Anmeldelser af Il Casale Etrusco

 
Il Casale Etrusco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casale Etrusco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bolgheri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Casale Etrusco

Læs personlige anmeldelser af Il Casale Etrusco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casale Etrusco. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok sted i fint område

Flot område, men en noget slidt lejlighed. OK størrelse på lejligheden, meget skabsplads i soveværelset og stort nok bad. Men mange små ting trak helhedsindtrykket ned. For det første havde slet ikke nogen Wi-Fi tilgang i længere tid. De ansatte tik først fikset det mod slutningen Ellers var der også mange kontakter og lys i lejligheden som ikke virkede. Udelyset fungerede heller ikke. Køkkenet var også dårligt rengjort, og der lår ikke nogen tændsatser til gasovnen.
Sengene var forholdsvis hårde. Lidt støj om natten, men om dagen ved poolen hører man motorvejen ret godt siden den er ved siden af anlægget.
Ellers gode forhold omkring! Fine jogge/turmuligheder og mange små, flotte steder i nærheden. For børnefamilier må det være perfekt, da det er tæt på strand og et stort "aktivitetsanlæg/forlystelsespark.

Bolgheri som feriedestination

Anbefaler at tage til Bolgheri (borgen). Stranden var også fin (men solsengene er dyre). Ellers er der mange flotte steder indenfor en kort afstand, hvis man er i bil.

Il Casale Etrusco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Casale Etrusco
Lejlighed m. 2 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

God service

God service og information før og under vores ophold. Da vi først ankom kl. 2 om natten, var der sat velkomstsedler op til os med "ruteangivelse" til lejligheden. Pæn og ren lejlighed. Området blev holdt særdeles pænt. Vi manglede lige udskiftning af håndklæder midt på ugen. Stedet og området kan klart anbefales.


Il Casale Etrusco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Casale Etrusco
Lejlighed m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Familieferie med venner

Hyggelige lejligheder, rent og pænt! Pænt oparbejdet udeområde med blomster, plæne, pool og grillplads! De hårde senge var et minus og dårlige puder! Lejligheder var lidt mangelfuldt udstyret. komfur som ikke virkede og pærer som ikke blev skiftet, selvom vi havde sagt at de ikke duede.

Anbefaling til kommende gæster

Bolgheri er et nydeligt område, kan anbefale stedet på det varmeste. Med nogle små opjusteringer af lejlighederne er det et ypperligt udgangspunkt for en dejlig ferie i Toscana

Il Casale Etrusco
Rent og pænt
Gæstfrihed

Fik hurtigt at vide, hvis børnene var for højrystede og hvis vi sad og talte sammen sent om aftenen, ikke venligt og serviceminded personale
Beliggenhed

Meget støj fra hovedvejen og toget
 
Selve indkvarteringen på Il Casale Etrusco
Lejlighed m. 2 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Børnene fik hurtigt skæld ud ved støj i poolen, streng betjening
Internetadgang/Wi-Fi

Meget dårlig internetadgang, kun ved receptionsområdet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Thorbjørn og familie fra Frederikssund boede på Il Casale Etrusco i Bolgheri fra d. 24. til d. 27. juli 2010.

Etrusco passede bedre til vores stil og området omkring Donoratico er også mere autentisk [i sammenligning med Residence Solidago i Calambrone]. Super offentlig strand dernede.
Flyv til Pisa, der er langt at køre fra Milano

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Karsten og familien boede på Il Casale Etrusco i Bolgheri fra d. 16. til d. 23. juli 2010.

Il Casale Etrusco er et hyggeligt sted og der er mange danske gæster, hvilket er godt for børnefamilier. Støjen fra vejen høres primært om morgenen og vi havde en lejlighed på første sal, som var den varmeste vi har haft i Toscana. Stedet og lejlighederne er i meget god stand, men poolen er alt for lille, når der er 15-20 personer, der gerne vil bade samtidig.
Beliggenheden er perfekt, bortset fra støjen, da man er nabo til Guado al Tasso og tæt på Ornellaia, Sassicaia o.s.v. Castagneto Carducci er helt suveræn om aftenen, der er køligere og man kan nyde den fantastiske solnedgang over Middelhavet herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på engelsk. Klik her for at se originalen
Rikke og rejsepartner fra København boede på Il Casale Etrusco i Bolgheri fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Vi synes det var et rigtig skønt sted. Vi havde booket en et-værelses lejlighed men fik en 2-værelses for samme pris fordi en var ledig. Vi spurgte ikke engang. Det var da en helt fantastisk service. Vores lejlighed lå i fred og ro og væk fra poolområdet. Heldigvis vil jeg så sige, for den var fyldt med skrigende unger dagen lang og helt umulig at ligge ved da man på kort tid blev helt gennemblødt. Det var jo ikke stedets skyld, men måske der kunne være lidt regler for hvor meget børn må "fylde". Forstå mig ret, men alle skal jo være der.

Personalet var helt utroligt søde og man følte sig meget velkommen og fri.
Byen Bolgheri besøgte vi desværre først sidste aften, for det var bare så charmerende en lille by med helt utroligt dejlige spisesteder.

Området var perfekt til parferie og afslapning. Der var de mest fantastiske vinslotte, så dagligt blev vinen til aftensmaden hentet og der oplevede vi ligeledes en virkelig god service. Trods at vi kun købte et par flasker af gangen.
Området indbyder til selvforkælelse i form af ro, smuk natur, fantastisk mad og vin.

In-italia har vi fra første øjeblik været særdeles tilfredse med. Der har været en god service og altid hurtig tilbagemelding.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Sonny og familien fra Birkerød boede på Il Casale Etrusco i Bolgheri fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Vi har søgt den lokale Italienske charme og egenart. Området er Italiensk - der er ikke meget udenlandsk turisme, så det er vi blevet imødekommet med. Dog skal man være opmærksom på, at hvis man kører til den nærmeste strandby "Marina di Castagneto Carducci", er der den "obligatoriske" turistpromenade på vejen parallelt med stranden. Det kan have sin charme, men er samtidig også meget "turistpræget".

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Stedet i sig selv er meget fint med en god standard, og god venlig betjening. Ulempen er dog klart at stedet er meget præget af den motorvej/motortrafikvej der ligger tæt på stedet. Om dagen lægger man ikke mærke til det, men om natten bliver man forstyrret af det - specielt når man skal ligge med åbne vinduer.

Har I tips til de næstkommende?
Mad: Kør ad Via Aurelia (SP39) mod Donoratico, videre ad Via Aurelia Seristori (hedder den på den anden side af byen). Når man har passeret "Via Delle Pievi" på venstre hånd i udkanten af byen, kommer restauranten lidt længere fremme på højre hånd. God Italiensk mad, hvor det er de lokale der kommer og spiser godt til rimelige priser.
Hvis I gerne vil spise lækkert og fint, anbefaler værten den nærmestliggende restaurant. Den er fin og har høj standard - hvilket også medfører høje priser (og små portioner).

Strand: Kør nord om Vada by ca. 3 km ud på den anden side, hvorefter I finder den smukkeste hvide "Bounty sandstrand" - benævnt "Spiagge Bianche".

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
I skal have tak for god service og for hjælp da vi trængte til at komme hurtigt fra et regnfuldt Østrig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 6 7 Næste side
 
search map