Villa i Borgo alla Collina i Toscana

Podere Varlunga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere Varlunga ligger på en bakkeskråning i Casentino-dalen øst for Firenze med en smuk udsigt over landskabet nedenfor. På et plateau i haven ligger et flot svømmebassin på 10 x 5 m med liggestole og parasoller.

Med og uden børn

Denne selvstændige villa egner sig både til familier med og uden børn, hvis man ønsker stille og fredelige omgivelser - lige bortset fra kirkeklokkerne i Borgo alla Collina, som ringer til gudstjeneste dagligt, en gang om morgenen og en gang sidst på eftermiddagen.

Læs mere om Podere Varlunga

Indkøbsmuligheder inden for en radius af 5 km

Der er begrænsede indkøbsmuligheder i den meget lille landsby Borgo alla Collina, som ligger ca. 500 m oven for huset, ad en grusvej. Lidt bedre er det i Castel San Niccolò (ca. 3 km), hvor der også er et par spisesteder. Udvalget af dagligvarebutikker er endnu bedre i Poppi (ca. 5 km).

Antik toscansk stil

Huset er indrettet i antik toskansk stil og har en terrasse, hvor man kan spise ude, samt vaskemaskine.

Villa med 8/9 sovepladser:
- villaen er ca. 145 m² og ligger i to plan. I stueetagen finder man spise-/opholdsstue med pejs og nyere køkken med opvaskemaskine. Nogle trin oppe ligger en lille gennemgangsstue, to soveværelser med dobbeltseng og et lille badeværelse med toilet og bruser. På 1. etage er der yderligere to soveværelser med dobbeltseng, en hems med en enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map