Villa i Bibbona i Toscana

Casa Ulivino

 
Casa Ulivino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Ulivino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibbona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er fristende at kalde dette hus "Villa Sassicaia" (men det er vist et beskyttet varemærke), for det ligger ganske kort fra vingården San Guido, der laver en af Italiens mest berømte vine, og i alt fald en af de dyreste. Du bor med andre ord tæt på den maleriske og charmerende lille middelalderby Bolgheri og derfor også få kilometer fra sandstrandene.

Her er et godt komfortniveau med 10 x 5 meter stort svømmebassin med vandmassageafdeling og omgivende terrasse, et 40 m² stort rum med sauna, liggestole og regnbuebruser samt vaskerum med vaskemaskine, strygejern og -bræt og satellitfjernsyn i alle husets rum. Den 2000 m² store have er helt indhegnet med elektisk port, overdækket parkering og grill.

Læs mere om Casa Ulivino

Villa med 8 sovepladser
- Villaen er ca. 200 m² stor og ligger i to plan, hvoraf det nederste efter smag og behag kan kaldes en lav stueetage eller en høj kælderetage. Indgangen ligger på den lave første sal og går gennem en 35 m² stor overdækket terrasse. Her finder du stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc en suite, soveværelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med bruser og wc.

På den nederste etage finder du endnu en stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Fra den nederste etage er der udgang til haven.

Skjul teksten
 
 
search map