Anmeldelser af Casa La Torre

 
Casa La Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibbona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa La Torre

Læs personlige anmeldelser af Casa La Torre som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa La Torre. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Gitte og familie fra Tønder boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 19. august til d. 2. september 2006.

Vi har haft en dejlig ferie. Det har været fantastisk, at opleve det "lokale" Italien i skarp kontrast til "industri-charterture". Umiddelbart har vi ikke noget at klage over, dog har vi talt om, at indbyggerne i Bibbona ikke var særlig imødekommende. Her er vi vandt til at hilse og smile til dem vi møder - det gør man ikke der! Følte os ikke specielt velkomne, måske fordi vi ikke talte sproget?! Vi savnede lidt aktivitet (legeplads) i byen til vores datter på 2 år, men vi fandt en dejlig i Cecina. Men når det er sagt, har vi udforsket omgivelserne, set en masse af omegnen; Livorno, Pisa og San Vincento kan varmt anbefales hvis man kan lide at shoppe :-) Naturen er fantastisk og det samme er vinen!

Det er første, men bestemt ikke sidste gang, vi har rejst på denne måde. Tak for hjælpen med alt.....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Sven og rejsefæller fra Ryomgård boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Ja vi havde en god tur til Bibbona. Vi ankom ca. 2 timer før vi kunne få nøglen, og ringede til den lokale kontakt, som var vældig glad for at vi var i god tid, da der skulle ankomme hele 25 familier den lørdag. Fin service.

Casa la Torre er en meget fin lille typisk italiensk by. Man kanter sig med bilen op på torvet og bærer derefter sin bagage de sidste ca. 100 m til lejligheden. Vi boede på 1. sal, en perfekt lille lejlighed med en balkon mod nord. Dette var perfekt, balkonen havde sol til ca. 8.30, hvorefter der var behageligt skygge og en smuk udsigt over det toscanske landskab. Pizza bør indtages på L'orto Etrusco (husk at bestille bord !), hvor man har en hyggelig blanding af selvbetjening og servering. Friskt brød hver morgen fra den lokale bager (husk der er lukket om søndagen). Vi var tre voksne i lejligheden og nød hele ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Tine og familie fra Fredriksberg boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 27. maj til d. 3. juni 2006.

Det var en meget speciel lille landsby med meget smalle gader, hvor kun beboernes biler må parkere. Andre kan parkerer nedenfor bakken lige. 100 m. fra byen. Det var ikke noget problem for os. Man må heller ikke køre op til bolighen med sin bil og aflevere ting og køre ned igen. Det skal man tænke på hvis man er dårlig til fods. Byen ligger ad stejle smalle gader med lave velholdte middelalderhuse. Hele "byen" består af ca. 10 korte gader. Der er ikke meget liv i byen, men der er rart og hyggeligt. Beboerne har masser af blomsterkrukker stående udenfor og er meget venlige, men taler kun italiensk. Der findes en restaurant (meget dyr), et hyggeligt vinhus med ude servering, en god pizza restaurant, bager, og købmand. Det er et godt udgangspunkt at køre fra til resten af Toscana men ikke interesant nok til en hel ferie på stedet. Selve boligen er hyggelig, velindrettet og ren. Vi har nydt balkonen hvor man kan sidde og spise, med en fantastisk udsigt over vinmarkerne. - Og så er der helt stille...Der ligger en god strand 10 min i bil derfra. Kontaktpersonen hos Toscanatours var meget professionel og sød. Alt i alt en dejlig ferie, perfekt lejlighed og rigtig god service fra jeres side.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Michael og hustru fra Skanderborg boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Vi boede på La Torre på anden sal med udsigt over oliven marker og vinmarker og lidt af byen. Vi har været meget tilfredse - byen var hyggelig og lejligheden var tilpas stor og meget pæn da vi kom lørdag aften. Det har været et perfekt udgangspunkt fra Bibbona til stranden, vinruterne, Firenze, Pisa m.m. Køkkenet var fint og vi fik købt mange spændende delikatesser i Coop i Cesina som vi fik eksperimenteret med i vores lejlighed.

Tak for en dejlig ferie - den kunne sagtens gentages :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og familie fra Silkeborg boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 12. til d. 19. februar 2005.

Det var en utrolig dejlig tur, vi havde til Bibbona. Lejligheden er helt igennem hyggelig og tilpas udstyret og udlejeren var meget hjælpsom med at få os installeret og fortælle om området - med gode tips om restauranter og torvedag, så vi kunne få det hele med.
Lejligheden er ikke særlig egnet til vinterbrug. Der er ingen isolering, så trods en klækkelig varmeregning frøs vi nu alligevel om aftenen. Det er et dejligt område, selv om der var meget stille nu - jeg tipper at der er et utroligt miljø om sommeren. Desuden ligger Bibbona efter vores mening godt for at køre til de forskellige større byer, vi havde valgt at besøge.

