Anmeldelser af Casa Fiorella

 
Casa Fiorella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Fiorella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibbona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Fiorella

Læs personlige anmeldelser af Casa Fiorella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Fiorella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tage og rejsefælle fra Vejle boede på Casa Fiorella i Bibbona fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Vores ferie i Bibona, 14 dage i Casa Fiorella, levede til fulde op til forventningerne.
Lejligheden havde den plads og de rum vi havde brug for. Ydermere var der en vaskemaskine, alle tiders! God plads også da vi et par nætter havde overnattende gæster.
Lejlighedens stærkeste kort er dog tagterassen, ganske enkelt fantastisk. Fantastisk udsigt og et et meget lækkert miljø. En lille minus var dog, at den opsatte sola
fskærming var i stykker. En håndværker pillede den ned og kom først med en ny en uge efter, vores sidste dag. Dog er legligheden absolut anbefalelsesværdig, 2,5 sole er i underkanten!

Byen Bibona var også en oplevelse lige såvel som lokalområdet. Flot natur med små hyggelige byer i området. Vi erfarede også, vidste det ikke på forhånd, at området laver helt fantastsik rødvin, Bolgheri-vinene var fuldstændig fantastiske. Bibona er ikke stor men har små hyggelige steder og restauranter, især Osteria de Messeri samt enotecaet var et besøg værd, prøv en Fiorentina Bisteca :-) Stedet ligger også i tæt afstand til Lufthavnen (Pisa), havet samt udflugtsteder som, Luca, Firenze, Siena, Volterra samt Maremma og vinrute! Alt i alt havde vi en fantastisk ferie i gode omgivelser, især når man som vi gerne vil være lidt væk fra massetursimen. Det er anden gang vi rejser med IN-Italia, første gang var ved Amalfi. Begge gange har vi været meget tilfredse med vores ophold, god sammenhæng mellem det beskrevne og virkeligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lene og Torben boede på Casa Fiorella i Bibbona fra d. 20. til d. 27. august 2005.

Vi var meget glade for byen og de omkringliggende byer, området og en meget pragtfuld tur til Sienna, der er en fantastisk oplevelse. Området ligger dog langt fra Chianti. Det er væsentligt, at gøre sig klart, når man rejser derned. Med hensyn til boligen lå denne i en meget hyggelig gammel by, og vi nød meget Enoteka - Savio om aftenen. Dejligt sted. Vi savnede et sted, at opholde os udenfor lejligheden, hvor vi kunne "være os selv" og nyde solen i ro og mag, men man får hvad man betaler for, og til prisen var det vel en o-kay lejlighed.

Det eneste vi har at klage over, er det kort vi fik udleveret hos guiden i Checina. Det var næsten værre end ingenting. Intet på kortet passede med de faktiske forhold. Vi havde ikke fundet lejligheden endnu, hvis vi ikke havde spurgt en lokal, der kendte adressen. Hun gjorde os opmærksom på, at kortet ikke svarede til forholdende i byen. Dette kunne vi efterfølgende konstatere ved selvsyn.

Med hensyn til de lokale - så mødte vi nogle få, der var imødekommende, men det var mere undtagelsen end reglen i Bibbona. De lokale virkede noget tilknappede overfor turister.

Til sidst. Med hensyn til In-italia: Vi modtog en udsøgt kundebetjening af en sød og meget professionel kvindelig medarbejder hos jer, der sørgede for vores indkvartering i Bibbona, mens vi kørte gennem Tyskland og kunne hente alt relevant materiale på nettet under vores korte ophold i Fulda/Tyskland.

Som en helt naturlig følge af vores gode oplevelse med jeres kundeservice, vil vi kontakte jer som de første, hvis vi beslutter os for, at gennemføre en lignende rejse på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Flemming og Inge fra Viborg boede på Casa Fiorella i Bibbona fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Derefter fortsatte vi til Bibbona, hvor vi boede en uge. Det var et særdeles charmerende sted. Her var ikke gjort rent, da vi ankom - men det blev der hos Toscanatours kompenseret for ved at vi ikke betalte for slutrengøringen. Bortset fra, at vi ville have nydt at have en terrasse at sidde på om aftenen, var det et fint sted at holde ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map