Villa i Bibbiena i Toscana

Podere Le Macchie

 
Podere Le Macchie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Le Macchie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibbiena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferie i dette gamle landhus i sten, ca. 3 km. uden for den charmerende landsby Poggio d'Ancona i Casentino-dalen. Gårdhuset har en lang og fascinerende historie, der går tilbage til dengang, det tilhørte det nærliggende Chitignano-slot og den adelige Ubertini-familie. Desuden passerer Via Romea lige ved siden af - en berømt gammel sti, som pilgrimme gik til fods fra Tyskland og de nordiske lande for at komme frem til Rom.

Slap af i hjertet af naturparken

Hold ferien i hjertet af naturparken Forreste Casentinesi, langt væk fra byens stress og forurenede luft. Villaen er omgivet af en stor have med smukke, høje frugttræer samt med poolen (9X4 meter, 120 cm. dyb) som et naturligt samlingspunkt. Børnene kan have det sjovt på legepladsen, og finde deres konkurrence-instinkt ved bordtennes-bordet, på badmintonbanen eller på den lille fodboldbane. Pluk friske grøntsager til middag i havens bed, og slap af til lyden af vandet, der drypper fra den lille kilde.

Bo nær Arezzo

Podere Le Macchie ligger i den østlige del af Toscana og kan nås via en 2 km. lang vej gennem skoven. Køb ind i den nærliggende landsby Subbiano (ca. 10 km.), og besøg den smukke kulturby Arezzo (ca. 20 km.). Her er der altid noget at lave for både store og små, med et rigt udvalg af restauranter, caféer, elegante butikker og kulturelle events.

Tradition og komfort

Føl dig som om, du er hjemme, omgivet af hyggelige og rustikke møbler, der passer som fod i hose ind i de landlige omgivelser. Samtidig har du adgang til alle former for moderne bekvemmeligheder: gratis Wi-Fi, cd-afspiller, føntørrer, satellit-tv, opvaskemaskine og meget mere. Ejerne er energibevidste og har installeret solceller på taget. De to (!) køkkener er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver og lidt til, og med hele fire badeværelser slipper du for at stå i kø. Saml hele familien eller alle vennerne på ferien, hvor I har 10 sovepladser fordelt på 5 værelser til rådighed.

Villaen på Podere Le Macchie

Villa med 8 sovepladser (225m²)

Villaen er ca. 225 kvm. stor, fordelt på tre etager. I stueetagen finder du en møbleret veranda ved indgangen, en dagligstue/spisestue med åben pejs, sofaer og tv, et køkken (udstyret med gaskomfur, køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine, elektrisk kaffekoger, italiensk kaffemaskine, brødrister, blender og juicepresser), to soveværelser med sofa, åben pejs, parabol-tv, et køkken mere, et badeværelse med bruser og et vaskerum med vaskemaskine og fryser. Fra dagligstuen på første etage har du adgang til et dobbeltværelse på anden etage via en intern trappe. Bemærk, at de to nederste etager er koblet sammen via en ekstern trappe.

 
 

Gæstebedømmelser af Podere Le Macchie

Læs personlige anmeldelser af Podere Le Macchie som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Le Macchie. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderligt sted

Jeg kan kun give Podere Le Macchie min varmeste anbefalinger. Vidunderlig rolig beliggenhed, ideelt for børnefamilier, Wifi virker, indretningen er smagfuld, høns i baghaven og 10 minutters kørsel til nærmeste supermarked.

Vi overvejer allerede nu at vende tilbage til næste år og håber at den søde familie, der ejer huset må få masser af lejere fremover - vi var nemlig den første familie der lejede huset :-)

Læs mere
 
search map