Det vil være godt, hvis I oplyser lidt om indkøbsmulighederne for de gæster, der flyver dertil i weekenden og derfor skal have provianteret i weekenden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Leif og familie fra Odense M boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Vi har været utrolig glade for opholdet. Vi boede i Casa La Torre. Bibbona er en skøn lille by og vi synes ikke, det kan blive mere italiensk. Der er alt det, man kan ønske sig. At gå til bageren i Bibbona gør en glad. Husk blot at der er lukket søndag. Der er gode spise muligheder i byen. Stranden er ligeledes ikke langt væk, men det kræver lidt behændighed og tålmodighed at finde frem til de forskellige muligheder. Vi synes det var nemmest og bedst ved Marina di Castagneto Carducci. Vandet er dejligt frisk og bedre end ved Adriaterhavet. Parasollen er en uundværlig følgesvend på de kanter. Vi synes også, Bibbona har en perfekt beliggenhed i forhold til fx Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Firenze ligger længst væk, og det tog os godt en time at nå dertil ad den almindelige hovedvej. Vi kan varmt anbefale et besøg i den gamle etruskerby Volterra, som ligger 30 km fra Bibbona. Til slut vil vi også videregive vores glæde over lejligheden, som ligesom byen ikke kan blive mere italiensk. Det eneste minus var den manglende mulighed for at sidde udenfor. Næste gang vil vi helt klart have det som første prioritet. En balkon er for os et must. Det at sidde ude i den varme sommernat er jo en del af ferien, og den manglede vi. Bortset fra den lille detalje har alt været perfekt også for vores børn på 12 og 14 år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirstine og familie fra Gilleleje boede på Casa La Torre i Bibbona fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Vi har været meget tilfredse med vores ophold i Bibbona. Vi nød meget, at bo i en så uspoleret by som Bibbona og følte os hensat til middelalderen, når vi gik rundt i de små og smalle gader - selvom der af og til kom en hurtig italiensk bil susende rundt om hjørnerne. Lejligheden var helt i orden og vi nød udsigten fra vores store og lyse havestue.
Stranden ved Mare di Bibbona var også dejlig - både i stille vejr og med store meget voldsomme bølger, som børnene synes var mest fascinerende, selvom de ikke var helt ufarlige. Et par hudafskrabninger blev det da også til. Området er meget smukt og frodigt fyldt med oliven -og vinmarker. Har man lyst til god olivenolie og god vin, så kør en tur af Strada da Vino, hvor man både kan smage og købe begge dele. Det er et dyrt vinområde med gode kendte vine - især fra området ved den lille by Bolgheri. Også kulturoplevelser blev der tid til trods det meget varme vejr - både Siena, Pisa, Firenze og Volterra - især Volterra var vi alle glade for. Og da vi i familien har to piger på 12 og 15 år blev der også brugt en del tid på at kigge på forretninger i de forskellige byer.
Alt i alt var der noget for enhver smag, hvis man bruger lidt tid på planlægning og tid på at opsøge tingene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Louise fra Kongens Lyngby boede med mand og to børn i Casa La Torre i Bibbona fra den 26. juni til den 3. juli 2004

Vi kan medgive de varmeste anbefalinger til alle der skulle få lyst til at opleve Bibbona. Lejligheden var fantastisk- der var pinligt rent og ordentligt og køkkenet var næsten bedre udstyret end vores derhjemme. Fra alle vinduer var udsigten lige til at falde i staver over, og der var masser af plads at boltre sig på også for vores to piger på 5 og 7. Vi havde en del problemer med at finde lejligheden. Vi syntes ikke det fremgik så tydeligt at vi først skulle henvende os i en naboby efter en nøgle og først derefter køre til Bibbona. Så vi fik spurgt om vej i Bibbona med et kort over Cecina, hos adskillige af de lokale byboere, der trods deres velvilje aldrig havde hørt om den vej vi ledte efter. Til slut tog en af de lokale handlende affære, han ringede op til den lokale in-italia repræsentant fra sin egen telefon og fik på italiensk opklaret mysteriet. Istedet for at sende os til Cecina valgte de lokale repræsentanter istedet at komme og hente os medbringende vores nøgle. De fulgte os derefter helt til døren og bad os blot om at henvende os på kontoret den følgende dag. Det synes vi var en meget flot og ekstraordinær service som kræver særlig ros til både familien i Bibbona og kontoret i København som forgæves havde forsøgt at guide os gennem Bibbonas smalle gader over telefonen. I det hele taget var familien der fungerede som viceværter meget hjælpsomme og spurgte flere gange på eget initiativ om alt var i orden eller gav os gode råd eller kørevejledning til vores ture. Det er absolut ikke sidste gang vi er i Bibbona- området passer lige til os, ikke længere væk fra byer som Lucca, Pisa eller Firenze end man kan køre til dem på endags ture, men samtidigt så hyggeligt og stemningsfuldt at vi mange dage valgte at blive i byen, tage på stranden eller drive rundt og kigge på de historiske bygninger og spise på et af de lokale spisesteder. Til andre der skal til byen skal de sørge for at få besøgt både Brandibierra, en nyåbnet ølcafe med 12000 år gamle fossiler i de groft udgravede klippevægge, fantastisk øl og den mest entusiastiske betjening vi nogensinde har oplevet. Samt også det lille vinotek hvor man kan sidde midt i den gamle bydel og nyde skumringen med et dejligt glas toscansk vin og evt lidt bruchettas eller lignende let spiseligt til. Alle i byen tager pænt imod os turister, og man kommer hurtigt på nik og godmorgen eller godaften med de fleste lokale man passerer.


Så her fra os lyder der kun et begejstret på gensyn Bibbona!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map