder bla. Ostria Ottimo Vitto,i den den nærliggende by Bibbiena som ligger ca 5 km fra Poppi findes der et stort indkøbscenter med bla. en meget stor Coop.Der udover kan en tur til Arezzo anbefales.

Podere Varlunga
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Varlunga
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Anders og familie fra Viborg boede på Podere Varlunga i Borgo alla Collina fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Fantastisk bolig! Alt var 100% i orden.
Værtsparret, som var rigtig søde, tog i mod os ved ankomsten og manden kom derudover hver morgen inden kl. 9 for at rense poolen og vande blomsterne. Ellers havde vi huset totalt for os selv, hvilket var rigtig dejligt. Poolen var skøn med en betagende udsigt. Huset er bla. forsynet med myggegardiner i alle vinduer, barneseng og stol, gulvventilator (fan). Man kan drikke vandet fra hanen da de har forsynet vandstikledningen med et kulfilter. Der var endvidere en god grill ved terrassen så vi kunne grille et par aftener (medbring evt. selv lidt krydderier). Husk at medbringe nogle affaldssække da man selv skal sørge for at ens affald kommer op til vejen
Mht. restauranter kan vi klart anbefale en pizzarestaurant i Poppi på vej op mod den gamle bydel, den ligger lige når man er kørt over floden i det første 180 grader sving. God betjening, hyggeligt og lækkert mad og endda ret billigt.
Vi kan helt klart anbefale et ophold ved denne villa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map