Anmeldelser af Podere Le Macchie

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Le Macchie

Læs personlige anmeldelser af Podere Le Macchie som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Le Macchie. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderligt sted

Jeg kan kun give Podere Le Macchie min varmeste anbefalinger. Vidunderlig rolig beliggenhed, ideelt for børnefamilier, Wifi virker, indretningen er smagfuld, høns i baghaven og 10 minutters kørsel til nærmeste supermarked.

Vi overvejer allerede nu at vende tilbage til næste år og håber at den søde familie, der ejer huset må få masser af lejere fremover - vi var nemlig den første familie der lejede huset :-)

Podere Le Macchie
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Le Macchie
Villa med 8 sovepladser (225m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 5 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Il Basso

Talla, Toscana

Casa Rossa

Capolona, Toscana

Villa Quattro Mori

Arezzo, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa Le Celle

Cortona, Toscana

Villa Quattro Mori

Arezzo, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

search map