Biludlejning Toscana

Biludlejning i Toscana
 

Henter indhold

Sammenlign priser på biludlejning

Søg billige priser online på lejebiler i hele Italien. Du finder de billigste priser online, og kan i søgemaskinen sammenligne priser på alle typer af lejebiler der kan afhentes i de største byer og lufthavne i Toscana.

Klik her for mere information om at leje bil i Italien

Alle priser opdateres i real-time, så du altid er sikker på at få det bedste tilbud.

Lufthavne i Toscana

Skal du flyve på ferie til Toscana, kan du vælge imellem flere forskellige lufthavne. I selve regionen er der to lufthave, nemlig Pisa og Firenze lufthavn. Pisa lufthavn har har direkte fly fra Danmark med bla. Ryanair, SAS og Norwegian, mens du kan flyve til Firenze lufthavn med Vueling. I begge lufthavne finder du et stort udvalg af biludlejningsselskaber og naturligvis også Maggiore biludlejning, som vi samarbejder med hos In-Italia.

Læs mere om rejser til Toscana med fly

Andre lufthavne

Andre lufthavne hvor du kan bestille billig biludlejning, når du holder ferie i Toscana er f.eks. Bologna lufthavn, lufthavnene i Rom og i Milano. Alle disse lufthavne benyttes ofte, når rejsen går mod Toscana, og alt efter hvor du skal holde ferie i regionen er der mellem en og tre timers kørsel i din lejebil fra disse tre lufthavne.

Få mere information om lufthavne i Toscana

Information og tips til ferie i Toscana

Hos In-Italia er vi specialister i Toscana, og tilbyder det største udvalg af billige ferieboliger og hoteller, som alle er udvalgt personligt. Du kan læse meget mere om regionen og ikke mindst om de mange spændende seværdigheder, du kan opleve med en lejebil på en ferie i Toscana her på hjemmesiden, og vil du have et godt tip eller information om vores ferieboliger, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

Ferie i Toscana – information og gode tips

 
search map