Villa i Borgo alla Collina i Toscana

Podere Varlunga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere Varlunga ligger på en bakkeskråning i Casentino-dalen øst for Firenze med en smuk udsigt over landskabet nedenfor. På et plateau i haven ligger et flot svømmebassin på 10 x 5 m med liggestole og parasoller.

Med og uden børn

Denne selvstændige villa egner sig både til familier med og uden børn, hvis man ønsker stille og fredelige omgivelser - lige bortset fra kirkeklokkerne i Borgo alla Collina, som ringer til gudstjeneste dagligt, en gang om morgenen og en gang sidst på eftermiddagen.

Læs mere om Podere Varlunga

Indkøbsmuligheder inden for en radius af 5 km

Der er begrænsede indkøbsmuligheder i den meget lille landsby Borgo alla Collina, som ligger ca. 500 m oven for huset, ad en grusvej. Lidt bedre er det i Castel San Niccolò (ca. 3 km), hvor der også er et par spisesteder. Udvalget af dagligvarebutikker er endnu bedre i Poppi (ca. 5 km).

Antik toscansk stil

Huset er indrettet i antik toskansk stil og har en terrasse, hvor man kan spise ude, samt vaskemaskine.

Villa med 8/9 sovepladser:
- villaen er ca. 145 m² og ligger i to plan. I stueetagen finder man spise-/opholdsstue med pejs og nyere køkken med opvaskemaskine. Nogle trin oppe ligger en lille gennemgangsstue, to soveværelser med dobbeltseng og et lille badeværelse med toilet og bruser. På 1. etage er der yderligere to soveværelser med dobbeltseng, en hems med en enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere Varlunga

Læs personlige anmeldelser af Podere Varlunga som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Varlunga. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Podere Varlunga

Fantastisk

Huset er meget fint, rent og tjekket med klassiske møbler og masser af godt køkkenudstyr, fint vaskerum. Vi var to familier, som lejede huset sammen, og der var fin plads. Man kan dele sig op i hver sin lejlighed., da de har to soveværelser og badeværelser. Huset ligger omgærdet af fantastiske bjerge og med en milevid udsigt i et fredeligt og uforstyrret område uden naboer tæt på. Dejlig have med blomster og bordtennisbord samt pool, som ejerne kommer og tager sig af tidligt om morgenen. Vi savnede ingenting, måske lige lidt bedre køkkenknive.

Læs mere

En snert af paradis i Toscana.

Podere Varlunga er et fantastisk flot hus, området er lige så fantastisk og fredfyldt. Alt er 100% iorden her er alt hvad hjertet kan begærer. En meget flot anlagt pool, som er hævet over huset, så man også fra poolen kan nyde den fantastiske udsigt over dalen. Værtsparret er meget gæstfrie, de kom til huset samtidigt med os, (man skal lige kende nedkørslen til huset, den er lidt svær at finde) De havde endda velkomst gaver med til os, meget flot gjort. Ellers ser vi dem ikke før hjemrejsen, bortset fra at værten kommer hver morgen og renser poolen m.m. omkring kl 6.30, men man hører ham ikke. Stedet er ikke overrandt af turister, så det er den ægte varer man får her i Borgo allá Collina. Et godt tip til at spise en rigtig god middag i ægte toscanske omgivelser er en kro/restaurant i Poppi ca. 5 km , som heder Osteria il Porto Vitto fantastisk mad til og vin til meget rimelige penge . Også på vejen op til borgen ligger der et pizzaria som absolut også bør besøges, de har alt og så er det billigt. Alt i alt kan huset og området kun anbefales med 5 stjerner. Vi har flere gange brugt In Italia som vores rejsepartner og det virker bare, alt er 100% som det skal være fra In Italia, et selskab som har virkelig styr på tingene, og holder hvad der bliver lovet. In Italia kan med stor glæde anbefales, der er service fra først tilsidst.

Læs mere

Anders og familie fra Viborg boede på Podere Varlunga i Borgo alla Collina fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Fantastisk bolig! Alt var 100% i orden.
Værtsparret, som var rigtig søde, tog i mod os ved ankomsten og manden kom derudover hver morgen inden kl. 9 for at rense poolen og vande blomsterne. Ellers havde vi huset totalt for os selv, hvilket var rigtig dejligt. Poolen var skøn med en betagende udsigt. Huset er bla. forsynet med myggegardiner i alle vinduer, barneseng og stol, gulvventilator (fan). Man kan drikke vandet fra hanen da de har forsynet vandstikledningen med et kulfilter. Der var endvidere en god grill ved terrassen så vi kunne grille et par aftener (medbring evt. selv lidt krydderier). Husk at medbringe nogle affaldssække da man selv skal sørge for at ens affald kommer op til vejen
Mht. restauranter kan vi klart anbefale en pizzarestaurant i Poppi på vej op mod den gamle bydel, den ligger lige når man er kørt over floden i det første 180 grader sving. God betjening, hyggeligt og lækkert mad og endda ret billigt.
Vi kan helt klart anbefale et ophold ved denne villa.

Læs mere

Bedømmelse af Podere Varlunga

Læs mere

Bedømmelse af Podere Varlunga

Læs mere
 
search map